- 11 Mart 2013
- 2.621
- 19
sanada fazla kalmamış :) çeyize başlamadın yani? :)
Ahahaaaa benden beterleri de varmis.en azindan ceyizim hazir sayilir.
Bu arada aramiza hosgeldin
eeeeee ceyiz mobilya salon cart curt nasil yetistircen?.
ceyizden kasıt örgü dantel falansa zaten yapmayı bilmıyorum canmannem ve kayınvalıdem ilgilenıyor işin o kısmıyla alınacak olanları da netten falan arastırıyorum canm bırkac hafta sonra mobılya beyaz esya faln bakıcaz öyle işte
hahaha hiç sorma yaaasalon tutuldu canım dgerlerı de alınır ya mobılyalarımı falan begendm aslında netten nişanlımla ayrı yerlerde calısıyoruz o yuzden erkenden alamıyoruz canm ask sevgı olduktan sonra hersey halledılr dıye düşünüyorum
kız nasıl yetiştircen bu işin gelinlği var koltuk takımı var perdesi var halısı var :))) ve ahilla haklı beterin beteri varrr :)))
tek basina sevginin yetmedigi o kadar cok ornek gordum ki...hahaha hiç sorma yaaasalon tutuldu canım dgerlerı de alınır ya mobılyalarımı falan begendm aslında netten nişanlımla ayrı yerlerde calısıyoruz o yuzden erkenden alamıyoruz canm ask sevgı olduktan sonra hersey halledılr dıye düşünüyorum
Haklisin da canim nisanlim anneciginin gazina cabuk geliyor...
halledilmeyecek hiç bişe yok zaten :)) anlaşılan sen benim kadar takıntılı değilsin canım :)) ben her gün kafayı yiyorum neyi ne yapacağim nasıl yapacağım diye
kızlaaar ben de varım vee düğünüme 20 gün vaarr:)))
:)) iyi canım ya eksik bir şey kalmadı sayılır,sadece bolca heyecan bi taraftanda hüzün var tabi,karışık duygular,son 1 aya girene kadar böyle değildim,düğünden sonra aileden uzaga gidecek olanlar son 1 aya girince benı anlayacaklar
evet hem guzel hem zor olsa gerek uzaga gtmesen de aynı olur kı sonucta artık evlısın eskısı gbi olmaz cogu sey :)
tek basina sevginin yetmedigi o kadar cok ornek gordum ki...
e tabiki orası da öyle..bu arada ben de sen gibi rahat bir tipim:)son 3 aya kadar hazırlık adına hiç birşeye başlamamıştık:)
evet cok takınıtılı oldugum söylenemezbi de dedım ya farklı yerlerde calısıyoruz o yuzden su anda bişey alamıyoruz zaten alsak da magazada bekleyecek eylüle kadar ne anlamı var kı zamanı gelınce gidip hepsini alırız inş aşkımla sen calısıyo musun canm?
kızlaaar ben de varım vee düğünüme 20 gün vaarr:)))
yok canım ben çalışmıyorum . tüm günüm evde geçtiği için çeyizle kafayı yiyorumm :)) sen baya iyisin bize göre yaaa kafan rahat ne güzelll :))
cok haklısın ama şunu belirteyım,bizim en iyi yaptıgımız şey ılk iş gelınlıgı almak olmuştu,en sıkıntı sankı oymuş gibi onu alıp kenara koyduktan sonra işi yarılamışız gibi geldi:)cünkü gercekten herseye net karar versen bile gidip gelınlıklere baktıgında ınanılmaz kararsızlaşıyosun
hmm tahmın etmıstım sebebın o oldugunucok kafa yorma canm ya ınsallah hepimiznkı en guzelı olur ama o kadar strese gerek yok senınde daha 4 ayın var neler yapılır o kadar sürede