ne yapacak doktor canım peki? inşallah her şey yolunda gider
Hıc muayene etcek herhalde cnm.içeride durumlar nasil diye bakcak sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yapacak doktor canım peki? inşallah her şey yolunda gider
aynen canım ya bende öyleyim çok merak ediyorum kızlar ne yapıyor diye..ne güzel işlerini bitirmişsin..
bugün pazartesi ,çalışıyorum yoğunum ,alınganlık yapmayın lütfen ,benimde bazı sorularım havada kalıyor ama kimseye bir daha gelmiycem demiyorum ..4 gündür gelmiyorsun ismihan ,sitem etmeden önce bi açıkla istersen neden gelmediğini ,bizlerde bilelim dimi ..
çalışmak iyidir canım, benim eşim ilk başta çalışmanı istemem fazlasında gözümüz yok dedi.Valla canımcığım 96 yılından beri çalışıyorum dahada devam edecek gibi görünüyor çalışma hayatım bende çalışmaktan yoruldum ve sıkıldım desem yeridir
nan ben arsızım kapıdan kovsan bacadan girerimbugün pazartesi ,çalışıyorum yoğunum ,alınganlık yapmayın lütfen ,benimde bazı sorularım havada kalıyor ama kimseye bir daha gelmiycem demiyorum ..4 gündür gelmiyorsun ismihan ,sitem etmeden önce bi açıkla istersen neden gelmediğini ,bizlerde bilelim dimi ..
Hıc muayene etcek herhalde cnm.içeride durumlar nasil diye bakcak sanırım.
İyim cnm.haftasonu girdiya araya zaten gelende olmadı pek.yoksa niye merak edilmeyesin
Tamam canım ben o lafı dememiş olayım ,sen bebişini üzme... Açıklanacak birşey yok
aynen cnm benide kimse merak etmiyo :)))))
guzumm nasılsın burda kimse kimseye küsmesin..okadar kalabalığız ki bazen fark edilmiyor..bende çalışıyorum bazen gün içerisinde bakamıyorum bile
Teşekkür ederim Sevdum
Umarım sen ve bebeğin de iyisinizdir.
iiyim canım tşk ederim bir sorunmu var ne yazmıştın ben okumadım inş önemli birşey yoktur..
çalışmak iyidir canım, benim eşim ilk başta çalışmanı istemem fazlasında gözümüz yok dedi.
sonra baktı ben sıkılıyorum, ne istersen onu yap dedi
şimdi tam sınavlara hazırlanırken hamile kalınca elim kolum bağlandı
diyorum Allah benim çalışmamı istemiyo heralde hep bi engel çıkıyo çünkü
nan ben arsızım kapıdan kovsan bacadan girerim
hadi inşallah yolundadır sen sağlıklı taş gibi hatunsun nan merak etme bebekte laz inadı var belli ki diretiyo kendim istediğim zaman gelcem diyo lazom
sev beni Eki Görüntüle 930654
çook şükür balım valla yolunda her şey
haftaya kontrol var bakalım neler duyucaz.
sende durumlar nasıl?
Önemli değil canım benim
Sen de mi AÖF okuyorsun canım
Ben Kamu Yönetimi 3.sınıftayım
zten göbek atmaya yer arıyoz...
papatyam yok ....niye girmiyo ki...nasip de iyice şımardı şımarık hamiş koydum adını mızmız kafa yada.
guzumm sabah gördüm papatyayı ben burdaydı..bende şımarayyımmı teknik servisim
şımar anasını satem...sende şımar trip at tekme at her türlü kudurrrrrrr
bugün 2. Kez selam vereyim dedim, bunu da alan olmazsa girmeyeceğim bu topiğe bir daha
nabersiniz canlar.insanbul cnm napiyosun