Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç olmasın o
Olmayacak....
Dur bak baka bişe aklıma geldi....
Hani şu anı defterleri var ya, millet yazıo düğünde. Benim hoşuma gitti aslında.Böyle bembeyaz tüylü falan...Sonra da düşündüm kim yazcak Allah aşkına:44: Hayır, ''girişe masaya koymayın, birini görevlendirin, masalarda dolaştırsın, yoksa kimse yazmaz'' demiş makalenin birinde bir yazar. Zavallı bir arkadaşım, eğlenmeyi bırakıp, benim fantazilerim için, masa masa mı dolaşacak yaniO da ayıp olur :26: Hoşuma gitmişti ama vazgeçtim. Zaten yazsa yazsa yakın arkadaşlarım yazacak, yaşlı teyzeler yazacak değil ya. Eee arkadaşlarım iyi dileklerini başka yollardan da iletiolar zaten, onun için bir anı defteri ambiyansına gerek yok yani. Bilmiyorum yapıp da iyi bir sonuç alan var mı?? Sen ne düşünüosun Bagetchim??
tamamdır..sırtının filan da çıktısını al da sorun olmasın sonra..
Sırtını ipli yaptırmak istiyordum aslında. Ama dantel modellere minik düğmeleri de yakıştırıyorum
Eki Görüntüle 673752 .
Burda kopça kullanılmış. Dantelin uçlardan çıkmasını çok seviyorum, tabi bu ipli olduğunda mümkün olmuyor. Ya dantel görüntüyü seçicem(düğmeyle) ya da ip...İkisini de seviyorum ve yine kararsızım:44: O koca fiyonk olmayacak tabiii
Günaydın güzel gelincikleeer
Yavaş yavaş başladım canım toparlanmaya...Bir de geldiğimden beri aslında hala açmadığım kolilerim bile var, her an diken üstündeyim, gidicem diye Kesin tarih belli değil canım, mayıs sonuna netleşir herhalde
Haftasonu nikah şekerlerimi yaparken yerde oturdum ya uzun süre, hem belim hem bacağım tutulmuş, komik komik yürüyorum, her tarafım ağrıyor 2 gündür Dün spor günümdü, yapamadım valla, suçumu itiraf ediyorum Tembel tembel oturup, tv izledim
Sen naptın bagetchim??
amaaan..bırak gitsin..ne kadar relax o kadar tıkır iş..valla ben bu akşam da uğraşamayıcam davetiyeyle bişeyle..sporumu bi aradan çıkarayım..sonra müzik listesi hazırlamak üzere pc başında gebeşlik yapıcam valla..çok yoğun uğraştığımdan heralde..bi anda bi bıkkınlık geldi kasamıycam hiç..Benim de canım bişe yapmak istemiyor, hafta sonu gelicem bavulumu hazırlamadım, gene son güne bırakırım kesin
Sonunda ben de gelinliğimin modeline karar verdim ya, iyi kötü...Onun rahatlığı var üstümde
Günaydın kızzlaaaarrr