Bagetchim kaç gündür serdamın sesi çıkmayınca sms' le ulaşıp konuştum. Dedesi hastaydı ya biliyorsun, babaannesi de gözünden ameliyat olacakmış ayın 8' inde. Allah acil şifalar versin inşallah... Bir de iş konusunda sıkıntıları vardı, ayrılmayı düşünüyormuş, bugün iş görüşmesine gidecek demek
hadi hayırlısı
Dualarımız seninle canım
Bagetchim bu arada dün akşam face de karşılaştığımızda gece 11 gibi, ben daha yeni oturmuştum. Dün evi su bastı
Kombi sorun çıkardı allahın cezası, ne mutfak kaldı , ne hol...halılar, her yer göle döndü. sinir ve çaresizlikten ağladım ve o saate kadar evi temizledim
Berbat bir geceydi
Bugün de kombi için 3 kez işten eve gittim, neyse halloldu ama çok gerildim dünden beri
Su konusunu valla ben de kendime hayret ediyorum ama yapabiliyorum. 2 lt ye yakın su içiyorum sanırım
tarihte görülmemiş bişe, annem hep kızardı, geçen gün söyledim telefonda şok oldu
Bacaklarımda sıkıştırınca selülit beliriyordu. sadece 3 haftadan beri spor yapıyorum(haftada 3 gün düzenli), yediklerime dikkat ediyorum ve su içiyorum. Ve sonuca inanamadım, bacakarım düzeldi
Hepsi topyekün mü iyi geldi yopksa içlerinden en faydalısı su mu bilemedim ama devam edicem
Şuan spor alışkanlık drumunda değil benim için, zorla yapıyorum, spor günlerim gelince üzülüyorum vallahi ama sonuç buysa değer
Bagetchimin sayesinde vallahii
o teşvik etmese, ben hala tv karşısında yayılıyordum, elimde abur cuburlarla