• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
selam güzel göbüşlüler,yavaştan temizliğe başladık kayınvalideyle,dün bayağı yorulmuşum.artık taşıyamıyorum yakışıklımı,kramplar giriyo,hayırlısıyla doğum yapsaydık..rüyamda masmavi gözlü oğlum oluyor,adını deniz mi koysak diye düşünmeden edemedim :)

hadi size kolay gelsin o zaman :) maşallah oğluna da :) ben de rüyamda oğlumu hep sarışın görüyorum ama fotoğraflarım var profilde, eşim ve benden sarışın bebek olma ihtimali %0.0001 :) neden hep sarışın acaba ben de onu anlayamadım :emir_bebek:

Merhabalar hanımlar artık son 30 gun ıcerısıne gırmıs bulunuyorum oglusum gelecek allah ızın verırse tahmınım normal dogum bana yasak oldugu ıcın 20-25 mayıs arası dogum yapabılırım kalp rahatsızlıgım olmasa normal dogum ıstıyordum ama bu mumkun degılmıs sezeryanla alacaklar hayırlısı olsun ne yapalım sızlerde ne var ne yok neler yapıyorsunuz herkese sevgıler

Sayılı günler kaldı artık. Bizimde sezeryan tarihimiz 24 Mayıs. Şafak 30. :17:
Hazırlıklar hızlandı. Odamızın abajuru, perdesi, lambası alındı dün. Banyomuz alındı. Canımız çıktı ama çok keyifliydi. :17:
Doğum çantamız hazır. Ne olur ne olmaz erkenci falan oluruz.:17:

selam kızlarrrr

cumartesi olan kontrolüme bu sabah acil olarak gıttım gece 4 den berı ınanılmaz bır ağrım vardı sabahı zor ettım hatta bunun yüzünden doktorumdan bır ton fırca yedım nasıl beklersın neden hemen gelmedın diye nst ye girdim çok şükür sancım çıkmadı kızımın kalp atışlarıda iyi 2.550 kg olmuş sıpa boyuda 45 cm 9 gün sonra tekrar gel dedi haftaya cuma tekrar gidicem mayısın 15 inden sonra beklicez artık doğumu dedi normal olucak inş :) bu 10 günüde atlatırsak artık hıc korkmamıza gerek yok dedi erken doğum riskinde çıkar daha rahat oluruz dedi iş yerinde son 1 haftam kaldı ondan sonra izinine çıkıcam bebişimi beklicem ve buyuk ıhtımal mayıs annesi olucam ağrınız olursa sakın benım gıbı beklemeyın olurmu gıdın hemen :2:

günaydın kızlar :3: QUOTE=TALIAA;30031677]allah kolaylik versin canim . o nasil oluyor anlamadim niye bozuluyor digerini siz duzeltirken:)) ohh ohh ne guzel ya herkesin annesi yardimci oluyor her konuda :)) bizde sizi öpüyorzu canim iyi gecelerr[/QUOTE]neredeyse bütün odaların düzeni değişti, eşyaların yerleri fln, o yüzden öyle oluyor:1:

bana da oluyor.

kızlar ben iyice kötüleştim ya. dün yatıp dinlenmediğim ve misafir kabul ettiğim için hepten pişmanım. inş oğlum hastalığımdan etkilenmez. onun için korkmaya başladım şimdi. ilaç alsam da almasam da o etkilencek diye üzülüyorum. nasıl üşüttüm ben böle ya :( nerden oldu bu hastalık. hastalık olacağı varmış olmuş ona eyvallah da dün neden dinlenmedim. yatmam gerekirdi :(
ah bi tanem ya, çok geçmiş olsun. Sana ne ki misafirden, neyse olan olmuş artık iyileşmeye bak. Umarım çabucak geçer. Soğuk algınlığı ilaçlı-ilaçsız aynı zamanda geçiyor bence alma boşuna,doğal geçirmeye çalış.

merhaba arkadaşlar, ben çok fazla giremiyorum; girdiğimde de yazılanları okuyorum. bilgisi olanlara bir sorum olacaktı. benim 2 aydan beri bel, kasık ve karın ağrılarım var. biraz iş yaptıktan sonra ayakta duramıyorum ve aşırı ağrı çekiyorum. doktora gittim doktor bebek aşağıda dedi, ciğer geliştirici iğne yaptı, erken doğabilir diye. şimdii de ağrılarım var. bu şekilde ağrısı olan var mı, benim ki normal mi, bilemiyorum.
doktor demiş canım, dikkat et bence iş fln yapma yat dinlen artık sen. Ne olur ne olmaz. Geçmiş olsun.

