2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

adet oldummm leke geliyoo tutmadı tutmadı tutmadı işte yinee ALLAHIMMMMMMMM neden sınıyon kurban olgum

adet oldummm leke geliyoo tutmadı tutmadı tutmadı işte yinee ALLAHIMMMMMMMM neden sınıyon kurban olgum

leke gelmiş bacım sökülmemiş hemen strese sokma kendini
hem erken daha, yerleşmeyse üzüldüğüne değer mi şimdi
bende de gelmişti 3-4 gün önce leke

kız bacım ne adeti daha çok var belkim yerleşme kanaması falandır doktorunu arama şansın yokmu :26::26::26::26:

kıs dur hemen belkim tutunma kanamasıdır :26:

bacım bn hst devlete gidiyom dr arama şansım yok
bide bilmiyom ki nasıl olur yerleşme ay bilmiyom dünyam karadı bişi yoktu sabah şimdi oldu birden sabh başım agrıyodu
ALLAHIM kurban olgum daha kötü şeyle sınımasın bu son olur inşşş

Erken mi oldun şimdi sen oof yaaa yerleşme kanaması pembe olurmuş bende hic olmadı ama öyle okumuştum
Sendeki nasıl üzülme kuzucuk yaaa bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah olur aşılama olmadan deneseniz
Stres yapmadan olmazmı gülüm

cnm dur bakalim belki adet degildir ya...
Ben mesela lekelenmem direk adet olurum..

leke gelmiş bacım sökülmemiş hemen strese sokma kendini
hem erken daha, yerleşmeyse üzüldüğüne değer mi şimdi
bende de gelmişti 3-4 gün önce leke

katiliyorum cnm, ignenin ustunden 12 gun gecti demissin adet olman icin erken degil mi tatlim ya..:26::26::26:

ayy anlamıyommm beynim durduu anlamıyom ayy biniz söyleyin lütfenb ayın 30 da oldum aşılama yo ne bu şimdi nee

cnm dur hemen bırakma kendini, insallah yerlesme lekelenmesidir..

amin cnm isteyen herkese insallah..
sen nasil oldun daha iyiyim yazmissin dun forumdan takip ettim az cok..
çok şükür Allah a canım, şimdilik iyi. Allah herkesin gönlündekini sunsun...
biraz daha iiyim canım sğl
kızçene yemek yapmayı öğrettin mi, sana çorbalar kaynatsın

canım yerleşme lekesi adet renginde gelmez
benimki kahverengine çalan günlük akıntı gibi geldi
nasıl ki acaba seninki :44:

yaa bacım başından gecti işte seninde biliyon insan ister istemz strese giriyo şu an boncuk bncuk ter döküyom aglıyom hiç i deilim yemin ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…