Merhaba serdamcım..bu abla memur, önce hobiyle başlayıp, ilerletmiş işi..sitesi yok ama sahibinden.com'dan satış yapıyor..ama ben bizzat telefonunu verirsem daha iyi iletişim kurarsınız bana kalırsa..kendisine mailini verirsen o da resimlerini gönderebilir heralde..yaptığı şekerler oldukça güzel,ben ince bakan biri olarak söyleyebilirim.. ..şayet iletişim kuramazsanız, ablanın örnekleri bugün yanındaysa biara gider çekerim fotoğraflarını senin için,aynı binadayız zaten sen de görüp ona göre karar verirsin..çok güzel gelin damat figürlü nikah şekerlerinden tut da, kına bohçalarına üzerinde minik bebek maskotu olan bebek şekerlerine geniş bi yelpazesi var:).. hatta internetten bulursan güzel bişey, gösterirsin, malzemesi tedarik edilebilincek bişeyse birebir aynısını yapar, ben öyle yaptım..zaten önce tarif ettiğin şeyin numunesini yapıp gösteriyor, beğenirsen içine sinerse başlıyor siparişe..dün benimkilerin bir kısmını da teslim etti .. bugün de mailime nikah şekeri sepeti tasarımını göndermiş, gayet güzel olmuş :)) düşünüyorsan telefonunu özelden vereyim, en azından sende dursun numarası..numuneleri görünce beğenirsen ararsın