2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Yokken yazılanlara şööle bi göz attım da yazayım dedim

Arkadaşların Banlanmasına üzüldüm ama olacağı belli idi, özellikle Mehtap herkesi oraya çağırıp durdu.

Dua edin bu topiği kapatmasınlar ,o ihtimali de unutmayın lütfen

yok bacım konuş valla sen olmasan enerjimiz düşüveriyi gııı

hehe valla bende yaprak sarcaktım sözde, karar aldım akşam oturduğum yerden sararım diye
kimlen buluşuyon hacı

Ellerine sağlık gülüm.

Hem zayıf hem becerikli, tam idealimdeki hatun

k. bakmayın işim çıktı geldim yaşım 26 2014 27 oldum ...1 kere test yaptırdı onmilyondu hareketlilik %70 di morfoloji %3 22sınde bir daha test yaptıracak bende bu sırada hormon tahlilleri yaptırıyorum eğer aşılama derse filmde cekerler heralde ondan cok korkuyorum

sabah kahvaltıdan sonra tekrar yattım 10'a doğru kalktım ama gözlerim kapanıyo hala
ablam sen bilirsin hamileyken saç kestirilir mi?

Benim 2 ablam var ,ikiside hamileliklerinde saç kestirmişti, annem çok kızmıştı " eski büyüklerimiz,hamile saçını kestirirse ,çocuğun ömrü kısa olur derler" demişti

Çok şükür yeğenlerim 24- 21 yaşında ve diğerleri

batıl inanç bence

Mik mik yine gıı.sen nezaman uslanacan sapukkkk.bende akşamdan dopingliyim
bana diyene bahhh
yok bacım konuş valla sen olmasan enerjimiz düşüveriyi gııı

hehe valla bende yaprak sarcaktım sözde, karar aldım akşam oturduğum yerden sararım diye
kimlen buluşuyon hacı
ayy çok güzel sarma sararım kıı gelim yardıma nolcakk bacımm
banlanmışlar mı? amooo açmazlar balım bizim dememizle. ama sormak lazım bi yönetime

göbüş büyümüyo bacım zayılıyom ben

evt banlamışlar giremiyolarr nasıl olcak ya

canım kimse kötü niyetli bişey yapmadı. bence banlanmalarının sebebi farklı olabilir.
topiği de kapatsınlar ne olacak? arkadaşlarımızın canı sağolsun yeter ki.
aramızdaki bağ ile bi şekilde tekrar topik açılır.
onları basit sebeplerle üzmenizi yanlış bulurum.

10 milyon % 70 hareketlilik varsa normal yoldan zor, kesin aşılama olacaksınız. Sende bir sorun yoksa zaten aşılama ile çözülür bu sorun mesele değil.

Çakşırotu kökü kullan eşine , cezvede hergün 1 fincan kaynat içir, sonra bana dua et gülüm.

Azosperm'iye en iyi çözüm bu, google da yaz bak görürsün faydalarını

eyvahhh kapanırmı tühh yaa :18:
sultanım sana bişiler yazmıştım spermlele ilgili bizim de sperm sayısını bak bi istersen

ah kurban olsun size sarmalar, valla bi kaç kişiyle yakın olsak eve çağırırdım
iyi bari yabancıya gitmiyosun
ördüğün hırka çarptı gözüme ba yıl dımmmm

Oralara gelemiycegimize gòre sarmada yiyemiycez.kocamdan sonra en cok dr gòrüyom ne yabancisi. beğendiysen sanada örerim kuzum.cinsiyeti bir belli olsunda.

zaten zayıfım diyodun iyice zayıflama kızzzz sonra hamileliğin ilerleyen safhalarında karnını taşımaya yanına yardımcı ararsın :)
sen el atarsın alttan ehüehü ya da çarşafla boynuma asarım karnımı
bacım bncede kestirme iyi deil dereler bnde pazr günü kestrcem nasipse

ablamda kestirme dedi, ama saıçımın hakkından gelemiyorum artık. hamilelikte kestiremezsem zulüm olcak bana.

insanbulcum sana katılıyorum.
kapatırlarsa kapatsınlar topiği,sanki başka topik yok başka yerde buluşuruz.
ismihancım insanlar tercihlerinde özgürdlerdir.çağırmışsa da giden gitti,kalan kaldı.

ablamda kestirme dedi, ama saıçımın hakkından gelemiyorum artık. hamilelikte kestiremezsem zulüm olcak bana.

insanbul yamacımda olsan taşırım nolcek hamileler kutsal kadınlardır eli ayağı öpülesi insanlardır hamileler yalan söyleyemez kötülük yapamaz :)

kime sorsam kestirme diyo, bebeğin ömrü kısalırmış. ama inancıma ters geliyo netice de Allah ın verdiği can bi saça bağlı olamaz diyorum kendimce.
bana diyene bahhh

ayy çok güzel sarma sararım kıı gelim yardıma nolcakk bacımm

evt banlamışlar giremiyolarr nasıl olcak ya
yardım et bacım koca leğen yaprak çıkarmışım
ankarada olaydım kapar malzemeleri gelirdim he

Eylül kimin yaptırdığıni bilyo cnm.
kim yaptırmış kıı :26:

vla sen bilirsin ben hamile olsam kafmda korkum olcana kestrmem bacım sen bilirsin yinede

%70 ileri hareketli %15 hareketli %15 hareketsizdi...doğrumu anladın canım...

şuan c vitamin takviyesi alıyor bakalım 22sindeki test neyi gösterecek şu çaksır otunuda alayım...bende tam tersı dusunuyordum erkekte sorun varsa aşılama tutmaz dıye ıcımı rahatlattın valla

ayyy yapardım kıs nolcak elimemi yapışıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…