2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

çakşır otu alayım her gün cezvede kaynatayım ve sana dua edeyim bkucakların dolsun inşallahhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:

Oralara gelemiycegimize gòre sarmada yiyemiycez.kocamdan sonra en cok dr gòrüyom ne yabancisi. beğendiysen sanada örerim kuzum.cinsiyeti bir belli olsunda.
kıyamam sana, yok bacım marifetine hayran kalıyorum o yüzden belirteyim dedim maşallah
insanbulcum sana katılıyorum.
kapatırlarsa kapatsınlar topiği,sanki başka topik yok başka yerde buluşuruz.
ismihancım insanlar tercihlerinde özgürdlerdir.çağırmışsa da giden gitti,kalan kaldı.
yemin ediyorum benim olsa bende gidecektim, eşimle bile tartıştım göndermedi
kalıcı dostluk var, onlar iyi olsun yeter ki.

insanbul yamacımda olsan taşırım nolcek hamileler kutsal kadınlardır eli ayağı öpülesi insanlardır hamileler yalan söyleyemez kötülük yapamaz :)

amooo o kadar güvenme bana gııı
ben dua ederek sizinle aynı duyguları paylaşarak mutlu oluyorum, bana da o da yeter.
aynı evde gibiyim zaten burda sizlerle olunca

benmkide izin vermedi kızdıı

sultan bunu oku pleaseeeeeee

Ben kimseyi üzmüyorum canım, nerden çıkardın bunu.

başka sitenin reklamının yasak olduğunu hepimizin bilmesi lazım, yetişkin insanlarız.

Kaldı ki o 2 arkadaşımızı da çok severim ben

Toplam da 8,5 canlı var demektir bu canım.

Aşılama için mili litrede 1 milyon olması yeterli, yeter ki kadında sorun olmasın.

hiç canını sıkma o bebek kucağına gelecekkk

çok sağol umarım hepimizin kucağında olur siz benımle ılgılendıniz ilk namaz vaktımde sizin içinde dua edeceğim...

Ben kimseyi üzmüyorum canım, nerden çıkardın bunu.

başka sitenin reklamının yasak olduğunu hepimizin bilmesi lazım, yetişkin insanlarız.

Kaldı ki o 2 arkadaşımızı da çok severim ben

bu kadar basit bi sebepten onları irdelemeye gerek yok demek istiyorum ben.
şu an bizim için önemli olan onların aramızda bulunamaması.
yasaktır değildir yönetimin kararıyla alakalı.
sormak lazım

anladım cnm olsun bizler yine burdan yazışmaya devam onlarında banları kalkar inş.en yakın zamanda.
inşallah kuzum. tek bi kişi olmasa insan eksik kalıyo valla. öyle alışmışım ki herkese
evde kocam olmasa ancak o kadar eksik kalırım
Saol kuzum benim.senin oğlun olursa laz gelin alırız ona
he marifetli laz isterim eşim geçen diyoki bi hamsili pilav yapmayı beceremiyosun, canım çekiyo diyo.
kaç kere yedin dedim, hiç yemedim ama görünce içleniyorum diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…