• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Arkadaşlar guruba gelseniz yaa ne güzel olur yaa gelmek isteyen eylüle özelden msj atsın kalabalıklaşmaya başladık özel bir gurup oldu buranında oranında tadı farklı oluyor

eylul e msj attim ekler cnm insallah beni musait oldugunda..
disaridan geldik,epey yorgunuz..
Yatsiyi da kilip biraz dua etmeyi planliyorum canlar..
Sonra da sinav okuycam insallah..
Gelirim yine..

Bu arada azap i da merak ediyorum hic girmedi dunden beri..:50::50:

Arkadaşlar guruba gelseniz yaa ne güzel olur yaa gelmek isteyen eylüle özelden msj atsın kalabalıklaşmaya başladık özel bir gurup oldu buranında oranında tadı farklı oluyor

ne grubu canım benm haberim olmadı yada beni kimse davet etmedi :5::5:

hayır mubarek günü hürmetine dualarınız kabul olsun kandilnz mubarek olur inşşşşşşşşş
dualarınızı beni de ekleyin bacılarr nolurr ben adet oluyorum:14::14::14: dua edemiyorum :50::16:

eylul e msj attim ekler cnm insallah beni musait oldugunda..
disaridan geldik,epey yorgunuz..
Yatsiyi da kilip biraz dua etmeyi planliyorum canlar..
Sonra da sinav okuycam insallah..
Gelirim yine..

Bu arada azap i da merak ediyorum hic girmedi dunden beri..:50::50:

oyyyyyyy bacılarım benimmm oyyy ALLAH razı olsun beni merak etmişsin<z yazılarınızı okudum adet oldum canım üzüntüden girmedim:14::14::14::14:
şükür toparladım kendimi inş yarın gelirim arkadşlarımın hepsi merk etmiş şükür RABBİMe ki kendimi sevdirmişsm siz RABBİMİN güzel kulllarına hamd olsunn :16::54: duarınızda beni esirgemeyin lütfenn
yar edeneme emanetsinz inşşş
dualarınızı melekler tez zamanda RABBİME ulaştırsın inşşş (AMİNN)
sizleri seviyorummm RABBİMDE sizleri sevenlerden etsin inş :16::54::54::54::54::54::54::54::54:

hayır mubarek günü hürmetine dualarınız kabul olsun kandilnz mubarek olur inşşşşşşşşş
dualarınızı beni de ekleyin bacılarr nolurr ben adet oluyorum:14::14::14: dua edemiyorum :50::16:

seninde kandilin mübarek olsun canım benim sen nasıl üzüldüysen bizde bi okadar üzüldük
ama herşey Allahtan biliyoruzki ol derse olur
rabbim herkesin ne dileği varsa kabul makbul eylesin inş.
tez zamanda sanada bi bebiş versin bacım ya herdaim dumadasınız inanın buna :16:

yaaaa bende gelmek istiyorum ama facede bulamadım :25:
eylülede mesaj attım beni eklesin die ama oda eklememiş:19:
offfff çok merak ediyorum

oyyyyyyy bacılarım benimmm oyyy ALLAH razı olsun beni merak etmişsin<z yazılarınızı okudum adet oldum canım üzüntüden girmedim:14::14::14::14:
şükür toparladım kendimi inş yarın gelirim arkadşlarımın hepsi merk etmiş şükür RABBİMe ki kendimi sevdirmişsm siz RABBİMİN güzel kulllarına hamd olsunn :16::54: duarınızda beni esirgemeyin lütfenn
sizleri seviyorummm RABBİMDE sizleri sevenlerden etsin inş :16::54::54::54::54::54::54::54::54:

kız azo niye tutmadı..ben senden çok umutluydum..malüm bi çocuğun var olmama ihtimali olmaz..ama nasip işte..
RABBİM ne zaman dilerse o zaman verir..:50::50::50::50::50::50::50:

canım günaydın kandilde hepiniz dualarımdaydınız pazar günü olduğu için bol bol kuran okudum dua ettim hepimize :16::16::16::16:

GÜNAYDIN CANLARIM
azapcım ne diyorduk tatlım ,durmak yok yola devam öldürmeyen acı güçlendirir dimi ..öyle vah vah lı ,tüh tühlü mesajlar yazmıycam ,negatif enerji yaymayalım ,iyi düşün yavrum önümüzdeki ay inşallah rabbimin izniyle olacak ..:16:

kız azo niye tutmadı..ben senden çok umutluydum..malüm bi çocuğun var olmama ihtimali olmaz..ama nasip işte..
RABBİM ne zaman dilerse o zaman verir..:50::50::50::50::50::50::50:

guzumm günaydın nasılsın özledim seni canooo..azaba bende üzüldüm inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız ondan senden papatyadan tüm burdaki arkadaşlardan hepinizi öpüyorum güzeller..

Back