2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

yaa kıslarr eylül ile mehtap ban yemişler buj face olayıı bunları yedi bitrdi nasl actırcaz bunların banını yaa :26:

canım üzülme desekde üzüleceksin ama yapacak bişey yok hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz toparlanmaya çalış :26::26::26::26:

ALLAH razı olsun bacımm ee artık maclara başlıcazz sen naparsın bacımm

güzellk uykusu bacımmm hgnzzzzzzzzzzzzz

ne güzelliği bacım
güzellik kalmadı valla, eşim diyo ki evde ruh gibi geziyosun
saçlarımı kestirmek istiyorum ama hamileyken kestirme diyenler oldu korktum :26:

aminnnnnnnnnn bacım aminn çokmukonujşuyom kıı :26:
yok bacım konuş valla sen olmasan enerjimiz düşüveriyi gııı
Ayni ben.uyu uyu mal gibi olduk :))) 12 de randevum vardı dr 2.30 aldımkı daha cok uyuyum diye

hehe valla bende yaprak sarcaktım sözde, karar aldım akşam oturduğum yerden sararım diye
kimlen buluşuyon hacı

yaa kıslarr eylül ile mehtap ban yemişler buj face olayıı bunları yedi bitrdi nasl actırcaz bunların banını yaa :26:
banlanmışlar mı? amooo açmazlar balım bizim dememizle. ama sormak lazım bi yönetime
uyusunda büyüsün göbüşüüüüüüüüüüüüü

göbüş büyümüyo bacım zayılıyom ben

Sarda yiyek ellerinden) dr la rendevum cnm.yabancı değil.

ah kurban olsun size sarmalar, valla bi kaç kişiyle yakın olsak eve çağırırdım
iyi bari yabancıya gitmiyosun
ördüğün hırka çarptı gözüme ba yıl dımmmm

banlanmışlar mı? amooo açmazlar balım bizim dememizle. ama sormak lazım bi yönetime

göbüş büyümüyo bacım zayılıyom ben

zaten zayıfım diyodun iyice zayıflama kızzzz sonra hamileliğin ilerleyen safhalarında karnını taşımaya yanına yardımcı ararsın :)

ne güzelliği bacım
güzellik kalmadı valla, eşim diyo ki evde ruh gibi geziyosun
saçlarımı kestirmek istiyorum ama hamileyken kestirme diyenler oldu korktum :26:

bacım bncede kestirme iyi deil dereler bnde pazr günü kestrcem nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…