eyvahhh kapanırmı tühh yaa :18:
sultanım sana bişiler yazmıştım spermlele ilgili bizim de sperm sayısını bak bi istersen
kim yaptırmış kıı :26:
vla sen bilirsin ben hamile olsam kafmda korkum olcana kestrmem bacım sen bilirsin yinede
kıyamam sana, yok bacım marifetine hayran kalıyorum o yüzden belirteyim dedim
Oralara gelemiycegimize gòre sarmada yiyemiycez.kocamdan sonra en cok dr gòrüyom ne yabancisi. beğendiysen sanada örerim kuzum.cinsiyeti bir belli olsunda.
yemin ediyorum benim olsa bende gidecektim, eşimle bile tartıştım göndermediinsanbulcum sana katılıyorum.
kapatırlarsa kapatsınlar topiği,sanki başka topik yokbaşka yerde buluşuruz.
ismihancım insanlar tercihlerinde özgürdlerdir.çağırmışsa da giden gitti,kalan kaldı.
çakşır otu alayım her gün cezvede kaynatayım ve sana dua edeyim bkucakların dolsun inşallahhhhhhhhhhhh
Senin yazdığın sayı çok iyi de, adamla hergün mik mik yapa yapa kurutun garibanı
insanbul yamacımda olsan taşırım nolcek hamileler kutsal kadınlardır eli ayağı öpülesi insanlardır hamileler yalan söyleyemez kötülük yapamaz :)
kıyamam sana, yok bacım marifetine hayran kalıyorum o yüzden belirteyim dedimmaşallah
yemin ediyorum benim olsa bende gidecektim, eşimle bile tartıştım göndermedi
kalıcı dostluk var, onlar iyi olsun yeter ki.
%70 ileri hareketli %15 hareketli %15 hareketsizdi...doğrumu anladın canım...
şuan c vitamin takviyesi alıyor bakalım 22sindeki test neyi gösterecek şu çaksır otunuda alayım...bende tam tersı dusunuyordum erkekte sorun varsa aşılama tutmaz dıye ıcımı rahatlattın valla
canım kimse kötü niyetli bişey yapmadı. bence banlanmalarının sebebi farklı olabilir.
topiği de kapatsınlar ne olacak? arkadaşlarımızın canı sağolsun yeter ki.
aramızdaki bağ ile bi şekilde tekrar topik açılır.
onları basit sebeplerle üzmenizi yanlış bulurum.
sultan bunu oku pleaseeeeeee
doğru diyosun, totomdan aşağı iniyo yavaştan zaten pöffkim yaptırmış kıı :26:
vla sen bilirsin ben hamile olsam kafmda korkum olcana kestrmem bacım sen bilirsin yinede
benmkide izin vermedi kızdıı
kıyamam sana, yok bacım marifetine hayran kalıyorum o yüzden belirteyim dedimmaşallah
Toplam da 8,5 canlı var demektir bu canım.
Aşılama için mili litrede 1 milyon olması yeterli, yeter ki kadında sorun olmasın.
hiç canını sıkma o bebek kucağına gelecekkk
Saol kuzum benim.senin oğlun olursa laz gelin alırız ona
Ben kimseyi üzmüyorum canım, nerden çıkardın bunu.
başka sitenin reklamının yasak olduğunu hepimizin bilmesi lazım, yetişkin insanlarız.
Kaldı ki o 2 arkadaşımızı da çok severim ben
inşallah kuzum. tek bi kişi olmasa insan eksik kalıyo valla. öyle alışmışım ki herkeseanladım cnm olsun bizler yine burdan yazışmaya devamonlarında banları kalkar inş.en yakın zamanda.
he marifetli laz isterimSaol kuzum benim.senin oğlun olursa laz gelin alırız ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?