merhaba canım 3 Ağustos düğünümmm cok az kaldı heyecan oluşmaya başladı sen hazırlık yapamaya başladın mı ? :))
merhaba canım.hoşgeldin.biz henüz sadece salonu tutabildik.
düğünün olacağı mekan nedeniyle ne yazık ki istediğim gibi bi düğün olmayacak
3 ağustos demek :) benden daha erken olacak :)) çok sevindim adına.hayırlısıysa Allah tamamına erdirsin.
sen başladın mı hazırlıklara?
hoşbuldummmm canım tşk ederim sizinde Allah tamamına erdirsin cok mutlu olmanızı diliyorum :)) neden istediğin gibi olmayacak?? kapalı bir alan mı tercih ettiniz yoksa?
evet 3 Ağustos deyim yerindeyse heyecandan ölmek üzereyim . düğün telaşı sardı şimdiden düğün şarkıları dans müziği mekan süsleri gelinlik saçı ve evin perdelerini bile düşünür oldum . hazırlıklar başladı çeyiz yapıyorum işte ama oda sıkıntılı bir dönem her şeyin en iyisini istiyorsunuz beğenmekte haliyle zor oluyor . ben cok seçiciyim(( masrafta cok oluyor tabi
çeyizine başladın mıı
canım biz aslında yaz başı ve kır düğünü istiyorduk ama iş nedeniyle yaz sonuna ertelemek zorunda kaldık.
anemi yani kansızım ve çok üşüyen bir tipim.bu civardaki tüm alanlar da dağın yamacı...
üşürüm diye salon tutmak zorunda kaldık.
seni ciddi ciddi heyecan sarmışAllah yardımcın olsun.
benim çeyiz bitti sayılır.bulaşık makinesi halı ve perde kaldı.son ikisini mobilyalar alınınca alıcaz nasipse.
ilkini de 2 3 ay sonra alıcaz :) ben hem seçici hem de kararsızım
Canım ya Allah şifa versin iyi düşünmüşsünüz ki bildiğim kadarıyla zaten açık düğün salonları yasaklanmış kapalı olmak zorundaymış çevreye rahatsızlık vermemek açısından . biz şansa üstü açık bi yer bulduk :)) gerçi yürekler bir olduktan sonra önemi yok öyle değilmi ? sevdiğim adamla evleniyorum ya neresi olursa olsun
Aminnn sanada insallahhhh benim işim daha cok yardıma ihtiyacım olacak duan için teşekkür :))
bulaşık makinesi bende daha almadım halı zaten koltuk takımıyla beraber alınıyor sipariş verdim koltuklarım bu ay içinde geliyor :)) benim mutfak ankastre olacak bulasık makinesinide ankastre almam gerekiyor sanırım ama cok kararsızımmm kullanışlı olurmu bilemiyorumne güzel artık rahatsın desene coğu gitmiş azı kalmış :))
Anladigim kadariyla senin de hazirliklarin cogu bitmis.ben daha hic baslayamadim.bu saatten sonra da cok zor baslamak...hepsi apar topar olacak sanirim nisanimiz gibi ;-)
evet tabi ki onemli olan onunla olmak.ama hu da bi kere oluyor di misen hazirliklarin ne kadarini tamamladin bakim
canım sizde adetler nasıl bilemiyorum tabide :)) ben hataylıyım bizde gelin oturması odası ve cocuk odası alır evine tabi mutfak eşyaları çamaşır makinesi bulaşık makineside bize düşüyor :s bende oturma odası aldım cocuık odası yataklarım hazır fakat dolap alamadım(( mutfak masası alamadım ve beyaz eşyadan da sadece bulasık makinem eksik halılar ve bir kaç ev tekstil ürünleri çarşaf örtü felan filan :)) benm nişanlımda yurt dısında herseyı kendım toparlıyorum o gelincede büyük eksikler tamamlanacak yani senin gibi apar topar olacak :)) aslında bazen apar topar olsn die düşünüyorum cnkü cok takıntı yaptım neyi nasl alacagım diye bir anda olsn bitsin yaa yeter :)
ben de aslen erzurumluyum ama biz öyle adet madet dinlemicez.çeyizden gerisini nişanlımla ben alıcaz.
ikimiz ortak çalışıp her şeyi ortak alıcaz.onun destekçisi yok.babası vefat etti.
ben de kendisini ezik hissetmesin diye ailemi araya katmıyorum.3 de alsak 5 de alsak ortak kazandığımızla alıcaz.
mesela ona ait bir yerde birlikte çalışıyoruz :) tatilimiz çalışma günlerimiz çilelerimiz hep aynı
epey almışsın ve maşallah çok ağırmış adetler...gerçi bizim de ağırdır ama köşeye kaldırınca pek bi hafifledi
sizin gibi çiftlere cok özeniyorum yaa herseyı beraber almanız yapmanız ne kadar güzellll :)) bende 3 bucuk ay önce babamı kaybettim cok sıkıntı çektim ve çekmeyede devam ediyorum çeyizide bu yüzden tamamlarken cok zorlanıyorum herseyden kısmak durumunda kaldm. aileyi karıştırmamakla cok iyi yapıyorsun ben de mesela nişanlımı babasıyla alısverişte görürken kıskanıyorum moralım cok bozuluyorum bende yapmak isterdim ama malesef bana kısmet olmadı ( bişeyde diyemiyorum ama soncta kayınbabamda ogluna en iyi imkanları sunmaya cabalıyor zoruma gitsede susuyorum ( şartlar cok agır ya cocuk odası tam bir saçmalık işte oda boş kalmasın diye olmayan cocuga genç odası yapıyoruz tabi isteyen yapar bunuda şimdi çeyiz almadan evden cıkmakta olmaz kendi gururuma yediremem elimdeki imkanla yapmaya calısıyoruz :) ama sizede özenmedim değil Allah ayırmasın cok mutlu olunnnn :))
Gencecik yasta babasiz kalmana cok uzuldum.Allah rahmet eylesin mekani cennet olur insallah.
