2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

guzumm günaydın nasılsın özledim seni canooo..azaba bende üzüldüm inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız ondan senden papatyadan tüm burdaki arkadaşlardan hepinizi öpüyorum güzeller..

sağol cnm bende sizleri çok özledim...sen nasılsın hamişlik nasıl geciyo..
bende aranıza kalıtacam yakında az kaldı batım 15 ocak..bekliyom..

Geçen hafta kan testim çok düşük çıktı, bebeğim benimle kalacakmı bilmiyorum hala her hangi bir belirti yaşamadım hamileliğe dair offf Allah büyük

Canım belirtilere takılma olurmu hic belli olmuyor cünkü en belirgin şey adet gecikmesi ve gögüs de biraz olsun dolgunluk
Onun dışında başka belirti yaşamıyorsun hemen genelde 7 veya 8 haftada başlıyor degişim bulantı v.s sen sabırla bekle canım inşallah hamilesindir

ben varya hamile olup olmadığımı anlamıyorum bile ,bazen kuşkudayım acaba diyorum ,ah beee şu kalp atışını bi duysaydım ,o zaman emin olacaktım işte ..

Balım sen daha gitmedinmi kalbi icin tekrardan 1 hafta dedi onumu bekliyorsun kendi doktoruna gitmedin sanırım daha
İnşallah duyarsın icin rahat olsun

Balım sen daha gitmedinmi kalbi icin tekrardan 1 hafta dedi onumu bekliyorsun kendi doktoruna gitmedin sanırım daha
İnşallah duyarsın icin rahat olsun

perşembe gitcem kısmetse canım ,gittim bişeye bakmadı ya ,bende bu kadar ultrason zararlı olmasın diye arada kendi doktoruma gitmedim ,ama bu sefer kendi doktoruma gidicem ..

Kızlarrr benim kocişimin doğum günü bugün ne yapsam ki bilemedimm, bir fikir verseniz lütfen, bu arada benim sol kasığıma ara ara sancı giriyor anlamadım ben neden olabilir acaba

Kızlarrr benim kocişimin doğum günü bugün ne yapsam ki bilemedimm, bir fikir verseniz lütfen, bu arada benim sol kasığıma ara ara sancı giriyor anlamadım ben neden olabilir acaba

aaaa benim kocamında doğum günü bugün :) ben haftasonu safranbolu gezisi ayarlamıştım süpriz yaptım kocama ama oğlum ateşlendi gidemedik bizde oğlumla bir pasta alıp üfleyi verdik erkenden dün hallettik işlemi :) akşamada bi yemeğe götüreyim diyorum işte nice yaşlara bu arada

nannnnnnn ne sıkıcı bi gün
evi temizlicem bi girip çıkayım dedim
nörüyonuz hacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…