• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bugün pazartesi ,çalışıyorum yoğunum ,alınganlık yapmayın lütfen ,benimde bazı sorularım havada kalıyor ama kimseye bir daha gelmiycem demiyorum ..4 gündür gelmiyorsun ismihan ,sitem etmeden önce bi açıkla istersen neden gelmediğini ,bizlerde bilelim dimi ..

Tamam canım ben o lafı dememiş olayım ,sen bebişini üzme... Açıklanacak birşey yok

Valla canımcığım 96 yılından beri çalışıyorum dahada devam edecek gibi görünüyor çalışma hayatım bende çalışmaktan yoruldum ve sıkıldım desem yeridir :31::31:
çalışmak iyidir canım, benim eşim ilk başta çalışmanı istemem fazlasında gözümüz yok dedi.
sonra baktı ben sıkılıyorum, ne istersen onu yap dedi
şimdi tam sınavlara hazırlanırken hamile kalınca elim kolum bağlandı
diyorum Allah benim çalışmamı istemiyo heralde hep bi engel çıkıyo çünkü :31:
bugün pazartesi ,çalışıyorum yoğunum ,alınganlık yapmayın lütfen ,benimde bazı sorularım havada kalıyor ama kimseye bir daha gelmiycem demiyorum ..4 gündür gelmiyorsun ismihan ,sitem etmeden önce bi açıkla istersen neden gelmediğini ,bizlerde bilelim dimi ..
nan ben arsızım kapıdan kovsan bacadan girerim :27:
Hıc muayene etcek herhalde cnm.içeride durumlar nasil diye bakcak sanırım.

hadi inşallah yolundadır :16: sen sağlıklı taş gibi hatunsun nan merak etme bebekte laz inadı var belli ki diretiyo kendim istediğim zaman gelcem diyo lazom :1:

aynen cnm benide kimse merak etmiyo :))))) :32::32::32::32:

Anlıyorum canım da;
Ben Perşembe günü burda bir durumu haber vermiştim, eşim o siteye 15 gün girmeni istemiyorum dediği halde kızlar beni merak eder bir girmem lazım deyip girdim.

Sitemim ondan

Herkesin canı sağ olsun

guzummm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bebiş nasıl annesi sewerim seni:16::16::16::16::16:

sev beni $empati.gif
çook şükür balım valla yolunda her şey
haftaya kontrol var bakalım neler duyucaz.
sende durumlar nasıl?

çalışmak iyidir canım, benim eşim ilk başta çalışmanı istemem fazlasında gözümüz yok dedi.
sonra baktı ben sıkılıyorum, ne istersen onu yap dedi
şimdi tam sınavlara hazırlanırken hamile kalınca elim kolum bağlandı
diyorum Allah benim çalışmamı istemiyo heralde hep bi engel çıkıyo çünkü :31:

nan ben arsızım kapıdan kovsan bacadan girerim :27:

hadi inşallah yolundadır :16: sen sağlıklı taş gibi hatunsun nan merak etme bebekte laz inadı var belli ki diretiyo kendim istediğim zaman gelcem diyo lazom :1:

Sen de mi AÖF okuyorsun canım

Ben Kamu Yönetimi 3.sınıftayım

Sen de mi AÖF okuyorsun canım

Ben Kamu Yönetimi 3.sınıftayım

evet okuyorum da okuyamıyorum :27: ilk sınavlardan 3 tanesini yüksek not gerisi berbat
adalet okuyorum ben, kpssyi de kazandım ama tercihte yapamadım malum bizim tayin işleri belli değil
hayırlısı diyorum napayım bana da evde oturmak düşecek :31:

Yarın konturole gidicem kızlar inşallah herşey yollundadır 1 ay sonra gel demişti ama ben 4 gün erken gitmiş olucam benim gidicegim gün doktor yok doktorun dedigi tarih hafta sonuna denk geliyor bizde yarın icin karar verdik eşimle sabah erkenden gidicez inşallah güzel şeyler duyarım doktorun agzından hayırlı haberlerle dönmek istiyorum benim icin dua edin canlarım ben bu akşam dua edicem herkes icinde etmeye devam ediyorum

zten göbek atmaya yer arıyoz...
papatyam yok ....niye girmiyo ki...nasip de iyice şımardı şımarık hamiş koydum adını mızmız kafa yada.:27::27::27::27::27:

guzumm sabah gördüm papatyayı ben burdaydı..bende şımarayyımmı teknik servisim:49::49::49::49::49::49:

şımar anasını satem...sende şımar trip at tekme at her türlü kudurrrrrrr:27::27::27:

canlRIM BENİ MERAK ETMİŞSİNİZ BENİM BİLGİSAYAR SORUNUM ÇÖZÜLMEDİ SİTEDEN KAYNAKLANIYOMUŞ GİREMİYORUM KEND BİLGİSAYARIMDAN OYÜZDEN ARKADAŞIN BİLGİSAYARINDAN FIRSAT BULDUKÇA GİRİYORUM :26::26::26::26::26:NASISLINIZ

Back