2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

selammmmm kızlarrrrr

ne güzel ...benim performanslar zamanımı alıyor...3 sınıfı okudum daha 12 sınıf var....

olabilir canım...hamiş de olabilirsin..ben daha önce psikolojik belirtiler yaşadığım için ümitlendirmek istemiyorum seni, yakınmış batlar benim de 7 gün var bekleyip görelim, hayırlısı...

kızlar inş güzel haberler verin biz hadi bakalım

IsanbullllllllllllĹlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

azappppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

IsanbullllllllllllĹlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

azappppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

balım bağırttırmışım seni duymadım sesini
bugün tüm gün temizlik yaptım, sonra yemeği dışarda yemek zorunda kaldım.
yemek pişiremiyorum bazen
tiksiniyorum yiyemiyorum kendim pişirirken kokusunu aldığım için..
sonra da pestilim çıkmış gibi yattım valla belim kopuyo mal mıyım neyim dinlenmeden yaptım temizliği

sizi de ösledim yaa
sen beni anmışsın okudum, dost edinmek ne güsel yağğğğ

kendini fazla yorma tatlım..iyi bak miniğe
özlettirme kendini fazla..

Kizlar nabarsiiniz huu kimse yokmu kiz insanbul niye yordun bakayim kendini

günaydın kızlarrr
hamişlere fazla iş yapmak yasak insanbul cum niye yordun kendini o kdr.. ilk bebişte unutup ben de çekyatları havaya kaldıra kaldıra evi süpürdüydüm. 1 gün sabah akşam kasık,göbek deliğim ağrıdı. korkudan 8 ay bi daha evi hiç ben süpürmedim. aman sen de dikkat et canına kuzum..
kızlar hep giremiyom ama hep aklımdasınız.. eylül annesi olcam ama gönül burdan kopmuyo :))
zor zamanlarda birlikteydik belki de ondan..
bu arada aldığımız kararları yazayım çok kararlı bir hafta oldu. cuma finallerim bitince evi toplamaya başlıyorum şubat sonu iş durumum kesinleşirse burda kalırsam başka sıcak bi eve, yoksa da alıp başımı kocemin yanına trabzona gidiyorum. ilk hamilelikte 4-7 arası ayrıydık çok zorlanmıştım ve annmin evinde olsam da çok zorlamıştım yemek kültürlerimiz çok farklı çünkü
artık ayda bir bu tarafa derslere gelip giderim napiyim..oğluşum çok zorlanıyo babayı çok özlüyo.. naspte hamişken ev taşımak da varmış. 140 m2 ye göre eşya aldık şimdi trabzondaki ev 90 m2 nası sığcaz bilmiyom hiç 4 nüfus
bebiş eşyası aldınız mı kzlar yaa? biz de herşey gıcır daha.. gerçi yeni yeni kitaplar alıyorum ilk olarak.. okuyayım hemen paylaşırım sizinle ama harvey karp ı okumanızı öneririrm. bebek sorunlarına mucize çözümleri de.. sayelerinde çok mutlu bi bebeğim var.. geceleri sabaha kdr ayaktayız ama o kişisel birşey onu aşamadık bi türlü..
kız olucak kesin benimki kız hissediyorum ve olmadığım kdr alınganım bu aralar, cvp yazmayanlara bile alınıyom bazen düşün o kdr yani
ilkinde 10.haftada öğrenmiştik tam. bu biraz daha bekleticek gb bizi.. oğlan olmasını çok istiyorum pipi temizlemeye çok alıştım çünkü.. diğeri garip gelir başlarda ama bi mağazaya gittiğimde de hiç bişey bulamıyorum oğluma göre.. hep beğendiğim tasarımlar kırmızı,pembe mor ve çiçek kurdele dolu üzerleri.. sırf bu yüzden bile insan kızı olsun ister bi de büyüyünce anneye arkadaşlıkları, annelikleri, oyunları, şirin şirin yanaşmaları, kendilerini sevdirmeleri yok mu bitiyom onlara..

Kızlar günaydın nasılsınız?
dün ben doktora gittim adetin 3. günü gel demişti hormon testleri yaptırdım kanda değerlerim şöyle çıkmış
tsh 2
E2 54.22
FSH 4.71
Lh 4.42 Prolaktin 32.19
doktora daha gitmedim . sizce değerlerim nasıl? Konu hakkında fikri olanlar yorumlayabilir mi?

yfrks nerde ayrıca o da yok ortada ,hamileyim dedi ,kan vercekti güya ,hatun yokoldu ..:26:

Günaydınlarr canımcığım kaybolmadım dün giremedim bir türlü oldukça yoğun zamanlar çalıştığım yerde. Daha önceden kan testim düşük çıkmıştı söylemiştim. Şimdi cumayı bekliyorum halen ne hasta olacağıma dair nede hamiş olduğuma dair tek belirti yok sadece anlayamadığım sağ kasığıma ara ara giran ağrılar :18::18:

Canım, prolaktin dışında diğerleri gayet iyi.

Prolaktin süt hormonudur, yükselmesi hamileliğe engel olur ( eskiler "süt korur" derler yaa ), benimde değerlerim sendeki gibi çıkmıştı : dostinex diye bir ilaç verdi dr.um , haftada 2 tablet kullanıyorsun örneğin; pzt.-prş gibi...İçinde 8 tablet var zaten.

Ben kullandığımda kutu bitince prolaktinim 0,67'ye düştü ve o ay hamile kalmıştım.

Dr.unun görüşü önemli tabi ki

Geçmiş olsun.

bende iyiyim çok şükür
benim 5 gün kaldı senin ne kadar kaldı cnm?

Bitanem ben aşılama yaptırdım ilk defa...

Bu yüzden progestana başladım 15 gün içilecek, "muhtemelen kutu bitmeden adet olursun tutmadı ise, kutu bittiğinde adet olmazsan 1 hafta bekle yanıma gel, kesinlikle hiç bir test yapmanı veya yaptırmanı istemiyorum" dedi dr.um.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…