Günaydın annişler! dün eşim tatil olunca oğluşun ihtiyaçlarını bitirdik sayılır.. yatsan dan iki tane yatak ,yün yorgan yastık aldık.tavsiye ederim çok güzel.ikea dan odasına halı aldım çok da uygun 75 tl. kızılcık şerbeti aldım malatya pazarından lohusa şerbeti için.paşabahçeden de sürahi ve bardak takımı aldık..gece 11 de gelip dolap ve çekmece kulplarını da taktılar şükür artık silip yerleştiricez..bir de küçük bavul aldım hastane için onu yerleştirdik mi oğluşu beklicez artık hayırlısıyla:21: ağrısı olan ,hasta olan annişlere acil şifalar,kayınvalide görümcezedelere sabır diliyorummm:21:
kolay gelsin canım,epey kolaylamışsın ne güzel:nazar:

Bir de kafama takılan bişey var (bugün çenem düşük) beni bu aralar gören göbeğin aşağı inmiş doğumun yakın bilmemne diyor, annem de dahil. Sinirimi bozdular çünkü ben 4. Ayda bile merdiven çıkarken bebek birden çıkacak sanıyordum aşağıda hissediyordum. Şimdi de göbeğim büyüdüğü için öyle düşünüyorlar herhalde. Gerçekten otururken filan ben de hissediyorum göbeğim de bacaklarıma oturuyor ama ben hep böyleydim. Bi fotoğrafımı koyuyorum gerçek düşüncelerinizi alabilir miyim; aşağıda mı normal mi

Eki Görüntüle 693946
aman milletin bişey bildiği yok, öyle konuşuyorlar..benimki de aynen böyle, doktor bebeğin yerinin, suyunun vs. gayet normal olduğunu söyledi. Maşallah göbüşüne:nazar:

selam kızlarrrr

cumartesi olan kontrolüme bu sabah acil olarak gıttım gece 4 den berı ınanılmaz bır ağrım vardı sabahı zor ettım hatta bunun yüzünden doktorumdan bır ton fırca yedım nasıl beklersın neden hemen gelmedın diye nst ye girdim çok şükür sancım çıkmadı kızımın kalp atışlarıda iyi 2.550 kg olmuş sıpa boyuda 45 cm 9 gün sonra tekrar gel dedi haftaya cuma tekrar gidicem mayısın 15 inden sonra beklicez artık doğumu dedi normal olucak inş :) bu 10 günüde atlatırsak artık hıc korkmamıza gerek yok dedi erken doğum riskinde çıkar daha rahat oluruz dedi iş yerinde son 1 haftam kaldı ondan sonra izinine çıkıcam bebişimi beklicem ve buyuk ıhtımal mayıs annesi olucam ağrınız olursa sakın benım gıbı beklemeyın olurmu gıdın hemen :2:
geçmiş olsun canım, çok şükür iyisiniz. Kızma kendine, insan yapıyor bazen öyle. Neyse ki iyisiniz. Bazen de boş yere telaş yapmış oluyorsun ve niye geldin diye kızıyor doktorlar. İnsan tutturamıyor ki:31: Bebişin ve senin iyi olmana çok sevindim

keep göğsüm falan da ağrımaya başladı artık. hırıltı var içimde. öksürük falan. alt solunum yolu enfeksiyonu galiba :(

göbeğin aşağıda olmasını bana da dediler. laf olsun die diolar bence. benim hep aşağıdaydı zaten. şu anda bebek ters zaten. doğum pozisyonunu almamış daha. laf olsun die sölüolar

selam kızlarrrr

geçmiş olsun cnm,neden ağrın olmuş dr bişi demedi mi ?

