selammmmm kızlarrrrr
ne güzel ...benim performanslar zamanımı alıyor...3 sınıfı okudum daha 12 sınıf var....
olabilir canım...hamiş de olabilirsin..ben daha önce psikolojik belirtiler yaşadığım için ümitlendirmek istemiyorum seni, yakınmış batlar benim de 7 gün var bekleyip görelim, hayırlısı...
ne güzel ...benim performanslar zamanımı alıyor...3 sınıfı okudum daha 12 sınıf var....
inşallah papatyacımmm inşallahkızlar inş güzel haberler verin biz hadi bakalım
hoşgeldin canım o jelden bende aldım geçen ay bu ayda devam edicem inş. faydası olur
IsanbullllllllllllĹlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
azappppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
balım bağırttırmışım seni duymadım sesini
bugün tüm gün temizlik yaptım, sonra yemeği dışarda yemek zorunda kaldım.
yemek pişiremiyorum bazen
tiksiniyorum yiyemiyorum kendim pişirirken kokusunu aldığım için..
sonra da pestilim çıkmış gibi yattım valla belim kopuyo mal mıyım neyim dinlenmeden yaptım temizliği
sizi de ösledim yaa
sen beni anmışsın okudum, dost edinmek ne güsel yağğğğ
Aynen cnm ya zaten bilgisayarimda sorun var burayada cok giremiyom simdide telden girdimhoş bulduk tatlım hiç denk gelmiyoruz seninle diğer topikte ben girince sen olmuyorsun sen girince ben olmuyorum
yfrks nerde ayrıca o da yok ortada ,hamileyim dedi ,kan vercekti güya ,hatun yokoldu ..:26:
günaydın cnm nasılsın
iyiyim çok şükür canım yaa
Beklemedeyim
Sen nasılsın ?
Kızlar günaydın nasılsınız?
dün ben doktora gittim adetin 3. günü gel demişti hormon testleri yaptırdım kanda değerlerim şöyle çıkmış
tsh 2
E2 54.22
FSH 4.71
Lh 4.42 Prolaktin 32.19
doktora daha gitmedim . sizce değerlerim nasıl? Konu hakkında fikri olanlar yorumlayabilir mi?
bende iyiyim çok şükür
benim 5 gün kaldı senin ne kadar kaldı cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?