- 8 Kasım 2013
- 514
- 85
- 48
Günaydınn kızlar inşallah hepimiz için hayırlı bir hafta olur
sanada günaydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınn kızlar inşallah hepimiz için hayırlı bir hafta olur
GÜNAYDIN CANLARIM
azapcım ne diyorduk tatlım ,durmak yok yola devam öldürmeyen acı güçlendirir dimi ..öyle vah vah lı ,tüh tühlü mesajlar yazmıycam ,negatif enerji yaymayalım ,iyi düşün yavrum önümüzdeki ay inşallah rabbimin izniyle olacak ..
inşallah tatlım nasılsın nasıl gidiyor..
günaydın kızlar, iyi haftalar dilerim
canımcım günaydın nasılsın nasıl gidiyor bebiş nasıl annesi tatlım bu gurup ne ben anlamadım anlatsana merak ettim
Eh işte belirsizlik, beklenti ve endişe halinde ne diyelim şükür yinede rabbim beterinden sakınsın hepimizi
birşey değil tatlım ,ağustos anneleri grup kurmuş face de ,benim kurduğumu sanmış arkadaşlar ,bende takılıyorum orda ama benim asıl topiğim burası ,burdan vazgeçmem
nasıl katılacam guzumm anlatırmısın ben anlamadım inan kafam bir milyon
canım niye belirsizlik hayırır inşallah bir sorun yok demi tatlım...
boşver canım ,zaten o konu kapatılmış ,başka konu açmışlar bende çıktım o gruptan burda yazmayı uygun buluyorum ..
Geçen hafta kan testim çok düşük çıktı, bebeğim benimle kalacakmı bilmiyorum hala her hangi bir belirti yaşamadım hamileliğe dair offf Allah büyük
canım bende keseyi 5+3 ken gördüm korkma lütfen belirtileride 7 haftada başladı kalp atışları duyulunca korkma guzuu..
guzuuu günaydın nasılsın ne zamandaır göremiyorum seni ayçaaa benim çok bulantım var sen nasılsın canım maşallah seninde 11 haftalık olmuş rabbim tamamını erdirsin canım
canım iç bulantım oluyor özellikle yemek kokusu olunca yerken bişey yok ama o yemek pişerken eve sinen koku maf ediyor beni yaa (
bide halsizlik falan var..
11. haftadan sonra geçmeye başlar diyorlar bakalım inş rahata kavuşurum artıkın
inş seninde bir an önce bulantıların geçer çok zoorr
İnşallah canım yaa dün sürekli dua ettim kendim için sizler için, isimleri teker teker yazamıyorum maşallah bayağı kalabalığız rabbim büyük eğerki bebeşim kalmazsada yanımda bilirimki vardır bir hayır bundada ne kadar içim acısada
inş göreceksin canım allahın izniyle hem keseyi hem bebeği dua edeceğim sana sıkma canını güzel arkadaşım...