- 28 Ocak 2012
- 1.073
- 131
canım benım ıllakı marka mı ıstıyorsun kalıte mı sısters da ne kadrmıs kı ortalama ?
Canım ben açıkçası fiyatları hiç bilmiyorum. Marka olsun diye bir kaygım ve takıntım yok, iyi bir işçilik ve romantik çizgiler istiyorum hepsi bu Dur bakalım, nisan ayı için randevu alıcam, ayrıntılı yazarım o zaman fiyatları. Sen de ben bakmadan bakarsan bir yerlere yazarsın
canım ben kendısıyle grusmeye gdcem 1 ay ıcersınde yıne konusuruz selda hanımı bnde bgndım ınccledım cok tatlı ve ılgılı bır hanıma benzıo dedgın gbı ornek resımler de gtrruz cekımlerı hsumuza gden off 2 hafta da ona lazım en azından yandık kızlar
Ben de ofisine gidip yuzyuze konuşunca ayrıntıları paylaşırım kuzum...
kızlr bende 2 laf etmeye gelırım valla davetsız gbı bır anda dedım ama tanısıalım konusalım bır kahve ıcelım ısterım yanı
Tamam canım, o halde haberleşiriz, inşallah hepimiz müsait oluruz da yüzyüze de görüşme şansı buluruz, çok isterim ben
ben seneye fotoğrafçılık ve kameramanlık okuycam zaten 2 senelik..o yüzden makina fikri hoşuma gitti..zaten sualtı kameram var deniz altını resmetmeyi çok seviyorum..eğitimini de alayım su yüzüne çıkayım o vakit
Kııs daha önce okusaydın yaaaaFotoğraflarımı sana çektirirdim, ee benden de para alacak değilsin ya be-da-va ya getirirdim, 1 Erkek 1 kadındaki Ozan oldum yahu Neyse olsun, doğum fotoğrafı çektiiririm sana Ben de istiyorum uzun zamandır kursa gitmek de burada yok, İzmir' e dönünce düşünüyorum ben de
Son düzenleme: