- 11 Mart 2013
- 2.621
- 19
ya bizde brde son zamanlarda maddi sıkıntılar oldugu için herseyi nasıl yetiştircem telaşına düştüm birazda bizde kız tarafı baska erkek tarafı baska seyler çıkıyor çeyizde :)) insallah cok güzel olacak :) herkes özenir zaten evine düğününe ben biraz fazla takıyorum bu dogru :))
hmm anladm canm takma fazla ya halledılr inşallah ama ben bu kız tarafı erkek tarafı seylerını hiç anlamıyorum sonucta ıkısınınde cocugu her ıkı taraf da elınden gelenı yapacak bnce yoksa dıyelım bı tarafın ımkanı yok o onların görevı dıye alınmayacak mı:26:
ahh ahh canım inan onu bende anlamıyorum. öyle bir aklımıza soktularki bunu çevreden felan kız şunları alır erkek şunları diye ben alamıyorum diyecek olsanda artık gururuna yediremiyorsun :s dogru diyorsun da bunu ilk baştan söylemek daha dogru oluyo benm imkanlarm sınırlı diye eksikleri onlar tamamlar zaten illaki ama dedm ya birazda gurur oldu artk bu iş bizde . 4 ayım var artk yavaş yavaş toparlayacam ne yapalım :))
anladım canm allah yardım eder inşallah keske bastan konussaydınız böyle bişey olmasın aramızda dıye daha kolay gecerdı bu süreç? nişanlın ne iş yapıyo görücü usulü mü oldu yoksa siz görüşüyomuydunuz önceden canm ?
bizde aslında öyle sorunlar olacak diye hiç düşünmemiştik bizim durumumuz cok iyi allaha şükür fakat 3 ay önce babamı kaybettim cenaze bizi cok sarstı maddi manevi yoksa bunları dşünecekve dert edecek insallar değildik zaten. son 3 4 ay maddi skıntılar yaşadık sgk maaşımız geç bağlandı filan falan( nişanlım hollandada özel bir şirkete operatör olarak çalışıyor yani iş makileri kullanıyor işi cok iyi allaha şükür :) nişanlım teyzemin oglu zaten bu biraz tuhaf olacak ama yıllar boyu birbirinden nefret eden iki kuzendik biz aslında fakat daha sonra ilk görüşte aşk dedikleri şey oldu 2yıl aradan sonra gördüm onu yeniden ve nasıl olduysa nefretten aşk dogdu :))
hmm basın sağolsun canm allah sabır versın
hadı ya ilginç bi hıkaye olmus valla :)
tşk ederim canım(
evet biraz ilginç bi hikaye ama düşününce şanslıyım diyorum ilerde cocuklarıma anlatacagım cok güzel bir hikayem var :)) siz nasıl tanıştınız???
]
biz üniversitedeyken tanısmıstık canm ortak arkadaslar gibi bişey benı görmüş begenmıs falantabi birazda teknolojının ve aynı memleketlı olmamızın da katkıları var askımıza ya ben hanı öncesınde konustunuz mu aranızda evlilk zamanı gelınce nasıl yaparız falan dıye onu merak ettiğim içn sormustum aslında yanlış anlamadın demı sen
yok canım ya yanlıs anlamadım tabiki :))) sohbet ediyoruz şurda zaten anlatmak ve dinlemekte cok güzel oluyor ve zaten haklısın bizde aksilikler yaşamasaydık bu tarz sorunlarm olmayacaktı zaten :s
üniversite askı da cok güzel bişey olsa gerek yaşamadıgım için bilemiyorum tabi beraber mezun oldunuz ve aynı yerde calısıyorsunuz değimi? :)
yok canm farklı universitelerdeydık farklı zamanlarda mezun olduk ve farklı yerlerde calısıyoruz ama bi daha hiç ayrılmamak üzere birleşcez inşallah az kaldı düğüne
oda güzelmiş :)) hadi hayırlısı olsun canımmmm :)) bu arada ben herkese soruyorum sanada soracam düğün dansınız için düşündüğün özel bir şarkı varmı?? ben dans sarkısı arıyorumda :))) şimdiden taktıklarım arasında buda var
onu bnde düşünüyorum cnku son zamanlarda stresten unutulabılır bircok sarkı begendm ama henuz karar weremedım zor bı karar :26:
kesnlikle ya son zamanlara bırakmak istemiyorum bende :s o geceye damgasını vuracak bi şarkı olmalı :)) bizim nişanlımla ilk dans şarkımız coşkun sabah aşığım sana şarkısı ama aile düğünlerinde de hep bu sarkı calar dans ederiz biz yani o gece için dogru olurmu bilemiyorum sence nasıl olur? :)
farklı bişey bak o zmn canm cevrenızde cok calınmayan bişey olsun :) cok güzel sarkılar var da ben karar veremedım daha :18:
kesnlikle ya son zamanlara bırakmak istemiyorum bende :s o geceye damgasını vuracak bi şarkı olmalı :)) bizim nişanlımla ilk dans şarkımız coşkun sabah aşığım sana şarkısı ama aile düğünlerinde de hep bu sarkı calar dans ederiz biz yani o gece için dogru olurmu bilemiyorum sence nasıl olur? :)
bende öyle istiyorum sen hangilerini düşündün???
en favorım zuhal olcay pervanenilüfer ta uzak yollardan ve bi de burcu güneş bi adamla düet yapıyodu adını unuttum ben bir kadın sevdm bu tarz bişeyler düşünüyorum
bunlar benmde cok sık duydugum öneriler :)) burcu güneş cok hoş bi şarkı listemde war benmde :)) hadi hayırlısı diyelim
cok guzeller ama günün anlam ve önemıne de oldukca uygun
canım o kadar da kafayı yiyecek kadar bir şey yok.aslında pembe gelinle senin aranda bişi olmak lazım bence.biriniz fazla rahat diğeriniz fazla takıntılısınız gibi geldi :)halledilmeyecek hiç bişe yok zaten :)) anlaşılan sen benim kadar takıntılı değilsin canım :)) ben her gün kafayı yiyorum neyi ne yapacağim nasıl yapacağım diye
zaman geçer canım benim takma kafanı o halde :)yetiştiririm ya naptınız daha 5bucuk ay varyeterkı zaman gecsın düğünüm gelsın esyalar en kolayı mobılyalarımı begendm zaten büyük ıhtımalle o begendgımı alıcam panıge gerek yok
öncellikle hoşgeldin.19 gün kalmış şuan :) süper heyecandır.asıl şimdi kafaya takılır :))kızlaaar ben de varım vee düğünüme 20 gün vaarr:)))
:)) iyi canım ya eksik bir şey kalmadı sayılır,sadece bolca heyecan bi taraftanda hüzün var tabi,karışık duygular,son 1 aya girene kadar böyle değildim,düğünden sonra aileden uzaga gidecek olanlar son 1 aya girince benı anlayacaklar