• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Kizlar ben yemek yaptim babama geciyorum, ordan da aksam ogretmen arkadaslarla bulusucaz..
aksam grsrz insallah...:16::16::16:

sagol cnm sana da hayirli kandiller..

iyi sayiliriz cnm napalim azapa uzulduk daha dogrusu onu uzgun gormeye dayanamadik..

a.s cnm hosgeldin..

hoş buldum canım :))) ben yazılı haftasındaydım yoğunluktan giremedm pek... ara ara bakıp çıktım aklım hep bu sitede...ama yazılanların hepsini okuyamadım azap a nooldu ki???:44:

Son düzenleme:
bal tarçın çörek otu kürünü kullanan arkadaşlar!!!!!, bu kür geç yumurtlama yapar mı? ben ovulasyon testi aldım da netten ilk defa, biraz geç ulaştı elime, adetimin 14.günü yapabildim negatifti, yani ikinci çizgi silik bile çıkmadı, diğer yaptıklarıda da belli belirsiz çizgi var hep, biliyorum daha erken başlamam lazımdı teste....ama geç ulaştığı için başlayamadım yapmıcaktım aslında o testleri bu ay, yumurtlama geçmiştir diye ama merakıma yenik düştüm, acaba ben daha önce mi yumurtladım yoksa kür mü geciktirdi ya da ikinciye m yumurtluyorum çizgi belli belirsiz... bu negatif demek ama.... testi ilk yaptığım gün belli belirsiz çizgi bile yoktu..bi fikri olan var mı acep??????? :(((((((((((:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
ben kullanmadim b.t.ç o yuzden yumurtlama uzerinde nasl bir etki yaratir bilmiyorum cnm..
Ancak ovulasyon testi kullanmisligim var..Normalde ben 10. gun baslamistim kullanmaya 12-13-14 gunler cift cizgi cikiyodu..
Bence bi kac gun daha yap eger hala tek cizgi cikiyosa once yumurtlamis olabilirsin ama ovu. testinde 21. gun cift cizgi goren de var..
Normal siklusun onemli yani kac gunde bir adet oluyosun..

hoş buldum canım :))) ben yazılı haftasındaydım yoğunluktan giremedm pek... ara ara bakıp çıktım aklım hep bu sitede...ama yazılanların hepsini okuyamadım azap a nooldu ki???:44:

Ben dun yaptim sinavlari bakalim okuycam insallah cnm haftasonu..
Azap bugun adet oldu snrm tam belli degil, lekelenme oldu ama o adet oldum diyor..
Biz de uzulduk onu oyle gorunce..:50::50:

ben kullanmadim b.t.ç o yuzden yumurtlama uzerinde nasl bir etki yaratir bilmiyorum cnm..
Ancak ovulasyon testi kullanmisligim var..Normalde ben 10. gun baslamistim kullanmaya 12-13-14 gunler cift cizgi cikiyodu..
Bence bi kac gun daha yap eger hala tek cizgi cikiyosa once yumurtlamis olabilirsin ama ovu. testinde 21. gun cift cizgi goren de var..
Normal siklusun onemli yani kac gunde bir adet oluyosun..
28 canım adet olunan ilk gününü da sayarsak :)saymazsak 27

Ben dun yaptim sinavlari bakalim okuycam insallah cnm haftasonu..
Azap bugun adet oldu snrm tam belli degil, lekelenme oldu ama o adet oldum diyor..
Biz de uzulduk onu oyle gorunce..:50::50:
ayyy kıyamam yaaaa azap ıma :((((onu çok iyi anlıyorum başıma geldi kaç defa...normalde beni adetm hemen kanla başlar ama bazı aylarda lekelenmeyle başladı çok ümitlenmiştim acaba hamile miyim diye...hayırlısı olsun ama inşallah hamiştir azap ımız :))))

28 canım adet olunan ilk gününü da sayarsak :)saymazsak 27

normalde 14 unde filan yumurtlman lzm ama degisebiliyo her ay mesela ben bi ay yum. takibinde 14 unde yumurtlamistim,
diger ay 11. gun yum. catlamisti..O yuzden bikac gun daha yap hala tek cikiyosa once yumurtlamis olabilirsin cnm..

ayyy kıyamam yaaaa azap ıma :((((onu çok iyi anlıyorum başıma geldi kaç defa...normalde beni adetm hemen kanla başlar ama bazı aylarda lekelenmeyle başladı çok ümitlenmiştim acaba hamile miyim diye...hayırlısı olsun ama inşallah hamiştir azap ımız :))))

aynen benim de hemen kanla baslar,lekelenme yasamam ben de..
Bi kere lekelenmistim onda da kist varmis..
İnsallah aksam girerse ogreniriz..
cnm ben de cikiyorum artik..
grsrz insallah..

normalde 14 unde filan yumurtlman lzm ama degisebiliyo her ay mesela ben bi ay yum. takibinde 14 unde yumurtlamistim,
diger ay 11. gun yum. catlamisti..O yuzden bikac gun daha yap hala tek cikiyosa once yumurtlamis olabilirsin cnm..

ben de öööle düşünüyırum ama...belirsizlik olunca kafam karıştı üzüldüm de...doktorda yumurtlama takbi yaptıramadım hastane 1,5 saat uzaklıkta da :(( neyse canımcım sen çık hadi...oyalıyorum ben seni, işlerini hallet, Allah'a emanet ol :)))

adet oldummm leke geliyoo tutmadı tutmadı tutmadı işte yinee :43::43::43::43::43::43::43::43::14::14::14: ALLAHIMMMMMMMM neden sınıyon kurban olgum :14::14::14::14:

ahhh yavrımmmm çok üzüldüm yaaaa takdiri ilahi vardır Allahın bir bildiği,ben gece bişeyler yazdım ama kimsecikler tenezül etmemiş maşalah bende akşam üstü hocaya gidicem bu ümmü subyan olayından şüphe ediyorum artık okuyup üfleticem kendime bazılarına saçma gelebilir ama yer gök duayla......... herkese musmutlu hafta sonları azapım sende topla kendini üzme bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olucak .....

azap nerde bugün ya gelmedi hiç ,üzülüyomu kendi kendine ya ,ama çok erken henüz ..

Son düzenleme:
malesef bende kırmızıları gördüm artık umudumu yitiriyorum şimdi diyceksiniz ki daha evleneli ne oldu ama 1,5 yıldır her ay aynı şey tabi arada kimyasal gebelikleirimi saymıyorum her aya hüsran artık nasıl davranacağımı bilemiyorum:((((

malesef bende kırmızıları gördüm artık umudumu yitiriyorum şimdi diyceksiniz ki daha evleneli ne oldu ama 1,5 yıldır her ay aynı şey tabi arada kimyasal gebelikleirimi saymıyorum her aya hüsran artık nasıl davranacağımı bilemiyorum:((((

canımm kimsenin kimseye bişey deme hakkı yok
herkes üzüntüsü kendi içinde büyük
gün gelecek Allah yazdı onu, bizler bekliyoruz... inşallah önümüzdeki aya son bulur bu bekleyiş
gönlün ferah olsun

Back