2013 gelinleri neredesiniz???

gelınlıkte hani balık model değil de A form dıyorlar fazla kabarık olmayan modeller benım begendıklerim,birde taş ve pırıltı sevmıyorum,duvakta da krıstal tül denılenden tercih ettim,aklıma gelenler bunlar:
bu arada yaş 27 kızlar sizlerinki kaç,ben de merak ettim:)

kapı önünde çıkarmış ayakkabılarını.yanda inşaat vardı.su dökülmüş.o da ayakkabısının içine girmiş :) giderlerken giymiş ayakkabıyı ve adetten içine su dökülmüş sanmış :)

evt canım en yakın tarihli olan sensin.sen bi güzel güzel evlen de biz her sorumuzu sorarız sana :)
ben de sade gelinlik seviyorum ama sadece eteği kabarık olsun diyorum.öyle çok taşlı şeyleri sevmiyorum.
sen yine de paylaş gelinlik modellerini.biz yakında alcaz da nasıl alcam çözemedim...

hmm ben nişan esnasında oldu dıye anlamıstım ıyı barı gderken olduysa sorun yok :KK52:

gelınlıkte hani balık model değil de A form dıyorlar fazla kabarık olmayan modeller benım begendıklerim,birde taş ve pırıltı sevmıyorum,duvakta da krıstal tül denılenden tercih ettim,aklıma gelenler bunlar:
bu arada yaş 27 kızlar sizlerinki kaç,ben de merak ettim:)

ben kabarık gelınlık ıstıyorum ya sankı kabarık oldugu zaman böyle peri kızı gıbı oluyo daha cok hoşuma gidiyo etegı kabarık gelınlıkler:KK16:ben 23 yasındayım :KK8:

kabarık gelinlikle gerçektende peri kızı imajı veriyor diye düşünüyorum bende.. ya balık formu gelinlikler beyaz abiye gibi duruyo bence gelinliğin kabarık olmasndan yanayım tabi tercih meselesi :)) bende 21 yaşındayım ...

kabarık gelinlikle gerçektende peri kızı imajı veriyor diye düşünüyorum bende.. ya balık formu gelinlikler beyaz abiye gibi duruyo bence gelinliğin kabarık olmasndan yanayım tabi tercih meselesi :)) bende 21 yaşındayım ...

bencede bencede kabarık olmalı :KK52:

kabarık olmalı demişsiniz ama örnek resim yok :S

bu arada biriniz dans şarkımızda hiç hareket olmamalı demiştiniz.kim olduğunu hatırlayamadım.
nurettin rençber aşk sana benzer şarkısına bi göz atın derim.sözleri itibariyle o geceye de çok uygun :KK66:

dandandankek nasıldı düğünün?
dönemedin mi kız balayından?topiğimizi yapayalnız bıraktınız :KK43:(

X