• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 gelinleri ilk dans şarkınızı buldunuz mu acaba?

[video=youtube;2ot8GBskjv8]http://www.youtube.com/watch?v=2ot8GBskjv8[/video]

:)

bu parçayı nişanımda slayt gösterisi için seçmiştim ve kesinlikle süper bir parça...daha önce kullanmamış olsaydım benim de ilk dans için tercih edeceğim bir parçaydı...

bana ellerini ver erol evginde benim tüylerimi diken diken yapan bir şarkı bizimkide belki o olabilir. o eski haliyle güzel bi şarkı bence :16:

westlife beautiful ın white ilk şarkım- ikinci belki sefarad seni ne çok sevdğimi

Kına gecesnde kutsı ılanı aşk ve gulsen alnının yazsı
dugundede ılk dansmz rafet elroman evlnrmsn bnmle
gelınlıgınle gel bır kugu gıbı gırıs muzıgımzde hılal cebecı ayrma bızı:)

benim iki yerde düğünüm olacak.ilkinde grup mecaz can yarim,ikinci düğünde de yeni türkü sezenler olmuş şarkısını düşünüyorum...

benim eylül de düğünüm var.giriş müziği olarak jarnana (bir dizi müziğiydi),ilk dans için nilüfer ta uzak yollardan,pasta müziği de bu gece lazım(yedi kocalı hürmüz filminden)bu biraz riskli sözleri.eğlenceli ama bazıları hoş karşılamayabilir düğünde.ama benim ailemde sorun yok.nişanlım da kendi ailesinden yana problem olmayacağını söyledi.pasta kesilirken arkadaşlarımız da piste çıkacak bizimle hep birlikte bu şarkıyı söyleyip oynayacağız...

Biz de bunu düşünüyoruz, ama bakalım hala kararsızım fransızca bir şeyler de olabilir.

benim iki yerde düğünüm olacak.ilkinde grup mecaz can yarim,ikinci düğünde de yeni türkü sezenler olmuş şarkısını düşünüyorum...

Sezenler olmuş, süper şarkı:16:

Kutsi - Melek şarkısıda güzel aslında ama insn kararsız kalıyo :2:

biz salona Queen- The Show Must go on ile girdik.ardından ilk dansımızı Elvis presley- Falling in love ile yaptık. ikinci şarkımız shania Twain-from this momen on (şu andan itibaren :16: ) hepside konsepte uygun şarkılardı sözleri itibarıyla vede çok güzel şarkılar tavsiye ederim

sözlere ve melodiye önem verenler için azcık yardımcı oliim ben modası geçsede 2014de bu karkıyla dans edıcem düğünümde rabbim nasip ederse belki dinleyıp tamam bu şarkı dıyenlere olursa yardımcı olduysam ne mutlu bana saglıcakla kalın herkeze mutluluklar dilerim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
İntizar - Varmısın (2013) - YouTube

Kızlar ben de Reklam içerikli mesaj, Lütfen yazdıklarına itibar etmeyin ! sitesinden düğün slaytı yaptıracağım. Çozukluk resimlerimizden bugüne kadarki resimlerden. Sitede çok güzel slayt seçenekleri mevcut. Müzik seçimini kendim yapabiliyormuşum. Sizde siteyi inceleyip düğün slaytım için sitedeki slaytlara hangi müziği kullanmam konusunda bana fikir verebilirmisiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.:10:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back