herkes temizliğe başlamış maşallah, benim de bir mutfak kaldı dip köşe geçen haftadan beri parça parça yapıyoruz eşim yardımcı oluyor sağolsun dün annemde geldi kızın odasını da temizledik.. eşyalarını yıkayacağım inş. yarın öbür gün.. erken mi diyorum sürekli, hastane çantamı da hazırlamadım.. pijama takımı aldım sadece kendime ... eşimde acele etme 2 hafta sonra çağırdı doktor demek ki zamanın var diyo beni kızdırıyor.. sanki süpriz yapamazmış gibi kızım..

daha yatağını halısını almadık.. ama çok yoruluyorum ben çıkamıyorum biraz yürüsem ayağım sekmeye başlıyor kısıtlı vakitlerim oluyor hep.. kansız kalmışım zaten doktorum ceza verdi kan iğnesi yaptırıyoruz gün aşırı.. doğuma kadar inş. geçer..

geçmiş olsun cnm,neden ağrın olmuş dr bişi demedi mi ?

herkes temizliğe başlamış maşallah, benim de bir mutfak kaldı dip köşe geçen haftadan beri parça parça yapıyoruz eşim yardımcı oluyor sağolsun dün annemde geldi kızın odasını da temizledik.. eşyalarını yıkayacağım inş. yarın öbür gün.. erken mi diyorum sürekli, hastane çantamı da hazırlamadım.. pijama takımı aldım sadece kendime ... eşimde acele etme 2 hafta sonra çağırdı doktor demek ki zamanın var diyo beni kızdırıyor.. sanki süpriz yapamazmış gibi kızım..

daha yatağını halısını almadık.. ama çok yoruluyorum ben çıkamıyorum biraz yürüsem ayağım sekmeye başlıyor kısıtlı vakitlerim oluyor hep.. kansız kalmışım zaten doktorum ceza verdi kan iğnesi yaptırıyoruz gün aşırı.. doğuma kadar inş. geçer..

Kan oranın kaç canım?
Benimki 9.9 çıkmıştı ve ilaç verdiler sadece acaba Türkiyede nasıl merak ediyorum.
İlacın da pek faydası olmuyor gibi pekmez içmezsem kafamı kaldıramıyorum malesef

keep göğsüm falan da ağrımaya başladı artık. hırıltı var içimde. öksürük falan. alt solunum yolu enfeksiyonu galiba :(

geçmiş olsun cnm ıhlamur iç yumaştır biraz boğazlarını bol dinlen .. moralini de bozma bebeğin de huzursuz olmasın bir kaç güne geçer inş.

bende sürekli üzüldüm ayağı kalkamıyorum diye geçen ay, durup durup ağlıyordum bebeğim içimde bir garip tekme atıyordu hiç durmuyordu.. biraz iyileştik benim moralim düzeldi, hareketleri azaldı.. huzura kavuştu bebeğim diyorum şimdi biz strese sıkıntıya girmeyelim yeter tüm rahatsızlıkları atlatırız.. onlar huzurlu olsunlar..

Kan oranın kaç canım?
Benimki 9.9 çıkmıştı ve ilaç verdiler sadece acaba Türkiyede nasıl merak ediyorum.
İlacın da pek faydası olmuyor gibi pekmez içmezsem kafamı kaldıramıyorum malesef

tatlım benim ki de 10 çıktı ama kan ilacı kullanıyordum ben öyle hergün olmasa da 2-3 günde bir alıyordum muhakkak doktor doğuma kadar ilaçla yerine koyamayız eksiği dedi iğne verdi ayrıca kan ilacına da devam etmemi ama hergün aksatmadan içmemi söyledi..

bana da ilaç pek fayda etmedi, eskiden beri kansızlık olur bende biraz dikkat etmesem hemen sarsar beni halsizleştim iyice son günler bende inş. hemen toparlarım.. pekmez ve kuru üzüm tüket cnm ama ilacını da aksatma.. doğum sırasında bebeği sıkıntıya sokarmış kansızlık ayrıca doğumdan sonra rahim kendini tam toparlayamazmış... dikkat etmek lazım

