2013 gelinleri neredesiniz???

e tabiki orası da öyle..bu arada ben de sen gibi rahat bir tipim:)son 3 aya kadar hazırlık adına hiç birşeye başlamamıştık:)
aslında o kadar şey dedim ama ben daha hiç bir şeyi araştırmadım.gelinlik hakkında bile fikrim yok.sadece eteğini kabarık stediğimi biliyorum o kadar :)) ve biz maddi açıdan son 1 aydda yapcaz her şeyi ...çok sıkışık olacak gibi geldi :S

sadece sevgıyle olucak demedm zaten sevgı olduktan sonra bazı seyler bıraz teferruat oluyo dıye düşünuyorum :)
canım haklısın aslında.ama çevremde birbirini deli gibi sevip mobilyayla yer kaplamasının rengi tutmuyor diye düğüne az kala ayrılan çiftler biliyorm.o yüzden dedim yanlış anlaşılmayayım şimdi...

cok haklısın ama şunu belirteyım,bizim en iyi yaptıgımız şey ılk iş gelınlıgı almak olmuştu,en sıkıntı sankı oymuş gibi onu alıp kenara koyduktan sonra işi yarılamışız gibi geldi:)cünkü gercekten herseye net karar versen bile gidip gelınlıklere baktıgında ınanılmaz kararsızlaşıyosun
benim de tek takıntım bu gelinlik...bi de benim beden arızalı 34 bedenim o kadar zor ki tık diye bişi bulmak.gelinliğini merak ettim canım.bi resmini çekip koyabilir misin ya da linkini atar mısın?

evet gelınlıgıme 2 hftaya kadar kesın karar verıcem zaten :) en önemlısı o dıgerlerı eskıyınce degısır ama bı dah gelınlık gıyılmeyecek en guzelı olmalı ben esya konusunda acele etmıyorum sadece

kesinlikle haklısın.nasıl bi gelinlik istiyorsun peki?

bizde aslında öyle sorunlar olacak diye hiç düşünmemiştik bizim durumumuz cok iyi allaha şükür fakat 3 ay önce babamı kaybettim cenaze bizi cok sarstı maddi manevi yoksa bunları dşünecekve dert edecek insallar değildik zaten. son 3 4 ay maddi skıntılar yaşadık sgk maaşımız geç bağlandı filan falan :KK43:( nişanlım hollandada özel bir şirkete operatör olarak çalışıyor yani iş makileri kullanıyor işi cok iyi allaha şükür :) nişanlım teyzemin oglu zaten bu biraz tuhaf olacak ama yıllar boyu birbirinden nefret eden iki kuzendik biz aslında fakat daha sonra ilk görüşte aşk dedikleri şey oldu 2yıl aradan sonra gördüm onu yeniden ve nasıl olduysa nefretten aşk dogdu :))
çok ilginçmiş...

hmm basın sağolsun canm allah sabır versın:KK43:
hadı ya ilginç bi hıkaye olmus valla :)
senin hikayeni de dinleyelim o zaman dicektim ki benden önce demişler :)

pembegelin sen nerden tanıştın ,zevkı oluyo herkesın hıkayesını dınlemek:)
zevkli oluyor ama seninkini de dinlemek lazım :)

yok canm farklı universitelerdeydık farklı zamanlarda mezun olduk ve farklı yerlerde calısıyoruz ama bi daha hiç ayrılmamak üzere birleşcez inşallah az kaldı düğüne :KK16:

amiiiiiiiiinnnnnnn Allah fesat kullarına fırsat vermez inşaallah.

oda güzelmiş :)) hadi hayırlısı olsun canımmmm :)) bu arada ben herkese soruyorum sanada soracam düğün dansınız için düşündüğün özel bir şarkı varmı?? ben dans sarkısı arıyorumda :))) şimdiden taktıklarım arasında buda var :KK1:
o zaman bu konuda da öndeyim :) ben daha doğrusu nişanlım te nişan günümüzde seçti düğün şarkılarımızı.salonda merdivenlerden inerken taner kaya ayrılsak ölürüz biz şarkısı çalacak,dans şarkımız da tarkan asla olacak.ikisi de eskidi ama nişanlımın seçimleri.her iki şarkıyı da sözlerini de çok beğenirim o yüzden reddetmedim :) sizce nasıllar?

kesnlikle ya son zamanlara bırakmak istemiyorum bende :s o geceye damgasını vuracak bi şarkı olmalı :)) bizim nişanlımla ilk dans şarkımız coşkun sabah aşığım sana şarkısı ama aile düğünlerinde de hep bu sarkı calar dans ederiz biz yani o gece için dogru olurmu bilemiyorum sence nasıl olur? :)

her düğünde bu şarkıyla dans ediyorsanız,düğün şarkınız değişik olsun.ilk evlilik yıldönümüzde yine kendi şarkınızla dans edersiniz derim ben.

aslında o kadar şey dedim ama ben daha hiç bir şeyi araştırmadım.gelinlik hakkında bile fikrim yok.sadece eteğini kabarık stediğimi biliyorum o kadar :)) ve biz maddi açıdan son 1 aydda yapcaz her şeyi ...çok sıkışık olacak gibi geldi :S

canım haklısın aslında.ama çevremde birbirini deli gibi sevip mobilyayla yer kaplamasının rengi tutmuyor diye düğüne az kala ayrılan çiftler biliyorm.o yüzden dedim yanlış anlaşılmayayım şimdi...

