• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Selam kızlarr dün yazmıştım size kan testimin düşük çıktığını doktorunda haftaya tekrar bakmak istediğini tabii hasta olmazsam söylemiştim. Akşam berbat bir halde eve gidince eşim ne derdim var diye iyice sıkıştırdı beni, bende dayanamadım ağlayark salya sümük anlattım o ise bir güzel ağızımın payını verdi, üzülmememi sonuçta hamile kalabildiğimi Allah izin verirse bebişimizin bizimle kalacağını olmasada tekrardan deneyeceğimizi bir sürü şey söyledi, Allahıma şükürler olsun ki desteğim var neler görüyoruz tv de nette okuyoruz şükür olsun buna da Rabbim daha beterlerinden sakınsın haftaya kadar bekleyeceğim bebişim gitsede rabbimin takdiri artık ne yapalım elimizden geleni yapıp allaha emanet edicez.Olmazları olur edende oo etmeyende çok yazdım özür kızlarr ama daha iyiyim şükür olsun rabbime onun izni olursa bebişim benimle olacak inşallah :44::31::31::31:

Selam kızlarr dün yazmıştım size kan testimin düşük çıktığını doktorunda haftaya tekrar bakmak istediğini tabii hasta olmazsam söylemiştim. Akşam berbat bir halde eve gidince eşim ne derdim var diye iyice sıkıştırdı beni, bende dayanamadım ağlayark salya sümük anlattım o ise bir güzel ağızımın payını verdi, üzülmememi sonuçta hamile kalabildiğimi Allah izin verirse bebişimizin bizimle kalacağını olmasada tekrardan deneyeceğimizi bir sürü şey söyledi, Allahıma şükürler olsun ki desteğim var neler görüyoruz tv de nette okuyoruz şükür olsun buna da Rabbim daha beterlerinden sakınsın haftaya kadar bekleyeceğim bebişim gitsede rabbimin takdiri artık ne yapalım elimizden geleni yapıp allaha emanet edicez.Olmazları olur edende oo etmeyende çok yazdım özür kızlarr ama daha iyiyim şükür olsun rabbime onun izni olursa bebişim benimle olacak inşallah :44::31::31::31:

eşine anlatman iyi olmuş canım oda destek vermiş sana

Kizlar hepimiz bi kotu olduk..
Hepimiz ayni acilari,sevincleri paylasiyoruz..
Moralimizi yuksek tutmaya calisalim..
Saglik varsa gerisi de gelir Allah'in izni ile..
Bebek konusuna cok yogunlasmasak, kafamizi biraz rahat biraksak belki her sey duzelecek..

cnm evt bebeğin seninle olacak ve değerlerin günden güne kat kat artar inş.
yazdığın bu sahne yabancı gelmedi.
bende geçen ay aşılama olmuştum.adetten 5 gün evvel hergün erken gebelik testi yapıodum ve negatif çıkıodu.
tabii eşimin haberi yok test yaptığımdan.canımın sıkıntısından hergün adama çatıyorum,tersliyorum.
sonra işyerindeyken ona haksızlık yaptığımı ve çok üzdüğümü düşündüm.
akşamına eve gidince eşim işten geldi ve karşısına dikildim öyle yüzüne bakıorum ağlamaklı.ne oldu dedi?
bende senden çok özür dilerim kaç gündür seni kırıorum ama test yapıorum hergün negatif çıkıo ona cnm sıkkındı dedim ve ağlamaya başladım bana sarıldı ve beni oturtturdu bana telkinlerde bulundu.
rabbim vermiyosa vardır bi sebebi,bu bizim sınavımız,sen böyle ağlayarak isyan etmiş oluosun,ağlama üzülme ki bu sınavı başarıyla geçelim dedi.
herkeste aynı dertler yaniii....rabbim inş.hamileliğini tamamına erdirir.
olmayanlarada banada en kısa zamanda inş.o müjdeyi gönderir.

esler cok onemli bu konuda ben de adet oldugum gunler 4 gozle eve gelmesini beklerim..
Gelince anlatirim, o da sagolsun moral verir biraz rahatlarim..

kesinlikle eşler çok önemli bide onlardan ters şeyler görsek insan tamamen yıpranır biter destek sevgi çok önemli :24::24::24:

Kizlar hepimiz bi kotu olduk..
Hepimiz ayni acilari,sevincleri paylasiyoruz..
Moralimizi yuksek tutmaya calisalim..
Saglik varsa gerisi de gelir Allah'in izni ile..
Bebek konusuna cok yogunlasmasak, kafamizi biraz rahat biraksak belki her sey duzelecek..

aynen cnm buna katılıyorum bende öyle düşünüyorum ama uygulayamıyorum,rahat olamıorum :1:
bu ayda olmazsa önümüzdeki ay akışına bırakacam hiçbişey kullanmıcam.