Canım valla yazdığını okuyunca moralim düzeldi biraz tüm günüm berbat geçti
Tabi ben alışmışım mideme ciğerime tekmeleri kafa atışlarını yemeyi:):)
Bende korktum içimden acaba doğum kanalına felan mı girdi bu bebek dedim
Ama şuan öyle bir rahatım ki üst tarafım sıkışmıyor meğer aylardır neler çekiyormuşum ben:1:
Allah'ım ya ona bir şey olmasın sağ salim kucağımıza alaydık şu bebekleri kazasız belasız

Canım sorma meğersem normalmiş boşuna üzülmüşüm tüm gün boyunca:1:

Canım pazartesi gideceğim soracağım muhakkak doktora inşallah
Seninlede paylaşırım bilgileri:54:

Aynısı tarif etmişsin bende düşecek sandım sanki afedersinde şeyimden fırlaıp gidecek sandım
Alışkın değilim ya ben çok tuhafıma gitti ama normalmiş:1:
ohhh ciğerlerin rahatlamıştır artık hadi gözün aydın.yalnız benim bebek döndükten sonra ben hareketlerini çok daha sık ve şiddetli hissetmeye başladım.böyle artık tekme atıp çekmiyor resmen yumruğu ya da ayağı ile itiyor beni karnım yamuluyor o anda.izlerken kendim bile huylanıyorum:)
Yalanci dogum sancisi icin henüz erken diye düsünüyorum ama ne bileyim dün gece mesela hafif hafif sanci girdi yatagin icinde oturdum hareketdiz aglayacaktim resmen bu böyleyse dogum sancisi...
allahimmm bütün dogumu yakin olanlara kolay dogum nasip etsin
evet bende korkuyorum bazen erken doğum yapıcam falan diye ama eminim gerçek doğum sancısı farklıdır.doktoruma sorduğumda sancı nasıl olacak diye emin ol ayrımını yapabileceksin demişti bana:18:
merhaba arkadaşlar, ben çok fazla giremiyorum; girdiğimde de yazılanları okuyorum. bilgisi olanlara bir sorum olacaktı. benim 2 aydan beri bel, kasık ve karın ağrılarım var. biraz iş yaptıktan sonra ayakta duramıyorum ve aşırı ağrı çekiyorum. doktora gittim doktor bebek aşağıda dedi, ciğer geliştirici iğne yaptı, erken doğabilir diye. şimdii de ağrılarım var. bu şekilde ağrısı olan var mı, benim ki normal mi, bilemiyorum.
35. haftaya gelmişsin ağrıların çok normal.benimde son 2 haftadır başladı ama erken doğum tehliken varsa durum değişir tabi. bence doktoruna danışsan daha iyi olur.
Bir de kafama takılan bişey var (bugün çenem düşük) beni bu aralar gören göbeğin aşağı inmiş doğumun yakın bilmemne diyor, annem de dahil. Sinirimi bozdular çünkü ben 4. Ayda bile merdiven çıkarken bebek birden çıkacak sanıyordum aşağıda hissediyordum. Şimdi de göbeğim büyüdüğü için öyle düşünüyorlar herhalde. Gerçekten otururken filan ben de hissediyorum göbeğim de bacaklarıma oturuyor ama ben hep böyleydim. Bi fotoğrafımı koyuyorum gerçek düşüncelerinizi alabilir miyim; aşağıda mı normal mi

Eki Görüntüle 693946

benim göbeğimde aynı senin gibi aşağıda.erken doğumla falan alakası yok.insanların kastettiği farklı bişey.doğuma bikaç gün kala karın cidden aşağı iniyormuş annede bir rahatlama oluyormuş ve 1-2 kilo kaybı oluyormuş.

Ya gerçekten ben de bu konuya çok takılıyorum, insan uçak biletini alırken bi planınız varmı diyie bi arar sorar yaa böyle emrivaki mi olur, annemde gıcık oldu , hergün aklıma geliyo si,nirlerim bozuluyo , şimdi uçak biletinide değiştiremez zaten öyle bi düşüncesi de yok sinoba gideceğimi söylediğim halde söylememişim gibi telefonda konuşuyo benle planlar yapıyo bişey diyemıyorum, ama şuan kararımı verdim bebiş 20 gününü atlatsın Allahın izniyle eşime diycem bırak beni memlekete sonra dediğin gibi kardeşin gelince tekrar alırsın diycem... Ya karar verdim diyorum ama kocişe bir sürü masraf olacak sinoba kadar 750km birsürü yakıt parası yol masrafı olacak çünkü minicik bebekle otobüs çok zor olur rahat edemem öfff çok kararsızım bütün planlarımı altüst ettiler ya offffffffffffffffffffffffffff

