aslında o kadar şey dedim ama ben daha hiç bir şeyi araştırmadım.gelinlik hakkında bile fikrim yok.sadece eteğini kabarık stediğimi biliyorum o kadar :)) ve biz maddi açıdan son 1 aydda yapcaz her şeyi ...çok sıkışık olacak gibi geldi :Se tabiki orası da öyle..bu arada ben de sen gibi rahat bir tipim:)son 3 aya kadar hazırlık adına hiç birşeye başlamamıştık:)
canım haklısın aslında.ama çevremde birbirini deli gibi sevip mobilyayla yer kaplamasının rengi tutmuyor diye düğüne az kala ayrılan çiftler biliyorm.o yüzden dedim yanlış anlaşılmayayım şimdi...sadece sevgıyle olucak demedm zaten sevgı olduktan sonra bazı seyler bıraz teferruat oluyo dıye düşünuyorum :)
benim de tek takıntım bu gelinlik...bi de benim beden arızalı 34 bedenim o kadar zor ki tık diye bişi bulmak.gelinliğini merak ettim canım.bi resmini çekip koyabilir misin ya da linkini atar mısın?cok haklısın ama şunu belirteyım,bizim en iyi yaptıgımız şey ılk iş gelınlıgı almak olmuştu,en sıkıntı sankı oymuş gibi onu alıp kenara koyduktan sonra işi yarılamışız gibi geldi:)cünkü gercekten herseye net karar versen bile gidip gelınlıklere baktıgında ınanılmaz kararsızlaşıyosun
evet gelınlıgıme 2 hftaya kadar kesın karar verıcem zaten :) en önemlısı o dıgerlerı eskıyınce degısır ama bı dah gelınlık gıyılmeyecek en guzelı olmalı ben esya konusunda acele etmıyorum sadece
kesinlikle haklısın.nasıl bi gelinlik istiyorsun peki?