• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

ayy hadi inşş bacım inşşşş tutunmuştur annesine inşşş vla cokkk istiyom senin hamile olmanı niye biliyon yaşımızdan dolayı birbirimizi anlıyoz ALLAH razı olsun dua için bacım yazcam bi kenara okucam vla hiç ii deilim :50:

Mutlaka oku, 17 yıldır hergün okurum.

Beni en çok sen anlarsın, 3 hafta sonra 42 yaşında oluyorum ben.

Kafama takmamaya çalışıyorum , Rabbim vermiyorsa vardır bir sebebi

azapcım sıkma canını kuru gürültüye kavga ettiyseniz geçer canım sen bizlerden daha tecrübeli ve olgunsun biz sana akıl veremeyiz en iyisini sen kendin bilirsin tabide onada hak ver bence biz nasıl sıkıntı yaşıyosak çocuk olmuyo diye onlarda yaşıyo ki eşin şimdi kendinden kaynaklı diye düşünüyorur senin diğer eşinde bir çocuğun olduğu için erkekler için bu çok zor kabullenilicek bir olay sıkma canım canını sen hayırlısı olsun

Efcemm sana katılıyorum canım

Selam kızlar bu sabah radyomar fındıkzade de hsg çektirdim..hiçte korkutğum gibi değildi 5 dakikalık bir işlemdi,jinekolojik muayane gibiydi..radyomardaki tüm çalışanlar çok özenli titiz ve ilgiliydiler...kesinlikle tavsiye ediyorum herkese...çok şükür sonuçlarım temiz..drumada gösterdim,herşey yolunda dedi..yumurtlama dönemi için haftaya çarşamba tekrar randevulaştık drumla...çok mutluyum...

canım geçmiş olsun çok şükür temizde çıkmış :8::8::8::8:

hayırlı cumalar arkadaslar,cuma hürmetine rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesinnnn :16::16::16:

kızlar çatlatma iğnesinin bugün 14.günü idrar testim pozitif 9.gün sancı olmuştu ozman yine yapmuıştım idrar testi negatifdi şimdi pozitif iğnenin etkisi değildir demi inşallahh

kızlar çatlatma iğnesinin bugün 14.günü idrar testim pozitif 9.gün sancı olmuştu ozman yine yapmuıştım idrar testi negatifdi şimdi pozitif iğnenin etkisi değildir demi inşallahh

bence değildir cnm yarın tekrar yap istersen :16::16::16:

yok yok iğnenin etkisi kesin değildir hemen bir kan ver hayırlı olsun

Back