2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

cnm dur hemen bırakma kendini, insallah yerlesme lekelenmesidir..

ayyyyyyyyyyyyyyyy kurban olayım agzınıza inşş yaa inşşşşşşşşşşşşşşşşş ben bi gideyim iyice bakayım off yaa offf

oo benim kızım çok güzel yemek yapıyo ablası söylemesi ayıp beni geçicek

bacım bi sakin ol yaa tmm çok üzülüyosun hatta bizde üzüldük ama herşey Allahtan biliyosun

yok bacım yok bu yerleşme deil bacılarr adet kanı adı batsın adett geliyoo ama ayın 15 di bnm offf yaaa offf evt hersey RABBİM den daha kötüsü olabilirdi buna şükür hamd olsun napalım bi daki ay inşşş RABBİM çok büyükk

yaa bacım başından gecti işte seninde biliyon insan ister istemz strese giriyo şu an boncuk bncuk ter döküyom aglıyom hiç i deilim yemin ederimmm

Anlıyorum seni tabiki ama bir tanede olsa kocaman evladın var lütfen öyle düşünüp kendini daha cok üzme
Bizlerde cok uzun zamandır çabalıyoruz gülüm yaaa 2 yılldır ugraşıyorum hic bir sebep yok bizdede ama olmayınca olmuyor
İşte rabbimin vermeye gönlü varsa veriyor bende cok agladım stresden avuc avuc saclarım dökülüyordu kendini yıpratma aslan gibi
Oglum var ben de allah nasip ederse olur canım neyin ne olcagı belli olmuyor bak esra erol 4 aylık hamileydi dün bebegini kaybetti
Hamile olmakda garanti degil canımın ici allahım verirsede hayırlı saglıklı gebelik ve evlatlar versin inşallah isteyen herkese
Sakin ol şimdi

yapma canım ya bak beni ağlattın şimdi ben dayanamoyrum üzüntülere :26::26::26:

bacım beni görsen şu ann belim kırıldıı beni cok iyi anlarsınız biliyom ama cım sizleri üzmk deil yemn ederimm
benm korkularım varr yaşdan korkuyomm
LÜTFENN LÜTFEN BACILAR yaşı genç olanlar strest yapmayın yasınız cok genç RABBİM verir inşş benm yaşım genç olsa bu kadr üzülmüzdim yemn ederimm demk bnmde sınavım bu buna şükür

seni anlıyorum canım bende yaşdan dolayı çok stres yapıyorum :26::26::26:

Azap bi sakin ol cnm.şimdi sen 30 unda aşıla oldun bugün 11 i.12 gün olmuş bildigim kadarîyla 14 gün geçmesi gerekiyo.stres yapma bi bakalım.devamı gelcekmi

canım benim, üzülme diyemem ki... yinede sökülene kadar bekle bakalım
Allah ın verdiğinden öteye yol gitmez, ondan gelen bize hayırdır
inşallah gerisi gelmez ne diyeyim bilemedim canım
seni çok seviyoruz. her zaman duacınız bunu bil

bn çıkıyom kimse k.bakmasın emi sizleri seviyorumm RABBİM sizlere versin inş benm bu ay ümidim bitti

cnm hep diyorum umit bitmez, onumuzdeki ay yine calisirsiniz cncm ya..
Bak demet akalin 40 ında hamile kaldi ve bi suru tup bebek denemis olmamis,kendilinden olmus iste...
olacak insallah tatlim ya..Vardir bunda da bi hayir..

azapıııımmmm üzülme be bitanem bak benimde 5 günüm kaldı iki gündürde lekelenme var bende napalım anamm daha şimdiden girme strese du bi 9 ay adet göre göre çocuk doğuranlar varr so güne kadar direnecezzz olumlu düşüncezzz

bn çıkıyom kimse k.bakmasın emi sizleri seviyorumm RABBİM sizlere versin inş benm bu ay ümidim bitti

Canım üzme kendini demekki zamanı değilmiş rabbimin ne zaman vereceğı belli olmaz.ben inanıyorum hepimizin yüzü bir gün gülecek.bak ben 1 erken doğum 2 kimyasal gebelik yaşadım.hala bebeğim yok.daha bir çok arkadaşımîzın durumu belli.senin en azından bir evladın var.şükret cnm.olacak allahın izniyle ama böyle stres yaparsan olmazki.

yeter ki sen iyi ol canım, bizde seni çok seviyoruz
inşallah her şey güzel olacak, nolur kendine çok üzülerek eziyet etme
yeter ki sen sağlıklı ol,kafan dinç olsun, eminim olacak...
dualarımdasın

aynen balım sana katılıyorum
ben bile dua ederken Rabbim benden daha çok bekleyenlere ver sonra bana sıra gelir dedim inanki
annelik duygusunu tatmayanları düşünerek, çok bekleyenleri düşünerek bekleyince biraz olsun sakinliyo insan
inşallah herkes kavuşsun bebeğine kim istemez bunu valla eminim hepimiz neler yaparız başkaları da bebek sahibi olsun diye
o kadar tok gönüllü yaratmış Rabbim burdakileri
kendini kenara koyup diğerin dasına koşuyoruz
Allah feraha kavuştursun herkesi

kızlar bende çıkayım
görüşürüz yine, bende demorilize oldum birden
eşimde kahvaltı bekliyo.
öpüyorum, sağlıcakla kalın

cnm benim yaa çok üzüldüm offf...
ne denir ki bilmiyorum.
önümüzdeki ay çalışırsın,hem bak eşin ikinci aşılamayı da kabul etmişti.
benimde ilk aşılamamdı bak benimde tutmadı.
soğukkanlı ol lütfeenn zor biliorum ama,biz böyle üzülerek bebişlerin gelmesini engelliyoruz onu anladım.

Evet cnm bazen düsünüyorumda 10 sene 15 sene çocugu olmayan insanlar ne yapsın.ozaman kendime dönüp diyorumki ben nekadar sabırsızım.dua ederken sadece kendimiz için değil başkaları içinde istemeliyiz.sadece kendim icın dua etmek bencillik gibi geliyor bana.zaten kisinin kendisi için değil bir müslüman için yaptıgî dua daha makbulmüş.rabbim benden isteyin bende veryim demiyomu.bizde istiyoruz işte.sana katılıyorum cnm okadar güzel yürekli insanlar varki burda hepsinin rabbim gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…