• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bacım yazamadım telefonum çaldı, arkadaşın çenesi bol uzun uzun konuştu, kulağım ısındı valla :27:
bornoz seti aldım lazom. ama kız bebeğine uyumlu. benimkinin durumu belli değil yoksa vermek istemiyorum
Eki Görüntüle 933482

nannn kudurduk ama sen yoksun hep yoksun, bu ne bee napıyon hacı sen evde de niye giremiyon?

evet ablam dün yordum kendimi, bugünde girem dedim napıyo bu hacılar dedim tam telefon çaldı yine yazamadım :27:
kismecikler gelmiyi bende ağustos analarını karıştırıyom arada :27:
geldiğimde de sen yoksun nann deli karı ne ediyon

bacım yazamadım telefonum çaldı, arkadaşın çenesi bol uzun uzun konuştu, kulağım ısındı valla :27:
bornoz seti aldım lazom. ama kız bebeğine uyumlu. benimkinin durumu belli değil yoksa vermek istemiyorum
Eki Görüntüle 933482

nannn kudurduk ama sen yoksun hep yoksun, bu ne bee napıyon hacı sen evde de niye giremiyon?

evet ablam dün yordum kendimi, bugünde girem dedim napıyo bu hacılar dedim tam telefon çaldı yine yazamadım :27:

Bayıldım bunaaa

Bana da hediye alacan mı , yoksa Lazom gibi seninde cebinde akrep mi var hacı?

önceden daha kuduruktum acuk uslandım şindi:27:

memelerr baş kaldırmışşş kavuşmuyorr düğmelerr zalımoyyy :52:
sende durumlar böyle herhal :27::27::27:

aynen öyle dohtur hanım.

evet yaa ilk girdiğimde zaten senin yazdıkların dikkatimi çektiydi de kaldıydım burda

Ana oldun bizi unuttun

insanbul çok güzelmiş aldığına bayıldım. Ayıptır sorması kaç gaymeye aldın? Bu aralar bizimde bi arkadaşımız doğum yapacak da bende alabilirim böyle bişey hem bebek de kız :1:

aynen öyle dohtur hanım.

evet yaa ilk girdiğimde zaten senin yazdıkların dikkatimi çektiydi de kaldıydım burda

Ana oldun bizi unuttun

yav unutmadım ama düşük tehlikesinden dolayı az takılıyorum, genelde yatıyorum
eski performansıma dönerim ama bu karılar burda kalabalık olunca ancak şevke geliyom :27::27:
iştaağğaam kabariyiii

insanbul çok güzelmiş aldığına bayıldım. Ayıptır sorması kaç gaymeye aldın? Bu aralar bizimde bi arkadaşımız doğum yapacak da bende alabilirim böyle bişey hem bebek de kız :1:

balım valla göründüğünden daha güzel. %100 pamuk yumuşacık
29,90 tl ye aldım canım. kargo ücretsizdi.

ay keşke erkeğede olsaydı bu valla vermezdim, aşık oldum :31:

Eki Görüntüle 933482

Cnm çok güzelmiş.ben saa daha güzelini alırîm :)) ver onu sen cimriyimde okadar degil :1:

gelsende hemen gidiyonuz nann muhabbetin belini kıramıyok alla alla :19:

nan hangi birinize alam, akrep ceplere yavruladı benim hiç sokamıyom elimi :27:

Cimri karııı, ilk ben didim, başkalarına niye alıyon. "Canın sağolsun ablammm, alırım tabi ki de" diyeceğine dediğine bak şunun

Pzt.den beri bakıyorum da; Millet kendine sayfa açmış toplanmışlar oraya, benim ne işim var, buraya zor buluyorum vakti
aynen kuzum bende sıksık giremiyorum
gelsende hemen gidiyonuz nann muhabbetin belini kıramıyok alla alla :19:

nan hangi birinize alam, akrep ceplere yavruladı benim hiç sokamıyom elimi :27:
nan kıralım o zaman dun açılışı yaptık:38: kurdele kesmeye niye gelmedin hain gacı :27::27:

balım valla göründüğünden daha güzel. %100 pamuk yumuşacık
29,90 tl ye aldım canım. kargo ücretsizdi.

ay keşke erkeğede olsaydı bu valla vermezdim, aşık oldum :31:

İSTANBULLLLLLLL guzucuğumm ne yapıyorsun özledim seni canım ya..ben bulantılarla baş etmeye çalışıyorum bugünde bir baş ağrısı tutturdu hiç sorma sende yok demi yaramazlık:16::16::16::16::16::16:

Back