2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

herkese günaydınnnn arkadaşlar incir kürü adet gecikmesi yaparmı acaba bi bilgisi olan varmı hala kırmızılarla buluşmadım ama hamilede değilim dün acilde kan verdim değer 0,1 çıktı aklıma incir kürü geldi acaba ondan dolayımı gecikme oldu

canımcım günaydın nasılsın nasıl gidiyor bebiş nasıl annesi tatlım bu gurup ne ben anlamadım anlatsana merak ettim

canımcım günaydın nasılsın nasıl gidiyor bebiş nasıl annesi tatlım bu gurup ne ben anlamadım anlatsana merak ettim

birşey değil tatlım ,ağustos anneleri grup kurmuş face de ,benim kurduğumu sanmış arkadaşlar ,bende takılıyorum orda ama benim asıl topiğim burası ,burdan vazgeçmem

Geçen hafta kan testim çok düşük çıktı, bebeğim benimle kalacakmı bilmiyorum hala her hangi bir belirti yaşamadım hamileliğe dair offf Allah büyük

canım bende keseyi 5+3 ken gördüm korkma lütfen belirtileride 7 haftada başladı kalp atışları duyulunca korkma guzuu..

canım bende keseyi 5+3 ken gördüm korkma lütfen belirtileride 7 haftada başladı kalp atışları duyulunca korkma guzuu..

İnşallah canım yaa dün sürekli dua ettim kendim için sizler için, isimleri teker teker yazamıyorum maşallah bayağı kalabalığız rabbim büyük eğerki bebeşim kalmazsada yanımda bilirimki vardır bir hayır bundada ne kadar içim acısada

guzuuu günaydın nasılsın ne zamandaır göremiyorum seni ayçaaa benim çok bulantım var sen nasılsın canım maşallah seninde 11 haftalık olmuş rabbim tamamını erdirsin canım

canım iç bulantım oluyor özellikle yemek kokusu olunca yerken bişey yok ama o yemek pişerken eve sinen koku maf ediyor beni yaa (
bide halsizlik falan var..
11. haftadan sonra geçmeye başlar diyorlar bakalım inş rahata kavuşurum artıkın

inş seninde bir an önce bulantıların geçer çok zoorr

selam kızlar drumla görüştüm..cuma günü radyomar fındıkzade de randevu aldım..hsg çektireceğim..dijital ortamda olacaığını ağrısız olacağını ve ortalama 2-3 dakika süreceğini öğrendim..fiyat 400tl...çok stresliyim..

geçecek inş canım..seninde inş en yakın zamanda geçer

inş göreceksin canım allahın izniyle hem keseyi hem bebeği dua edeceğim sana sıkma canını güzel arkadaşım...

ben varya hamile olup olmadığımı anlamıyorum bile ,bazen kuşkudayım acaba diyorum ,ah beee şu kalp atışını bi duysaydım ,o zaman emin olacaktım işte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…