• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Hayırlı kandiller güzel arkadaşlarım...RABBİM bu güzel günün yüzü hürmetine yaptığımız,yapacağımız duaları katında kabul eder inşaallah...Rabbim hepimize sağlık versin, evlerimizin huzuru hiç kaçmasın ,eşlerimizi başımızdan eksik etmesin .anne baba kardeşlerimizin ve tüm sevdiklerimizin acısını göstermesin...RABBİM hamile arkadaşlarımızın evlatlarını kucaklarına hayırlısı ile almasını nasip etsin...ve biz bekleyen arkadaşlarımıza da sırasıyla güzel haberler almayı nasip eder inşallah...Kızlar bugün bizim için nimet bol bol dua edelim isimlerinizi az çok biliyorum ,ama dua ederken hepiniz için ediyorum...bugün dualaşalım bizim günümüz olsun beni de unutmayın adım melek...hepinizi çok seviyorum...

Hayırlı kandiller güzel arkadaşlarım...RABBİM bu güzel günün yüzü hürmetine yaptığımız,yapacağımız duaları katında kabul eder inşaallah...Rabbim hepimize sağlık versin, evlerimizin huzuru hiç kaçmasın ,eşlerimizi başımızdan eksik etmesin .anne baba kardeşlerimizin ve tüm sevdiklerimizin acısını göstermesin...RABBİM hamile arkadaşlarımızın evlatlarını kucaklarına hayırlısı ile almasını nasip etsin...ve biz bekleyen arkadaşlarımıza da sırasıyla güzel haberler almayı nasip eder inşallah...Kızlar bugün bizim için nimet bol bol dua edelim isimlerinizi az çok biliyorum ,ama dua ederken hepiniz için ediyorum...bugün dualaşalım bizim günümüz olsun beni de unutmayın adım melek...hepinizi çok seviyorum...

sana da hayirli kandiller cnmcm..
Birbirimize bol bol dua edelim..
Ben de kalktim,kahvalti yapicaz birazdan..:56::56:

ah kuzum yalnız kalmıştım burda :43:
çok şükür Allah a iyiyim sen nasılsın son durumlar nedir sende?
canım ksra bakma oğlanın odaya dalıp bilgisayara atlamasıyla çıkmam bir oldu :1::1: göremedim yazdığnı bile.
durumlar feci canım..
kızlar sizden de dua bekliyorum özellikle bu gece..
kayınbiraderim menenjit yüzünden 3 gündür yoğun bakımda..
kayınpederim ameliyat oldu diğer kaynım ve halamız da hastanede yatyo.
ben desen boynumda tutulma,omuzumda kulunç var sağ kol birkaç gün kullanım dışı:50::50:
aşağı bakmak yasak..
hamile olduğum için iğne,ilaç,sıcak kompres dahi yasak..:50::50:
onlara mı yanayım kendime mi hiç bilmiyorum walla.. eşim taa trabzondan geldi gitti onların yanına boynumdan dolayı gidemedim..
haftaya cuma 4 final bir rapor verilecek bilg kullanmam yasak :44::44: şaştım walla duadan başka hiçbirşey kurtaarmaz beni daha fazla yazamıyorum sol da ağrıyo maalesef:((

Herkese hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. ...

Hayırlı kandiller hanımlar pazar günleride kimsecikler olmuyor yahuuu ne sıkıcı puuuf pofff ooff

herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar.. duada bizim aileyi unutmayın olur mu? y.bakımdaki abimin en küçüğü 2.5 yaşında 6 çocuğu var:50::50:

Rabbim gönlümüzden geçen bizler için hayırlı olan bütün duaları kabul etsin inşallah. Ömrümüz boyunca yar ve yardımcımız olsun.
MEVLİT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM.

mrb kızlar nasılsınız ben takılamıyorum bu ara eşimin finalleri başladı ondan dolayı :34:

azap'cım üzülme yavrum ya her şeyin hayırlısı emin ol bir zamanı vardır. İnşallah senin için en hayırlı zamanda gelir bebeğin :nazar::nazar:

Rabbim cümlemizin MEVLİD kandilini mübarek eylesin inşallah...
Kılınacak namazları, edilecek duaları kabul etsin inşallah..
Bide Güpgüzel bir pazar günü diliyorum herkese... :16:

Hayırlı kandiller cnm
Aminnnnnnnn inş. güzel dileklerinin hepsi bu mübarek günde kabul olur
Rabbim büyük hepiniz için bende dua edicem

canım ksra bakma oğlanın odaya dalıp bilgisayara atlamasıyla çıkmam bir oldu :1::1: göremedim yazdığnı bile.
durumlar feci canım..
kızlar sizden de dua bekliyorum özellikle bu gece..
kayınbiraderim menenjit yüzünden 3 gündür yoğun bakımda..
kayınpederim ameliyat oldu diğer kaynım ve halamız da hastanede yatyo.
ben desen boynumda tutulma,omuzumda kulunç var sağ kol birkaç gün kullanım dışı:50::50:
aşağı bakmak yasak..
hamile olduğum için iğne,ilaç,sıcak kompres dahi yasak..:50::50:
onlara mı yanayım kendime mi hiç bilmiyorum walla.. eşim taa trabzondan geldi gitti onların yanına boynumdan dolayı gidemedim..
haftaya cuma 4 final bir rapor verilecek bilg kullanmam yasak :44::44: şaştım walla duadan başka hiçbirşey kurtaarmaz beni daha fazla yazamıyorum sol da ağrıyo maalesef:((

herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar.. duada bizim aileyi unutmayın olur mu? y.bakımdaki abimin en küçüğü 2.5 yaşında 6 çocuğu var:50::50:

hayırlı kandiller cnm Rabbim bu mübarek günde ne kadar hasta varsa acill şifalar versin inş.

Back