- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
cnm dur hemen bırakma kendini, insallah yerlesme lekelenmesidir..
çok şükür Allah a canım, şimdilik iyi. Allah herkesin gönlündekini sunsun...
kızçene yemek yapmayı öğrettin mi, sana çorbalar kaynatsın
canım yerleşme lekesi adet renginde gelmez
benimki kahverengine çalan günlük akıntı gibi geldi
nasıl ki acaba seninki :44:
yaa bacım başından gecti işte seninde biliyon insan ister istemz strese giriyo şu an boncuk bncuk ter döküyom aglıyom hiç i deilim yemin ederimmm
çok şükür Allah a canım, şimdilik iyi. Allah herkesin gönlündekini sunsun...
kızçene yemek yapmayı öğrettin mi, sana çorbalar kaynatsın
canım yerleşme lekesi adet renginde gelmez
benimki kahverengine çalan günlük akıntı gibi geldi
nasıl ki acaba seninki :44:
ayyyyyyyyyyyyyyyy kurban olayım agzınıza inşş yaa inşşşşşşşşşşşşşşşşş ben bi gideyim iyice bakayım off yaa offf
bacım bi sakin ol yaa tmm çok üzülüyosun hatta bizde üzüldük ama herşey Allahtan biliyosun
yaa bacım başından gecti işte seninde biliyon insan ister istemz strese giriyo şu an boncuk bncuk ter döküyom aglıyom hiç i deilim yemin ederimmm
yapma canım ya bak beni ağlattın şimdi ben dayanamoyrum üzüntülere :26::26::26:
bacım beni görsen şu ann belim kırıldıı beni cok iyi anlarsınız biliyom ama cım sizleri üzmk deil yemn ederimm
benm korkularım varr yaşdan korkuyomm
LÜTFENN LÜTFEN BACILAR yaşı genç olanlar strest yapmayın yasınız cok genç RABBİM verir inşş benm yaşım genç olsa bu kadr üzülmüzdim yemn ederimm demk bnmde sınavım bu buna şükür
yok bacım yok bu yerleşme deil bacılarr adet kanı adı batsın adett geliyooama ayın 15 di bnm offf yaaa offf evt hersey RABBİM den daha kötüsü olabilirdi buna şükür hamd olsun napalım bi daki ay inşşş RABBİM çok büyükk
cnm hep diyorum umit bitmez, onumuzdeki ay yine calisirsiniz cncm ya..bacım beni görsen şu ann belim kırıldıı beni cok iyi anlarsınız biliyom ama cım sizleri üzmk deil yemn ederimm
LÜTFENN LÜTFEN BACILAR yaşı genç olanlar strest yapmayın yasınız cok genç RABBİM verir inşş benm yaşım genç olsa bu kadr üzülmüzdim yemn ederimm demk bnmde sınavım bu buna şükür
bacım beni görsen şu ann belim kırıldıı beni cok iyi anlarsınız biliyom ama cım sizleri üzmk deil yemn ederimm
bn çıkıyom kimse k.bakmasın emi sizleri seviyorumm RABBİM sizlere versin inş benm bu ay ümidim bitti
bn çıkıyom kimse k.bakmasın emi sizleri seviyorumm RABBİM sizlere versin inş benm bu ay ümidim bitti
Canım üzme kendini demekki zamanı değilmiş rabbimin ne zaman vereceğı belli olmaz.ben inanıyorum hepimizin yüzü bir gün gülecek.bak ben 1 erken doğum 2 kimyasal gebelik yaşadım.hala bebeğim yok.daha bir çok arkadaşımîzın durumu belli.senin en azından bir evladın var.şükret cnm.olacak allahın izniyle ama böyle stres yaparsan olmazki.
yok bacım yok bu yerleşme deil bacılarr adet kanı adı batsın adett geliyooama ayın 15 di bnm offf yaaa offf evt hersey RABBİM den daha kötüsü olabilirdi buna şükür hamd olsun napalım bi daki ay inşşş RABBİM çok büyükk
aynen balım sana katılıyorum
ben bile dua ederken Rabbim benden daha çok bekleyenlere ver sonra bana sıra gelir dedim inanki
annelik duygusunu tatmayanları düşünerek, çok bekleyenleri düşünerek bekleyince biraz olsun sakinliyo insan
inşallah herkes kavuşsun bebeğine kim istemez bunu valla eminim hepimiz neler yaparız başkaları da bebek sahibi olsun diye
o kadar tok gönüllü yaratmış Rabbim burdakileri
kendini kenara koyup diğerin dasına koşuyoruz
Allah feraha kavuştursun herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?