canım uçakla gitsenize o kadar saat bebekle araba da olsa zor olur diye düşünüyorum
ben de bayramda memlekete gideceğim kısmetse tabi uçakla
yoksa 14 saat yok arabayla da olsa güvenemem kendime küçücük bebekle

deryaf; Geçmiş olsun canım, artık bu haftalardaki sorunlarımız da bunlar olacak belli sancılar çıkacak yavaş yavaş.. Ağrılar, yalancı sancılar.. Kocaman olmuş bebeğin maşallah:nazar: umarım vaktinde sağlıkla kucağına alırsın meleğini..

sağolasın canım. sen ne zaman taşınıyorsun şimdi belli mi?

Dilca alisverisi kolaylamissin. Aldiklarini gule gule kullan. Keske kv ile cikmasaydin da esinle kafaniza gore alisveris yapsaydiniz. Hangi modelleri tercih ettin kaca aldin ayrintisini da yazar misin?

canm Kraftın arabayla, yatak ama çantası çok pahalıydı daha uygun olsun diye bunu aldım, elit diye bi marka
yatak ( yatağyla brlkte) 300
araba 600
çanta 50 canm
Ulustaki Özelcan bebeden aldık :34:

Misafir konusuna gelince ben oyle cok misafir agirlamadim ama bana kocam yetiyor sagolsun. Hergun en az iki cesit yemek pisirdim, bazen uc cesit oldu bazen 4. Tatlisi salatasi. Isten geldim hemen yemek yaptim. Esim yemek konusunda pek tavizkar degil. Temizlige. utuye yardim etti ama yemek bana kaldi. Evin toplanmasi, kendi islerim vs. surekli ben yaptim bugune kadar. Otobusle, dolmusla surekli bir yerlere gittim. Merdiven indim ciktim. Pek hamileyim oturayim olmadi bende. Bir yandan iyi de oldu hareketli oldum ve hantallasmadim, fazla kilo almadim.

kaç kilo aldın canım toplamda?
ben gezerken iyiym de ertesi gün acısı çıkıyor :53:
her tarafım ağrıyoooooo :52:

Çok mutsuzum, çok yalnızım kızlar. Hamileliğin etkisi var illa ki ama artık dayanacak güç kalmadı bende. Anne yok baba yok, 2 yıl önce 2. evlilik:( Kanana derdi çek koca derdi çek. Allahım yardım et ne olur. Çıldıracağım. Çekip gitmek istiyorum uzaklaşmak kaçmak yüzlerini görmek istemiyorum. Ne haliniz varsa görün demek istiyorum. Şuraya yazacak detay anlatacak gücü bile kendimde bulamıyorum. Bbebeğim içimde kıpır kıpır. ama onu sevecek şımartacak tek ben varım. Ne onu seven bir babası var ne anneannesi ne dededi ne babaannesi. Üzülüyorum kuzuma. Çevremdeki hamilelere bakıyorum imreniyorum maşallah diyorum ne kadar da mutlular. Eşleri aileleri etraflarında pervane. Bnese tek başıma hamilelik yaşıyorum. Hazırlıkları ile tek başıma ilgileniyorum. Doktora tek başıma gidip geliyorum. Boğuluyorum canlarım bir kuyunun içinde gittikçe derine batıyorum:(

canım ya kıyamam, sıkma canını
herkesn ne dertleri var, kmse dertsiz değil
önemli olan bugünleri, zor zamanları bebeişlerimize hissettrmeden atlatablmek
ben de ağlama krizlerine giriyorum bazen yersiz, ardından hemen aklıma bebişim geliyor, onu sıvazlıyorum, sesimi toparlıyorum vs.
şuan ki sorumluluğmz çok büyük :34:
gecicek bugünler de :34:

