- 25 Ekim 2013
- 8.468
- 21.825
- 598
- 50
ne oldu ki :26::26::26::26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anahh niye almışlar ki, yorum sayında azalma olmuş mu peki dikkat ettin mi bacım :44:
ohh yarasın balıma şifa olsun
çifter çifter bebiş olsun
adet oldummm leke geliyoo tutmadı tutmadı tutmadı işte yinee ALLAHIMMMMMMMM neden sınıyon kurban olgum
adet oldummm leke geliyoo tutmadı tutmadı tutmadı işte yinee ALLAHIMMMMMMMM neden sınıyon kurban olgum
kıs yorum yapıyorum ama anlamadım
hem sayıya nasıl bakıyosunki:26::26:
n'oldu gııııı
iyiyim çok şükür Allah a ablam Eki Görüntüle 928183
kahvaltıdan önce bi bakayım dedim, takıldım
sen nasılsın bugün
kıs dur hemen belkim tutunma kanamasıdır :26:
kız bacım ne adeti daha çok var belkim yerleşme kanaması falandır doktorunu arama şansın yokmu :26::26::26::26:
kıs dur hemen belkim tutunma kanamasıdır :26:
cnm dur bakalim belki adet degildir ya...
Ben mesela lekelenmem direk adet olurum..
leke gelmiş bacım sökülmemiş hemen strese sokma kendini
hem erken daha, yerleşmeyse üzüldüğüne değer mi şimdi
bende de gelmişti 3-4 gün önce leke
katiliyorum cnm, ignenin ustunden 12 gun gecti demissin adet olman icin erken degil mi tatlim ya..:26::26::26:
cnm dur hemen bırakma kendini, insallah yerlesme lekelenmesidir..bacım bn hst devlete gidiyom dr arama şansım yok
bide bilmiyom ki nasıl olur yerleşme ay bilmiyom dünyam karadı bişi yoktu sabah şimdi oldu birden sabh başım agrıyodu
ALLAHIM kurban olgum daha kötü şeyle sınımasın bu son olur inşşş
çok şükür Allah a canım, şimdilik iyi. Allah herkesin gönlündekini sunsun...amin cnm isteyen herkese insallah..
sen nasil oldun daha iyiyim yazmissin dun forumdan takip ettim az cok..
kızçene yemek yapmayı öğrettin mi, sana çorbalar kaynatsınbiraz daha iiyim canım sğl
bacım bn hst devlete gidiyom dr arama şansım yok
bide bilmiyom ki nasıl olur yerleşme ay bilmiyom dünyam karadı bişi yoktu sabah şimdi oldu birden sabh başım agrıyodu
ALLAHIM kurban olgum daha kötü şeyle sınımasın bu son olur inşşş
Erken mi oldun şimdi sen oof yaaa yerleşme kanaması pembe olurmuş bende hic olmadı ama öyle okumuştum
Sendeki nasıl üzülme kuzucuk yaaa bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah olur aşılama olmadan deneseniz
Stres yapmadan olmazmı gülüm