2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

hımm anladım cnm Rabbim gönlündekini kucağına versin inş. tutar

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim çatlayacağım meraktan :18:
aaa gerçekten mi çok sevindim bunu duyduğuma . bakalım doktor ne diyecek daha gidemedim :18: her gün her günde izin alınmıyor tabi işten. çok istiyorum hamile kalmayı inşallah kalabilirim bende .

Rica ederim.

işten izin alma konusunda sıkıntımız aynı.

Müdürüm izin vermiyor değil, ama çok kalabalık bir ortam, kapıdan çıkana kadar en az 10 kişi soruyor "hayırdır,nereye ?" diye. Kimsenin bilmesini de istemiyorum dedikodu had safhada. Sadece müdürüme açıkladım yüzeysel olarak ( izin verme konusunda engel olmasın ) diye.

Beklemedeyiz..

Aynen bende müdüre bişey diyemedim sadece üşütmeye bağlı kontrol yaptırıyorum dedim. utanıyorum söylemeye. sizin hamileleliğiniz nasıl oldu bebeğiniz doğdu mu?

Aynen bende müdüre bişey diyemedim sadece üşütmeye bağlı kontrol yaptırıyorum dedim. utanıyorum söylemeye. sizin hamileleliğiniz nasıl oldu bebeğiniz doğdu mu?

Canım bende utanıyorum ama " müdür bey size bir konuyu açıklamam gerekiyor ,biraz özel bir şey ama "dedim "buyrun" dedi. "Ben bebek tedavisine başladım, bu yüzden dr. sık sık çağıracak belli dönemlerde, gidebilir miyim" dedim. "Hayırlısı olsun, tabi ki, haaddi bakalım " dedi

O bahsettiğim bebeğim 8+0 haftalıkken düştü. Çok üzüldüm ama elden gelecek bir şey yok maalesef. 18 aydır tekrar hamile kalırım diye bekledim, dr.un kontrolünde tabii.

Yılbaşından önce bir anda tamam artık aşılama yaptırayım dedim.

9 Ocak'ta yapıldı.

öylemi çok özür dilerim size hatırlatıp üzdüm İnşallah aşılamanız tutmuştur . Aşılama zor bir işlem mi? Ben muayene esnasında canım acıyacak diye çok korkuyorum ve muayene olamıyorum kendimi sıktığımdan dolayı. Ve doktor o yüzden bana sen vajinusmussun dedi. ama benim öyle bir problemim yok yani eşimle sıkıntı olmuyor bunu doktora anlatamadım bir türlü bide çok kalabalık tabi öyle işte. aşılama yaptırabilir miyim acaba diye düşünüyorum :18:
size de çok soru sordum ama kusura bakmayın

Aynı şeyleri yaşıyoruz sizinle.

Dr.um bayan olmasına rağmen çatala hiç çıkmadım ben, masada üzerim örtülü olarak vaginal ultrason yaptı sağolsun (çok anlayışlıdır,şükür)

Ama işte 18 ay beklememin sebebi de bu ,aşılamada o bölge açılacak diye, hep erteledim.

Bu kasmalarım yüzünden çok zor bir işlem oldu bende, rahim ağzına bir türlü kanülü geçiremedi dr.um , çok zorladı tabiki acı ve ağrı çok oldu.

Bitinde " biraz kanamanız olabilir, bu benden kaynakladı ,kusuruma bakmayın" diyerek gönlümü aldı. Kanamam oldu ama adet gibi değil, bir yeriniz kesilir ya öyle.

Burada herkes anlatıyor çok basit 2 dk. sürdü filan diyerek.

maalesef bende yarım saatten fazla sürdü, kendimi sıktım diye.

Prolaktin düşmeden yaptırsanızda tutmaz. Düşünce 1 ay normal deneyin olmazsa yaptırın derim ben.

Vee küçük bir tavsiye, yaptırmadan 1 saat önce 1-2 tablet parol için, dr.a da işlem bitince dedim " bu kadar ağrıyacağını bilsem ilaç içerdim" diye.

O da arkadaşlar size bir parol iğne yapsın, rahatlarsınız dedi.

Masadan kaltığımda hiç bir ebe hemşire dr.un dediğini duymamış, bende dr. söylemiştir zannedip hatırlatmadım. Çıkışı yapacakları zaman söyleyince " isterseniz yapalım veya evde varsa 3 taneye kadar içebilirsiniz bir sıkıntı olmaz" dediler. 1 tane içtim geçti zaten.

Dediğim gibi zor olmasının tek sebebi kendimi utançtan çok kasmamdı. Siz yapmayın benim yaptığımı olur mu .

Evet sizinle sorunlarımız benzermiş hatta aynıymış . benimde bayan doktor ama maalesef o anlayışı göremedim. Ben ilk önce aslında erkek doktora gittim ilk muayenemi onda oldum yani doktor öyle dedi bişey yok temiz dedi sadece idara yolu enfeksiyonu çıkmıştı bende o ay bana fitil verdi ve korunun dedi. Ama ben doktordan çıktıktan sonra kendimi çok kötü hissettim o yüzden bir daha ki sefere bayan doktara gideyim dedim ama ondada böyle bir problem oldu işte vajinismus yaftasını yapıştırdı bana . Bu ay da preseed jel almıştım onunla deniyeyim dedim ama prolaktin çıktı bakalım doktora bugün ya da yarın gidebilirsem artık ne diyecek :18:

Ah ah elimde olsa kasmasam ama nerdeee. Ben utanmayı geçtim canım acıyacak diye kasıyorumkendimi canım çok kıymetli . Kan alırken ağda yaptırırken dahi korkudan bayılmışlığım var yani . Ay inşallah kendiliğimden kalabilirim u 1-2 ay içinde yaşımda 30 a yaklaştı iyice panik oldum :18:

Aslında prolaktini beynimizle biz yükseltiyoruz

Aşırı anne olma isteğinden kaynaklanıyor, dolayısı ile süt hormonu çalışıyor ve bu da doğal doğum kontrol yöntemi oluyor.

ALLAH'ın mucizeleri öylesine çok ki, kafadan bu konuyu atsak şıp diye hamile kalacağız hiiiç merak etmeyin

İnşallah inşallah İşte atamıyoruz ki her ya adet olacak mıyım diye bekliyorum olunca da hüsran
Siz hangi şehirdesiniz ? Eğer aynı şehirdeysek sizin doktorunuza da gitmek isterim.

Bugünde buralarda kimsecikler yok çok sohbet edesim var ammma neyse bende gideyim biraz nette takılayım kendinize iyi bakın

İnsanbullll canımmm.özledim seni napıyonn

ayy bacıım bende özledim ya
bugün herkes çok yoğun çalışıyo belli ki
napayım arkadaşdoğum yaptı,bişey almıştım internetten o geldi, bayıldım vermek istemiyorum o derece

sen napıyosun becerikli hatunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…