• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

canım nerelerdesin, kızı bi hasta ettin daha da elini ayağını kestin burdan
nasıl iyileşti mi kuzun?

malesef bende kırmızıları gördüm artık umudumu yitiriyorum şimdi diyceksiniz ki daha evleneli ne oldu ama 1,5 yıldır her ay aynı şey tabi arada kimyasal gebelikleirimi saymıyorum her aya hüsran artık nasıl davranacağımı bilemiyorum:((((

lütfen üzülme ,ben tam 14 ay bekledim ,ve her ay yeni bir umutla rabbim verdi mükafatını ,elbet verecek seninkinide üzülme nolur

canım nerelerdesin, kızı bi hasta ettin daha da elini ayağını kestin burdan
nasıl iyileşti mi kuzun?

hiç sorma 10 gün oldu daha yeni yeni iğleşti..ama öksürük devam..bende ateş ölçüyom bu aralar
düşmedi ama batım da daha uzadı..25 ocak diyo takvim..zannedersen yine 40 günde bi regli olmaya başladım..
zaten hiç çalışamadım..tek gece oldu okarda..sen nasılsın:5::5::5::5::5::5::5:

hiç sorma 10 gün oldu daha yeni yeni iğleşti..ama öksürük devam..bende ateş ölçüyom bu aralar
düşmedi ama batım da daha uzadı..25 ocak diyo takvim..zannedersen yine 40 günde bi regli olmaya başladım..
zaten hiç çalışamadım..tek gece oldu okarda..sen nasılsın:5::5::5::5::5::5::5:

nasıl bi salgınmış bu ya, pers etti hasta olanı valla herkeste duyuyorum
Allah şifasını versin inşallah
bat neye göre uzadı bacım yumurtlamayı gösteriyo ya ona göre mi
40 günde oluyosan fena yani ilaç kullanmakta zorunda mı kalcan , sen kendini ihmal ediyosun anlaşılan
kafan rahat olsun

Bir gurup kurmuşlar cok güzel yaa bende ordayım sizlerde katılın gizli bir gurup herşey dahil diye adresinizi eylüle atın
Sizi de kaydetsin cok eylenceli olucak bizler birbirimizi gördük ekli olan arkadaşlarınızda görmüycek anlamıycak bu gurupda oldugunuzu gizli yapılmış lütfen sizde gönderin sizide eklesin olurmu

Son düzenleme:
Bir gurup kurmuşlar cok güzel yaa bende ordayım sizlerde katılın gizli bir gurup herşey dahil diye facebook adresinizi eylüle atın
Sizi de kaydetsin cok eylenceli olucak bizler birbirimizi gördük ekli olan arkadaşlarınızda görmüycek anlamıycak bu gurupda oldugunuzu gizli yapılmış lütfen sizde gönderin sizide eklesin orda daha hızlı yazışıyoruz

hehehe ilahi mehtap yirim seni :1: artık gizliliği kalmadı sanırsam :52::52:

hehehe ilahi mehtap yirim seni :1: artık gizliliği kalmadı sanırsam :52::52:

Kız gülme yolarım haaa:4:i arkadaşların ailen bilmiycek yoksa burdaki arkadaşlarla zaten birbirimizi görmek istiyorduk bunun gizli olması sıkıcı olabilirdi sende gel ac hemen tamam mı sensiz olmaz gel seninde resmini göreyim zilllliiiii

Son düzenleme:
Kız gülme yolarım haaa:4:facedeki arkadaşların ailen bilmiycek yoksa burdaki arkadaşlarla zaten birbirimizi görmek istiyorduk bunun gizli olması sıkıcı olabilirdi sende gel ac hemen face tamam mı sensiz olmaz gel seninde resmini göreyim zilllliiiii

hacı aşmam gereken prosedürler var :52: vize alırsam gelirim :52:
yoksam bensiz takılın siz orda bende topiği üstüme alır yazar dururum burda kendi kendime :63::63:

kızlar yalnız bişey söyliyim ,burda yazmaktan asla vazgeçmiycez ,neydi burası şanslı topikti ,ben kk yı da bu topiğide çok seviyorum asla vazgeçmem ,bakmayın bunca zaman yazışıp birbirimizi merakımızdan açtık grubu ,ama yinede burdayız her zaman :kkk:

hacı aşmam gereken prosedürler var :52: vize alırsam gelirim :52:
yoksam bensiz takılın siz orda bende topiği üstüme alır yazar dururum burda kendi kendime :63::63:

Kız sahte ac bitane yaaa sende yani her zaman orda olmayız burayı bırakmıycaz tabiki amac birbirimizi görelim dedik
Hatun anlıyorsun beni şekerim sen al vizeni gel bak ne olucak sanki yaaa buraya yazıyorsan orayada yazarsın gııııı:26:

Kız sahte ac bitane yaaa sende yani her zaman orda olmayız burayı bırakmıycaz tabiki amac birbirimizi görelim dedik
Hatun anlıyorsun beni şekerim sen al vizeni gel bak ne olucak sanki yaaa buraya yazıyorsan orayada yazarsın gııııı:26:

biliyorum bacım sırf birbirimizi görelim diye yoksa kimse vazgeçmez zaten, buranın tadı başka
benim yemeğim yok, derste çalışcam biraz, sonra gelirem öptümmmm :54:

biliyorum bacım sırf birbirimizi görelim diye yoksa kimse vazgeçmez zaten, buranın tadı başka
benim yemeğim yok, derste çalışcam biraz, sonra gelirem öptümmmm :54:

Tamam canım benim koca dünden beri yok dünden biraz yemek kalmıştı onu yerim bende
Sana kolay gelsin balım gelmey çalış olurmu dedigim yere

bu akşam yatılı misafirim var ,evde lokma yok ,bende iş yerindeyim ,artık misafirle beraber pişircez napalım :27:

face işi iyi olmuş benim face yok ama sahte bir hesap alıp girmeye yasak yok ya...hepinizi çok merak ediyorum...

Back