Peki sen calisiyor musun?annen falan,kardeslerin var mi?destek olun hirbirinize.
Bizimki biraz mecburiyetten oldu oyle ama ben pisman degilim.ilerde kimse basimiza hicbir seyi vuramicak.
Amin canım Allah razı olsun . Allah kimseye öyle bir acı yaşatmasın . 21 yaşındayım yok çalışmıyorum yanı hayatımda hiç çalışmadm . 3 Abim varda onlarada abi denirse tabievli ve cocuklular kendi hayatlarındalar arayıp sormazlar bile. Babam gidince hepten yalnız kaldık annem hayatta Allaha şükür tek dayanağım nişanlım ve annem zaten .. nişanlımla bir aile kurarak acımızı hafifletmeye calısıyoruz kayıp verdik ama bu birleşme yeni bir sayfa olacak benim için ..
kesinlikle bu çok önemli bir nokta güzel bir tespit ikiniz kendi emeğinizle sahibi olacaksınız birşeylerin ilerde de kimse size verdiği imkanlarla övünemeyecek bunun gururunu taşımanız mükemmel bir şey.
bizim de başta babamız yok yani nişanlımın.hala acısını çekiyor ve vicda azabı var.o askerdeyken babasını kaybetmiş.5 kardeşler.3 ablası bir abisi var.hiçbiri annelerine sahip çıkmıyor.bu da yetmezmiş gibi her birinin derdine ayrı ayrı nişanlım koşuyor.bu konuda da sıkıntım ve derdim büyük anlatsam roman olur :) o yüzden hiçbirinden tek kuruş istemiyorum.bunu teklif etseler de reddederim.
acın büyük canım,Allah sabrını versin.nişanlın destekçinse daya sırtını ona.anneni unutma,zor zamanlarında yanında ol.ve kendi annen için istediklerini nişanlının annesi için de iste :) inş ALLAH sizlere çok güzel bir evlilik hayatı bahşeder.
hayalindeki düğünü anlatsana :)
bu arada ben elif.bi de galiba sitede bizden başka 2013 gelini yok :))
gerçekten mi ? nişanlın adınada çok üzüldüm senin desteğine cok ihtiyacı vardır eminim . babasını kaybetmiş insanlar daha bir hassas olurlar ona çok güzel bir aile sıcaklıgı vermelisin emin ol sana tapacaktır. ve nişanlının cok iyi bir baba olacagınada inanıyorum kendi kayıplarını cocuklarnda telafi edecektir. canım insanlar gerçekten cok ilginç nasıl bir vicdana sahipler anlamak zor nişanlın güçlü bi yapıya sahipki herseye ragmen ayakta durabilmiş ve kardeslerine sahip çıkıyor ..
evet Allaha şükür nişanlım cok büyük destek bana bu konuda şanslıym galiba :))
aslında nasıl bir düğün istediğimi pek düşünmedim fakat kır düğünü felan düşünmezdim herhalde :d ben daha cok gelinlik saç makyaj derdindeym hep hayalini kurmusumdur kabarık etekli üstü bol taşlı prenses tarzı bir gelinliğin :d sanırm bu gelinliğede açık hava düğünü yakışır :))) arkadaslarda kayıp nerdeler bende bilmiyorumsen nasıl bi gelinlik hayal ediyorsn??
İnan bana henz nisanli oldugumuz halde elimden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorum ama bizim kv biraz sorunlu ve kaprisli.ariza cikariyor ne yazik ki...aslinda pek dugun dusunmeye de zamanim olmadikizlar cok olur yazarlar fikir edinirim diyordum ama basbasayiz ;-)
genelde tarzim sade ve şıklıktan yana.ama gelinlik dedigin de az gosterisli olacak.mesela kabarik etekli istiyorum ve tek parca.iki parca olunca sanki gelinlik degil de tuvalet olacakmis gibi geliyor.
merhabalar benmde düğünüm 15 eylülde olucak inşallah ama daha pek bi hazırlıgım yoksadece heyecanla zamanın gecmesını beklıyorum
sanada fazla kalmamış :) çeyize başlamadın yani? :)
Ahahaaaa benden beterleri de varmis.en azindan ceyizim hazir sayilir.merhabalar benmde düğünüm 15 eylülde olucak inşallah ama daha pek bi hazırlıgım yoksadece heyecanla zamanın gecmesını beklıyorum
yeni konu açılınca biraz öyle oluyor kk kızları genelde eski konularda topiclerde takılıyor :)) ama gördüklerinde gelirler yani :)) yada şuan kimseyi evlilik heyecanı sarmamış herhalde :)
aman bosverr seni ilgilendiren nişanlın canını sıkma ilerde cok güzel bir aile vereceksin ona tüm sorunlardan uzak gzel bir hayat kurarsınız etrafımızda illlaki sorun cıkaran insanlar olacak önemli olan bunlara aldırmadan sevgimizi ayakta tutabilmek)
ben tek parça okadar sevmiyorum nedense birde askılı gelinlik hiç sevmiyorum straplez ve taşlı olsn :)) ömrümüzde bir kez kendmizi kraliçe gibi hissedecezzzz azcık havamız olsn gösteriş yapalım ya sade olmayalım :))