Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar guruba gelseniz yaa ne güzel olur yaa gelmek isteyen eylüle özelden msj atsın kalabalıklaşmaya başladık özel bir gurup oldu buranında oranında tadı farklı oluyor
eylul e msj attim ekler cnm insallah beni musait oldugunda..
disaridan geldik,epey yorgunuz..
Yatsiyi da kilip biraz dua etmeyi planliyorum canlar..
Sonra da sinav okuycam insallah..
Gelirim yine..
Bu arada azap i da merak ediyorum hic girmedi dunden beri..
hayır mubarek günü hürmetine dualarınız kabul olsun kandilnz mubarek olur inşşşşşşşşş
dualarınızı beni de ekleyin bacılarr nolurr ben adet oluyorum dua edemiyorum
tamam cnm senin icin de dua ederiz..
Kendine dikkat et topigimizin nesesi..
Canlarim kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun ins.dualarda bulusalim hepinizi seviyorum ve öpüyorum
hayır mubarek günü hürmetine dualarınız kabul olsun kandilnz mubarek olur inşşşşşşşşş
dualarınızı beni de ekleyin bacılarr nolurr ben adet oluyorum dua edemiyorum
Arkadaşlar guruba gelseniz yaa ne güzel olur yaa gelmek isteyen eylüle özelden msj atsın kalabalıklaşmaya başladık özel bir gurup oldu buranında oranında tadı farklı oluyor
oyyyyyyy bacılarım benimmm oyyy ALLAH razı olsun beni merak etmişsin<z yazılarınızı okudum adet oldum canım üzüntüden girmedim
şükür toparladım kendimi inş yarın gelirim arkadşlarımın hepsi merk etmiş şükür RABBİMe ki kendimi sevdirmişsm siz RABBİMİN güzel kulllarına hamd olsunn duarınızda beni esirgemeyin lütfenn
yar edeneme emanetsinz inşşş
dualarınızı melekler tez zamanda RABBİME ulaştırsın inşşş (AMİNN)
sizleri seviyorummm RABBİMDE sizleri sevenlerden etsin inş
oyyyyyyy bacılarım benimmm oyyy ALLAH razı olsun beni merak etmişsin<z yazılarınızı okudum adet oldum canım üzüntüden girmedim
şükür toparladım kendimi inş yarın gelirim arkadşlarımın hepsi merk etmiş şükür RABBİMe ki kendimi sevdirmişsm siz RABBİMİN güzel kulllarına hamd olsunn duarınızda beni esirgemeyin lütfenn
yar edeneme emanetsinz inşşş
dualarınızı melekler tez zamanda RABBİME ulaştırsın inşşş (AMİNN)
sizleri seviyorummm RABBİMDE sizleri sevenlerden etsin inş
slmlar kızlar 11 şubat yeni bat..yarın druma gideceğim..hsg için görüşeceğiz...
kız azo niye tutmadı..ben senden çok umutluydum..malüm bi çocuğun var olmama ihtimali olmaz..ama nasip işte..
RABBİM ne zaman dilerse o zaman verir..
Günaydınn kızlar inşallah hepimiz için hayırlı bir hafta olur