İyi geceler kizlar bu karin agrisi gibi gün icinde 4-5 kez sancisi olan tek benmiyim? Özellikle gece daha fazla oluyor adet sancisi gibi 5-10 fk sürüp bitiyor bu yalanci dogum sancisi dedikleri sey olmasin

canım ya üşütmekten oluyordur bence, dikkat et ayaklarına :34:

kızlar benim kuyruksokumu çok ağrıyor hafif de şişlik var normal mi acaba gece yatırmıyo yaa :50:

canm kıldönmesi filan mı var acaba, bende gebellk öncesi vardı zaten doktor çok dikkat etmmem konusunda uyarmıştı
özelllkle terliyorsan ve çok üzerine oturuyosan iltihaplanabililiyor.
bi sormanda fayda var doktoruna...

Günaydın annişler! dün eşim tatil olunca oğluşun ihtiyaçlarını bitirdik sayılır.. yatsan dan iki tane yatak ,yün yorgan yastık aldık.tavsiye ederim çok güzel.ikea dan odasına halı aldım çok da uygun 75 tl. kızılcık şerbeti aldım malatya pazarından lohusa şerbeti için.paşabahçeden de sürahi ve bardak takımı aldık..gece 11 de gelip dolap ve çekmece kulplarını da taktılar şükür artık silip yerleştiricez..bir de küçük bavul aldım hastane için onu yerleştirdik mi oğluşu beklicez artık hayırlısıyla:21: ağrısı olan ,hasta olan annişlere acil şifalar,kayınvalide görümcezedelere sabır diliyorummm:21:

canım Ankarada nerden aldın onuuuu :53:
ben de alayım, bardak ve sürahi takımının fotosunu eklesene canım?
ve nerden ne kadara aldığını tabiki?

hüngür hüngür ağlıyorum , iyileşemiorum diye. yalnızım da. annem de şehir dışında. kendimi kötü hissediorum

canım dinlen ya kalkma,uyu terle güzelce
nane-limon iç bol limonlu, portakal bol bol c vitamini
yapacak başka bişey yok ki malesef :50:
yine de çok çok kötü hissediyosan doktoruna görün derim canım.

kızlarr benm de her tarafım ağrıyoooooo dün çok gezdiğimden sanırım :52::52:
kollarım boynum bacaklarım nasıl :43:
gece de kramp girdi bacağıma çok yorulmuşm deemek ki ya :50:
ve benm hala magnezyumum yok :5:
neyseki cumaya az kaldı, cuma kontrlümz var inşallah bakalım,isticem magnezyum.
bu arada bi sorum olacak
son 2 ay her türlü ilaç sakıncalı zaararlı diye konuşmuşsunuz kızlar
gaviscon (mide şurubu) için geçerli değil dimi bu :18:

Merhaba Anneler;
Hasta olanlarınıza çook geçmiş olsun diyor Allahtan acil şifalar diliyorum. Bende de son iki gündür mide krampları oluştu. Acaba aynı durumu yaşayan var mı aranızda? Su bile içsem kramp giriyor ve çok ağrıyor. Canım çok yanıyor :14:

dilca
canm kıldönmesi filan mı var acaba, bende gebellk öncesi vardı zaten doktor çok dikkat etmmem konusunda uyarmıştı
özelllkle terliyorsan ve çok üzerine oturuyosan iltihaplanabililiyor.
bi sormanda fayda var doktoruna...

yok tatlım içten bi şişlik var iki taraflı sertlik gibi biraz masaj yapınca iniyo anlamadım ki gitcem artık doktora :49:

Son düzenleme:
kaç kilo aldın canım toplamda?
ben gezerken iyiym de ertesi gün acısı çıkıyor :53:
her tarafım ağrıyoooooo :52:
Güle güle kullan aldıklarını. Ben toplamda 7,5 kilo aldım :49:

Gezerken de ağrımıştı sırtım, belim ama asıl akşam farkettim durumun önemini :37:İyi ki alışverişi erken bitirmişim yoksa bu haftalarda mümkün değil öyle geze geze görererk birşey almam.

Şeker bakacaksan mutlaka suluhana git. Ben alt katta sağ köşedeki dükkana yaptırdım. Bir sürü model var birini seçersin.

Back
X