kızlar cuma günü eşim sohbete gitmişti orda hocasına konuyu açmış hocam bizim çocuğumuz olmuyo ne yapmamız gerek diyee hocada sizler o kadar iyi insanlarsınızki rabbim size güzel bi yuva nasip etmiş araba vermiş iş vermiş bi düşünün ama yaşanacak en güzel şeyi vermemiş biz kullarını kimisine evlat verir diğer şeylerle imtihan eder, kimisine bütün güzellikleri yaşatır ama evlat hasretiyle imtihan eder demiş senide en güzel şeyle imtihan ettiğine göre rabbim senden ve eşinden secde bekliyo demiş et secdeni gör bakalım rabbim nasıl nasip ediyo bak demişş çok şükür iki gündür elimizden geldiğince kılmaya çalışıyoruz kafama dank etti valla bu dünyanın ne kadar yalan olduğuna sizlerde o kadar iyi yüreklisinizki arkadaşlar bi aydır takip edip izliyorum hepinizi nolur inanan Müslüman din kardeşlerim bırakmayın namazınızı kılın bu dünya gerçekten geçici namazdan kaçış yok anlık ölüp gidiyo insann bu vesileyle rabbimin nasip etmeyeceği şey yok inşallahhh...:16::16:

kızlar cuma günü eşim sohbete gitmişti orda hocasına konuyu açmış hocam bizim çocuğumuz olmuyo ne yapmamız gerek diyee hocada sizler o kadar iyi insanlarsınızki rabbim size güzel bi yuva nasip etmiş araba vermiş iş vermiş bi düşünün ama yaşanacak en güzel şeyi vermemiş biz kullarını kimisine evlat verir diğer şeylerle imtihan eder, kimisine bütün güzellikleri yaşatır ama evlat hasretiyle imtihan eder demiş senide en güzel şeyle imtihan ettiğine göre rabbim senden ve eşinden secde bekliyo demiş et secdeni gör bakalım rabbim nasıl nasip ediyo bak demişş çok şükür iki gündür elimizden geldiğince kılmaya çalışıyoruz kafama dank etti valla bu dünyanın ne kadar yalan olduğuna sizlerde o kadar iyi yüreklisinizki arkadaşlar bi aydır takip edip izliyorum hepinizi nolur inanan Müslüman din kardeşlerim bırakmayın namazınızı kılın bu dünya gerçekten geçici namazdan kaçış yok anlık ölüp gidiyo insann bu vesileyle rabbimin nasip etmeyeceği şey yok inşallahhh...:16::16:

halısın canım aynen öyle bende eşime diyorum sadece çocuk için değilde işleri ters gidiyo mesela inşaat yapıyo benim eşim düzenli parasını alamıyo ona diyorumki kimsede bişe arama cevap sende namazını düzenli kılmıyosun işlerinde düzenli olmuyo

halısın canım aynen öyle bende eşime diyorum sadece çocuk için değilde işleri ters gidiyo mesela inşaat yapıyo benim eşim düzenli parasını alamıyo ona diyorumki kimsede bişe arama cevap sende namazını düzenli kılmıyosun işlerinde düzenli olmuyo

rabbimle meşgul oldukça inanki hiç umrumda bile olmuyo dünya işleri yaa nurunaa alemlerin yaratıldığı peygamber efendimizin yaşadığı yeri gösterdi geçen tvde 15 metrekare yaa kendimden utandım biz nasıl bi gaflet içinde yaşıyoruz diyee yaa:50:

kızlar ben çıkıyorum size iyi hafta sonları hoşçakalın :8::8::8::10::10::10::10:Allah a emanet olun canlarımm

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarr bende çıkar eşim gelecek birazdan değişiklik olsun diye gezmeye gidiyoruz...Herkese hayırlı mutlu haberlerle dolu haftasonları :16::16::16::80::80::80::129::129:

Kızlarr bende çıkar eşim gelecek birazdan değişiklik olsun diye gezmeye gidiyoruz...Herkese hayırlı mutlu haberlerle dolu haftasonları :16::16::16::80::80::80::129::129:

Amanın neredeyse unutuyordum şimdiden hayırlı kandiller..Dualarım sizlerle kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. :17::17:

geçmişe bakayım dedim ,bakmaz olaydım ,azapım üzülmüş ,yavrum benim kıyamam sana ben ,dur bakalım bekel ,nice üstüne görme vakası duydum gördüm ben ,bide erken daha ya ,üzülme tamammı ,yerleşmede olabilir ..

Amanın neredeyse unutuyordum şimdiden hayırlı kandiller..Dualarım sizlerle kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. :17::17:
sagol cnm sana da hayirli kandiller..

selam canlarım bitanelerim ,herkesşer iyimi bugün ..:16:
iyi sayiliriz cnm napalim azapa uzulduk daha dogrusu onu uzgun gormeye dayanamadik..
selamün aleyküm güzel anne adaylarıııııııııııııııı :1: ben gediiiiiiiiiiiiiiiim :3: naparsınız?
a.s cnm hosgeldin..

bal tarçın çörek otu kürünü kullanan arkadaşlar!!!!!, bu kür geç yumurtlama yapar mı? ben ovulasyon testi aldım da netten ilk defa, biraz geç ulaştı elime, adetimin 14.günü yapabildim negatifti, yani ikinci çizgi silik bile çıkmadı, diğer yaptıklarıda da belli belirsiz çizgi var hep, biliyorum daha erken başlamam lazımdı teste....ama geç ulaştığı için başlayamadım yapmıcaktım aslında o testleri bu ay, yumurtlama geçmiştir diye ama merakıma yenik düştüm, acaba ben daha önce mi yumurtladım yoksa kür mü geciktirdi ya da ikinciye m yumurtluyorum çizgi belli belirsiz... bu negatif demek ama.... testi ilk yaptığım gün belli belirsiz çizgi bile yoktu..bi fikri olan var mı acep??????? :(((((((((((:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Back