2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

yaa kıslarr eylül ile mehtap ban yemişler buj face olayıı bunları yedi bitrdi nasl actırcaz bunların banını yaa :26:
bilmiyorum bacım ama...face de eyüll beni uyarmadan sildiler 2008den beri emeğim var o sitede kaç bin mesaj ve bir sürüüü arkadaşlık kurdum, çok üzüldüm ve çok kırıldımmmmm bi daha kk ya girmem diyo (((

Son düzenleme:

ayyy maşallah yaaa çok sevindiiim....bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim :))))))
bu arada aramıza hoşgeldin....sen de dikizcilerden çıktın yaw :)))

günaydın cancazlarım nörüyonuz kimsecikler yok herkes herifinin koynunda sanırsam kızz kaldın artık öğlen oldu ayıp ayıp :78::78:
benim herif erkenden kalktı işe gitti iki günüde pas geçtik dün ağda yaptım ben bitirene kadar o oyudu önceki günde azıcık atıştık ondan olmadı :44: nasıl olcek bu bebiş ben anlamıyorum bu günden sonra hergünü değerlendirmem lazım yumyum günlerim çünkü inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Cnm evet calisman lzm,gerci olacaginda oluyor bi sekilde ama olsun sen elinden geleni yap,gerisini Allah'a birak..

Ayse anas tebrik ederim cnm,hayirli olsun..saglikla buyur insallah bebegin..

Azapcim nasil oldun,konustunuz mu esinle?

ayy tühh üzüldüm ya az bi zamn deil tühh ben seviyodum belki siniri gecince gelir bırakmz bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…