2013 gelinleri neredesiniz???

sanada fazla kalmamış :) çeyize başlamadın yani? :)

Ahahaaaa benden beterleri de varmis.en azindan ceyizim hazir sayilir.
Bu arada aramiza hosgeldin
eeeeee ceyiz mobilya salon cart curt nasil yetistircen?.

hahaha hiç sorma yaaa salon tutuldu canım dgerlerı de alınır ya mobılyalarımı falan begendm aslında netten nişanlımla ayrı yerlerde calısıyoruz o yuzden erkenden alamıyoruz canm ask sevgı olduktan sonra hersey halledılr dıye düşünüyorum

kız nasıl yetiştircen bu işin gelinlği var koltuk takımı var perdesi var halısı var :))) ve ahilla haklı beterin beteri varrr :)))

Haklisin da canim nisanlim anneciginin gazina cabuk geliyor...[/QUOTE]

canımmm ben deneyimlerimden şunu anladım zaten nişanlıyken bu sorunlar olacak oluyorda fakat sen şimdilik bunu değiştiremezsin ben çevremden de duyuyorm o erkekle evlenmeden istediğin gibi davranmasnı sağlayamıyorsun çünkü soncta aynı evde kalmıyorsnuz beraber yaşadıgı insanların etkisinde kalması kaçınılmaz bişi oluyo

halledilmeyecek hiç bişe yok zaten :)) anlaşılan sen benim kadar takıntılı değilsin canım :)) ben her gün kafayı yiyorum neyi ne yapacağim nasıl yapacağım diye

kız nasıl yetiştircen bu işin gelinlği var koltuk takımı var perdesi var halısı var :))) ve ahilla haklı beterin beteri varrr :)))

yetiştiririm ya naptınız daha 5bucuk ay var yeterkı zaman gecsın düğünüm gelsın esyalar en kolayı mobılyalarımı begendm zaten büyük ıhtımalle o begendgımı alıcam panıge gerek yok

tek basina sevginin yetmedigi o kadar cok ornek gordum ki...

Haklisin da canim nisanlim anneciginin gazina cabuk geliyor...

canımmm ben deneyimlerimden şunu anladım zaten nişanlıyken bu sorunlar olacak oluyorda fakat sen şimdilik bunu değiştiremezsin ben çevremden de duyuyorm o erkekle evlenmeden istediğin gibi davranmasnı sağlayamıyorsun çünkü soncta aynı evde kalmıyorsnuz beraber yaşadıgı insanların etkisinde kalması kaçınılmaz bişi oluyo[/QUOTE]
Hakli oldugun nokta cok.ama bizimki kor orasi da gercek

halledilmeyecek hiç bişe yok zaten :)) anlaşılan sen benim kadar takıntılı değilsin canım :)) ben her gün kafayı yiyorum neyi ne yapacağim nasıl yapacağım diye

evet cok takınıtılı oldugum söylenemez bi de dedım ya farklı yerlerde calısıyoruz o yuzden su anda bişey alamıyoruz zaten alsak da magazada bekleyecek eylüle kadar ne anlamı var kı zamanı gelınce gidip hepsini alırız inş aşkımla sen calısıyo musun canm?

:)) iyi canım ya eksik bir şey kalmadı sayılır,sadece bolca heyecan bi taraftanda hüzün var tabi,karışık duygular,son 1 aya girene kadar böyle değildim,düğünden sonra aileden uzaga gidecek olanlar son 1 aya girince benı anlayacaklar

evet hem guzel hem zor olsa gerek uzaga gtmesen de aynı olur kı sonucta artık evlısın eskısı gbi olmaz cogu sey :)

e tabiki orası da öyle..bu arada ben de sen gibi rahat bir tipim:)son 3 aya kadar hazırlık adına hiç birşeye başlamamıştık:)

ki bnm daha 5bucuk ayım var rahatlıkla yetışırm dıye düşünüyorm alacagın seyler esyaların zaten kafanda belırledıkten snra gidip almak ne kadar sürer kı dıye düşünüyorum ufak tefek seyler de zamanla tamamlanır zaten bi evın ıhtıyacı bıtmez kı hergun bişeyy gelır aklına ve gider alırsın haksız mıyım

yok canım ben çalışmıyorum . tüm günüm evde geçtiği için çeyizle kafayı yiyorumm :)) sen baya iyisin bize göre yaaa kafan rahat ne güzelll :))

cok haklısın ama şunu belirteyım,bizim en iyi yaptıgımız şey ılk iş gelınlıgı almak olmuştu,en sıkıntı sankı oymuş gibi onu alıp kenara koyduktan sonra işi yarılamışız gibi geldi:)cünkü gercekten herseye net karar versen bile gidip gelınlıklere baktıgında ınanılmaz kararsızlaşıyosun

kızlaaar ben de varım vee düğünüme 20 gün vaarr:)))

ah canımmm hoşgeldin aramızda en yeni gelin sensin desene :)) öncelikle mutluluklar diliyorum şimdiden :)) ee ozaman s ana hazırlıkları sormuyorum insallah herseyın tamamdır ama düğün şarkılarından bahsedebilirsin dans müziğini seçtin mi bakalım?

yok canım ben çalışmıyorum . tüm günüm evde geçtiği için çeyizle kafayı yiyorumm :)) sen baya iyisin bize göre yaaa kafan rahat ne güzelll :))

hmm tahmın etmıstım sebebın o oldugunu cok kafa yorma canm ya ınsallah hepimiznkı en guzelı olur ama o kadar strese gerek yok senınde daha 4 ayın var neler yapılır o kadar sürede

evet gelınlıgıme 2 hftaya kadar kesın karar verıcem zaten :) en önemlısı o dıgerlerı eskıyınce degısır ama bı dah gelınlık gıyılmeyecek en guzelı olmalı ben esya konusunda acele etmıyorum sadece

hmm tahmın etmıstım sebebın o oldugunu cok kafa yorma canm ya ınsallah hepimiznkı en guzelı olur ama o kadar strese gerek yok senınde daha 4 ayın var neler yapılır o kadar sürede

ya bizde brde son zamanlarda maddi sıkıntılar oldugu için herseyi nasıl yetiştircem telaşına düştüm birazda bizde kız tarafı baska erkek tarafı baska seyler çıkıyor çeyizde :)) insallah cok güzel olacak :) herkes özenir zaten evine düğününe ben biraz fazla takıyorum bu dogru :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…