benim de tek takıntım bu gelinlik...bi de benim beden arızalı 34 bedenim o kadar zor ki tık diye bişi bulmak.gelinliğini merak ettim canım.bi resmini çekip koyabilir misin ya da linkini atar mısın?

olmayacak bişey değil ama oyle küçk seyleri büyütüp yuva yıkacak insanlar deılz allahın ıznıyle :KK1: onlar bıraz ucmus anlasılan :KK9:

çok ilginçmiş...

senin hikayeni de dinleyelim o zaman dicektim ki benden önce demişler :)

zevkli oluyor ama seninkini de dinlemek lazım :)

amiiiiiiiiinnnnnnn Allah fesat kullarına fırsat vermez inşaallah.
amin amin inşallah canım :KK34:

canım o kadar da kafayı yiyecek kadar bir şey yok.aslında pembe gelinle senin aranda bişi olmak lazım bence.biriniz fazla rahat diğeriniz fazla takıntılısınız gibi geldi :)

canım haklısın pembe gelin benden cok daha rahat ben biraz fazla takıyorum bişeyleri :)) sen ikimizin ortasında sayılırsın .))

olmayacak bişey değil ama oyle küçk seyleri büyütüp yuva yıkacak insanlar deılz allahın ıznıyle :KK1: onlar bıraz ucmus anlasılan :KK9:
benim halamın oğlu nişanlıydı.düğüne bi ay kala mobilyalar alındı.iki hafta kala da nişan attı kız.
sebep mobilyayla halının rengi uygun değilmiş mobilyalar değişecekmiş.
hala oğlu da bana mı gelion mobilyaya mı deyip seç dedi
kız da yüzüğü atıp gitmiş.
o yüzden dedim yoksa arada sevgi varsa bişiler göze batmıyor :)

canım haklısın pembe gelin benden cok daha rahat ben biraz fazla takıyorum bişeyleri :)) sen ikimizin ortasında sayılırsın .))
evet sanırım ortaya daha yakınım :)

dankek girmemiş.sanırım heyecanın yanı sıra hazırlıklar da hız kazanmaya başladı.pek müsait olamaz artık.hikayesini de merak etmiştik ama...

benim halamın oğlu nişanlıydı.düğüne bi ay kala mobilyalar alındı.iki hafta kala da nişan attı kız.
sebep mobilyayla halının rengi uygun değilmiş mobilyalar değişecekmiş.
hala oğlu da bana mı gelion mobilyaya mı deyip seç dedi
kız da yüzüğü atıp gitmiş.
o yüzden dedim yoksa arada sevgi varsa bişiler göze batmıyor :)

evet sanırım ortaya daha yakınım :)

yok artık cok tuhaf valla inanılacak gibi değil sasırdım:26: aman herneyse öyle seyler bizden uzak olsun da :KK76:

yok artık cok tuhaf valla inanılacak gibi değil sasırdım:26: aman herneyse öyle seyler bizden uzak olsun da :KK76:

daha neler neler duydum bildiğin gibi değil.ondan dedim tek başına sevgi yetmiyor diye.amin canım,Allahım kimseye vermesin o tür şeyler.ne kadar zordur...
sen çalışıyordun,ne işle meşgulsün?

ne kadar güzel :) kadrolu musun ücretli mi?bi de branşın ne merak ettim.
ben atanamayan almanca öğretmeni emeklisiyim :KK24::KK24:
evlenince devam edecek misin çalışmaya?

evet canım kadroluyum :) atanırsn sende inşallh canm ya evet edıcem tabiki:KK52: yoksa neden ugrasayım :KK53:

evet canım kadroluyum :) atanırsn sende inşallh canm ya evet edıcem tabiki:KK52: yoksa neden ugrasayım :KK53:

yok canım benden geçti artık :)) nasip kardeşim atanır inş :)
ben şimdi nişnlımla işletmemizde patron,amele,sekreter,muhasebeci karışımı bişiyim :KK51::KK52:

yok canım benden geçti artık :)) nasip kardeşim atanır inş :)
ben şimdi nişnlımla işletmemizde patron,amele,sekreter,muhasebeci karışımı bişiyim :KK51::KK52:

hmm anladım canm :) o meslek de güzelmış yaaa :KK53::KK53::KK53:
şirket ne üzerıne canım :KK9:

benımkı rahatlık degıl aslında canm sadece zamanını beklıyorum :KK9:

amannn cok iyi yapıyorsun canım zaten keske bende öyle diyeblsem stres yaratıyorm kendime zaten :s

dankek girmemiş.sanırım heyecanın yanı sıra hazırlıklar da hız kazanmaya başladı.pek müsait olamaz artık.hikayesini de merak etmiştik ama...

düğüne 18 gün kala biz nasıl olcaz acaba heyecan sarmıştır dankek'i şimdi :)) yakında gözükür yine :)

amannn cok iyi yapıyorsun canım zaten keske bende öyle diyeblsem stres yaratıyorm kendime zaten :s

düğüne 18 gün kala biz nasıl olcaz acaba heyecan sarmıştır dankek'i şimdi :)) yakında gözükür yine :)

relax ol canım ya güzel olur hersey :)

X