- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Slm kizlar gunaydin
as hgg bacımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kizlar gunaydin
s.a bacılarrrrr gününüz aydın dularınız kabul olur inşşşşşşşşşş
nasılsınız bakemm papatyamm calışmalara başlıyomuş bu akşamm
insanbul ohh leken de gecmiş gelmiyomuş amann gelmesin çok şükürr
lazoooo nerelerdesin senn bakımm
demle kıss bacımm bebiş varmı ki bilmiyom ki düşermi :26:
eylülll kıs topik anasıı nerdesinnn
solyanımm naparsın bea
mehtabımmmm senin adındır yosma
gıçık karıı oyarım leynn sacını yolaRIM kıs senin
günaydın cnm h.gSlm kizlar gunaydin
sanada günaydın cnm.ye tabii bebeği aç bırakma annesi :)Günaydın azgın karılar ben geldim :2:ama hemen cıkıyorum yazdıklarınızı okuyamadım henüz
Kahvaltı yapıcam siz yazışın ben tıkınırken okurum
günaydın cnm
,innnşşş bacım ya inşşş başım agrı yaa bu gün :18: bnde merk ediyom kıı ne cıkacaktabii geç döllenmede olabilir o zaman bekle.
ayy inşallah olumlu bi sonuç alırsın bacım yaa,inan bende heyecanlandım valla çok merak ediyorum sonucun ne çıkacak diye..
günaydım cnm
abovvvv deprem olacak desene
bacım korkuyom kıı ne gatif cıkar diye :18: bekleyim diyom ayın 15 ni :26:
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn duanızı esrgemeyeyin lütfennn
kıslarr mutlaka yapın çokk faydası varr benm 3 yum olmuştu
balım hiç önemli deil defterim yanımda hemn yazayım bacılarıma
12 silme tatlı kaşıgı taze ögütülmüş çörek otu
10 cay kaşıgı tarcın
10 yemk kaşıgı bal hergün sabh akşm 1 yemk kasıgını yencek adet 2. gün başla 12 gün devam et
ohhhhhhhhhh bacılarıma şifa olur inşşşş
bu gün 12 gün aşının ayın 30 da olmuştum bekleyim diyom ama belki dayanamayıp p.tesi yaparım
ya bacım şöle düşünüyom ben egerki aşı tutmadıysa calışmalarda tuttuysa hani gec gebelik ihtimali diye bekleyim diyom emin olayım diye bilmiyom ki :26: ALLAH razı olsun esirgemeyin dualarınızı bacımm yemn ederim benim dualarımdada siz varsınız
afiyet olsun cnm, ben de hazirladim simdi bi yandan yiycem..Günaydın azgın karılar ben geldim :2:ama hemen cıkıyorum yazdıklarınızı okuyamadım henüz
Kahvaltı yapıcam siz yazışın ben tıkınırken okurum
basla sekerim ben onceki gun basladim..
Bu ay papatyam yum. takibi yapmiycam ne testle ne de dr. ile..
Gun asiri calismaya gayret edicem,bakalim calisabilirm insallah..
cnm epey olmus,idrar testi yaptin mi..
a.slm hıhh hiç beni halimi hatırımı sormaa zaten
günaydın iyiyiz sen nasılsın?bende dün itibariyle yumurtlama dönemine girdim ve çalışmalara başlamış bulunmaktayım
günaydın cnm.
bende takip falan yapmıcam doktorada gitmedim zaten dediğin gibi gün aşırı yapmaya çalışıcam ama b.t.ç otunu yiyorum bide arısütü aldım eşimede kendimede
nasıl yüksek tutuyumm kıss 4 gün kaldı kalbim gümbür gümbürrazapim insallah hayirli cikacak,moralini yuksek tut..
Hepimiz icin dua ediyorum..
Sen garanti olsun 15 i bekle test icin yaniltici olabilio oncesinde..
afiyet olsun cnm, ben de hazirladim simdi bi yandan yiycem..
bende takip falan yapmıcam doktorada gitmedim zaten dediğin gibi gün aşırı yapmaya çalışıcam ama b.t.ç otunu yiyorum bide arısütü aldım eşimede kendimede
crosumm bacımm bende anlamam yum takibinden bende gün aşırı yaptım
nasip kıs bacım RABBİM olderse bi defa yapıyolar tık kalıyolar inşş bu ayy kalırız bizde inşşş
biraz kendini tanıtsana yaşınkac ne kadrdır ugrasıyonuz falan olacak olack inşş 2014 yılı bizim yılımızBende hamile kalmak istiyorum ama olmuyo bi turlu :-(
ben geldimmm kızlarrrrr
nasılsınız bugün
Bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyo bi turlu :-(
gecmis olsun cnm ya aman dikkat..bende biraz daha iiyim ilaölar sayesinde akşam ıhlamur vardı ısıtayım dedim ocağa koydum öyle uzandım koltuğa uyumuşum çaydanlık yanmış tabi kızım görmüş :26::26::26:
hosgeldin cnm.ben geldimmm kızlarrrrr
nasılsınız bugün
bende biraz daha iiyim ilaölar sayesinde akşam ıhlamur vardı ısıtayım dedim ocağa koydum öyle uzandım koltuğa uyumuşum çaydanlık yanmış tabi kızım görmüş :26::26::26:
oyyyyyyyyy amanın amanın özür gel bi sarılam sana gellll barıştıkmıı
olur insallah cnm bak biz de ugrasiyoz..
Yalniz diilsin..Ne kadar oldu calismalara baslayali..
gecmis olsun cnm ya aman dikkat..
Toparlanmana sevindim..
hosgeldin cnm.