• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

merha bayanlar hepinizin mevlüt kandilini kutlarım rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah hepinize dua edicem bu gece hep aklımda olucaksınız arkadaşın arkadaşa duası daha makbulmüş allahım kabul etsin inşallah

bu mübarek günün duasıyla; evlat sahibi olmak isteyenlere evlat,
evladı olanlara hayırlı ömür,
bebeğini karnında taşıyanlara sağlıklı süreçler getirsin inşallah
Eki Görüntüle 929421 Eki Görüntüle 929421 Eki Görüntüle 929421 Eki Görüntüle 929421 Eki Görüntüle 929421
amiiiinnnnn canımmmm inşallahhhh:16:
Kizlar meryem suresi ve yasin okudum allah kabul ederse insallah,dualarimdasiniz..
ben biraz disari cikicam esimle hava fena degil grsrz insallah.. :16:

allah kabul etsin canım ağzına sağlıkk:16::16:

oldum canım oldum sonunda 46 gunde folik asite baslattı dr um
sende durumlar nasıl

bi haftadır bende kullanıyorum canım folik asiti iyi olmuş düzenli kullanmaya özen göster.benimde 4 günüm kaldı canım bata beklemelerdeyim bişey hissetmiyorum ama hayırlısı olsun bakalım:44:bide aklında olsun hamile olmadığından kesin eminsen adette olamıyorsan soğan suyu yap iç hemen söktürüverir tecrübeyle sabit günlerin şaşmaz en azından..

size karanfilin saadetini ,sümbülün bağlılığını,menekşenin tavazusunu,lalenin gururunu,leyleğin saadetini versek bize dua edermisiniz. kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar

Back