Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cılekben cok kotuyum kustum senle konusmucam bnde senı ıyıce kısa yapmısım bı de benı gorsen sen 1.55 ım kzıım ben ya ;( aglıom valla
yahu düğünün başrolünde kim olcak? gelin..çok takılma şimdi vücuda boya posa..keyfini çıkar ayol..üzerine uygun bir gelinlikle,yüksek topuklarla daha uzun görünebilirsin..giyim aynı zamanda ilizyon sanatıdır..bir kıyafet insanı gayet net biçimde daha uzun, daha kısa, daha şiman, daha zayıf gösterebilir..önemli olan doğru seçimi yapman serdamcım..
haklısın bagetchı cım ama ne bıleyım ya offf kusursuz olmak vardı sımdı ha ha senın gbı sarısın renklı gozlu olsak boyumuzda uzun olsa sesımız cıkmazdı herhalde
cılekben cok kotuyum kustum senle konusmucam bnde senı ıyıce kısa yapmısım bı de benı gorsen sen 1.55 ım kzıım ben ya ;( aglıom valla
kızlar neler yaptınız bakalım epey yazışma olmuş. boy pos falan hepsini okuyamadım ama hepimiz en güzeliz diye düşünüyorum ben=) yeter ki bakan gözler güzel olsun ötesi bakan gözün sorunu=)
kızlar neler yaptınız bakalım epey yazışma olmuş. boy pos falan hepsini okuyamadım ama hepimiz en güzeliz diye düşünüyorum ben=) yeter ki bakan gözler güzel olsun ötesi bakan gözün sorunu=)
Günaydın kııızlaaarr, Bagetchi' ciiim günaydın kuzum
Merhaba canım,
Bir arpa boy yol alamadık, sen yazışmanın çokluğuna bakma, geyik yapıoruz, hala kuafördeyiz, birşey kaçırmadın
evet yaw..gevşedik en son..amaaan nolcaksa olsun moduna girdim ben,daha da çıkmam heralde..provada gitçem vercem resimleri bana bundan yap diycem, model belli ,şekil şemal belli..bakarım, beğenmezsem de olana kadar yorarım adamları, kuaför düşünsün banane...nokta!
Canlarım çok katılamıyorum aranıza ama napayım çalışıyorum vakit buldukça girip okuyup yazıyorum. Takipteyim geçmişi okuyup geliyorum sürekli.
Kııııssss deliii...Bagetchi öyle güzel izah etmiş ki üzerine söylenecek birşey kalmamış
Hepimiz çok güzel olucaz, bırakalım şu cm muhabbetini yahu Giyinmeyi yakıştırmayı bildikten, vücudunu tanıdıktan sonra kısaymış, uzunmuş, zayıfmış, şişmanmış önemi yok..Giyimde makyajda, herşey hile zati, Türkiye standartlarında, 1.75 üzeri olsak manken olurduk Standardı bizimki napalım Giycez bagetchinin dediği gibi topuklularımızı, bir de uçuşan prensesimizi, prenses edasıyla salınıcaz ortada, bu kadar basiiiit
Peki kuzum şimdi son kararımız şöyle mi?? sen hafta sonu son kez locca ve hanifi' ye bakıyorsun. Sonra birini gözüne kestiriyorsun. Ona göre adımızı yazdırıosun, randevumuzu alıosun...Ben oraya gelene kadar zaten nisan olacak, benim açımdan senin görüşmen yeterli, zira kuaför isimleri belli,:44: kafamız, tarzımız, fikirlerimiz benzer, ee bi de toprağımsın zati Locca' ya telefonda da görüştüm kafam yattı. Diğerini sana bırakıorum artık. Dediğimiz gibi prova da var. Yalnız kuzum şunu soracağım, bu sektörde kuaföründen, makyözünden, çiçekçisine kadar herkes kapora alıyor. Randevu alırken bizden kapora alacaklar mı? Vee kaporayı verdik diyelim 100 TL, provadan vazgeçtik beğenmedik vs...bu kapora prova olayının bedeli gibi onlarda kalıyor, yanıyor bence değil mi???:44:
evet şekerim, h.sonu elimde resimlerle loccayla yüzyüze görüşüp, mekana alıcı gözle bakıcam..hanifiye de geçerken bakıcam kimse var mı diye dediğin gibi muhtemelen kapora vermek durumunda kalıcaz..ve şayet vazgeçersek kapora da yanacak evet :44: ama ben diyorum ki hazır kapora vermişken, rahat bırakmam ben onları..beni ordan güler yüzle uğurlayana kadar uğraştırırım..çünkü model belli, tarz belli..zaten çevremizin geniş olduğunu da bi parça sezdiler sanırım..ona göre gösteririz aba altından sopayı..rekalmın iyisi kötüsü itinayla yapılır heheheh