canım hıc mı hıc musaıt degılım suan oyuzden hemn aklımdayken yazayım ıstedım sıze cunku bermuda seytan ucegenının ıcındeyım bu ara anca aksam musaıt olucam mutfak mısafr ve temızlık
cnm heryerı gezdım aysıra mukemmel bnce cok hos modeller var pieerre cardın ın ızmırdekı tek bayısı ımıs . gumrukte yerı. ve suan yuzde 30 ındırım varmıs ve gelıp grusur sonra da gelsen kartı ıle yıne yuzde 30 devam edıomus acıkcası bnm bayıldıgım bır gelınlık 2900 ıdı ve bana 2030 a mal olacaktı ve cok kalıtelı duruo neyse bırkac model daha srdum onlarda 1750- 2250 arasında degıstı fıyt olarak . bana pahalı gelse de bu cıvarlarda dusunenler ıcın tavsye edecegım bır yer.
sımgeye gelırsek gereksız paranı bosa atmak dyebılırım cok kalabalıktı hıc detaysz perde kuması gbı dumduz gelınlıkler 2500 tan baslıo ben onermıorum cnm
ardından bır cok yere grdım ama suan detay yazacak durumda degılım ben almıs bıle olsam sen geldıgınde seve seve sana eslık ederım cnm
bır ıkı begndgım yer oldu tekrr haftaya ugramayı dusundugum oraları da kasam anlatacagım cnm
buaraada bagetchı cım aldım mesajı malesef
ozel mesaj atamıomusum
oyuzden burdan cevap verıcem cok teskkr edrım emegın ılgın ıcın ama dedgım gbı son ıhtımal dkım dusunuom dun de srdum bır yerlere 2250-3000 dedıler bu buse moda evıne bır bakayım bende . dusunursem baktım kafama gore bulamadım mecbur dıkım yaptırcam ama bılmıommm ayyyy kafayı ycem ya :)