- 4 Mart 2011
- 720
- 31
Oki canım anlaşıldııı
Kızlar bişe sorcam...Çok kararsızım.
aline olacağına karar verdik, dantelli olacak...Bir türlü üst kısma karar veremiyorum. Sizce straplez mi olsun, yoksa incecik bir askı mı taktırsam...Straplez severim aslında, göğüslerimde çok büyük değil, düşmez yani; ama gene de çekiştirir miyim ki hoplayıp zıplarken:26: Bir de ne bileyim kabak tadı mı verdi acaba herkeste straplez?? gelinliğin üstü çok mu çıplak kalır ki acaba???:44::44: Dövmem var ya görmüşsünüzdür, ince askı olunca orta yerinden dövmeyi kesip, görüntüyü bozar mı ki:44: Gerçi hep giyiyorum askılı sonuçta...Bir de straplez olunca yakayı daha düz kesim ercih etmem gerekecek ve boyumu enine kesip kısa göstercek...Ama ince askılı bir modelde V yaka yercih edip boyu daha uzun gösterebilirim:26: Kararsızım, sanki gönlüm straplezden yana gibi ama olumsuz yönleri aha çok benim durumuma göre sankiii...Napsam sizceeee:26:
hımmm..evet ince bir mevzu..ama dediğin gibi ben straplezi her yerde görüyorum artık..bi de özellikli olmucak yani..düz olucak biraz..ha yakışmaz mı yakışır..çünkü etek dantel, zaten hareketli..hiç abes durmaz yani..ama oynamayı sevdiğin için biraz sıkıntı yaratabilir konfor bakımından..ya ben bişey daha düşünüyorum da sakın yanlış anlama, benden etkilenme gerçekten kendi düşüncem olarak söyliycem..straplez giysiler (abiyeler ve hatta mayolar da dahil)..böyle ne bileyim göz okşayıcı gelmedi hiç bir zaman gözüme...bir şekilde anatomik olarak gözümü rahatsız ediyor nedense...(bence tabii, naçizane fikrim..belki de kendim giyemediğim içindir ) ve yine dediğin gibi V yaka askılı model kesinlikle boyunu uzun gösterir..(zaten döndüğünde düzgün duruş ve boyunu uzun göstermeyle ilgili bikaç tüyo vericem) dövme konusunda bi sıkıntı yok benim tarafımdan, düşündüm..hiç göz yormaz bence, bölmez bile..kalınca bi askı olsa tamam sağdan soldan parça parça görünür,kötü olur ama zati incecik bişey olcak..kısacası benim gönlüm ince askıdan yana..ben de gelinliğimi boyundan kalın askı diye düşünmüştüm önceleri, biraz böle yaka formatlı..ama ince askı gerçekten ayrı bi zerafet veriyor kuzum..yine de iyice düşün..sen giyiceksin çünkü..vücudunu sen biliyosun,tanıyosun en iyisini sen bilirsin..gelince ikisine de bakarsın, aynı mağazadan straplez ve askılı beğenip ardarda giyersin..zaten illa ki gönlün kayar birine.. :)