- 4 Mart 2011
- 720
- 31
Aaaaaaa Yağmur mu var??? Ben de bot falan getirmyeyim diyordum, getirmem mi gerekecek acep:44:
evet şekercim bi tane getir istiyosan..nisan yağmurları bir süre gider şimdi..bir de izmirde hava 1 günde 4 farklı şekil alabiliyor..bugün de hava çok sıcak fakat yağmurlu..sabah ne giyceğimi bilemedim vallahi..tişört üstü deri ceket..kot üstü çizme şeklini aldım en son..he buarada dün davetiyeci amcanın tükkanına gittim...%30 ekstra indirimi her halukarda yapıcak sana..dükkanı gösteririm memet amcayla tanıştırırım zaten bahsetmiştim de..bir sürü katalog var,saatlerce bakabilirsin..aşağı yukarı baktığım bütün davetiye markalarının katalogları mevcut..p.tesi sabahı için de izin alabilcem galiba..daha müdüre söylemedim gerçi de ortağımla konuştum idare etçek öğlene kadar..en azından birkaç model denersin, bakarız..baktın beğenemedin..öğleden sonra ben işe dönerim, siz devam edersiniz..akşama kadar kadar da beğenemezsen çıkışta da gelebilirim..he hiç olmadı ertesi gün ayşe ablaya yetiştiririm en acil tarafından gelinlik çıktılarını unutma sen de..işini kolaylaştırıp vakit kazanırsın her türlü..
Son düzenleme: