- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülben Ergen-Teşekkür ederim
Seferad:Seni Ne çok sevdiğimi
Mustafa Cecili: Hastalıkta Sağlıkta
Yalın:Meleklerin sözü var
ben de Türkçe olmasından yanayım...
lara fabian - je t'aime düğün için istiyodum ama nişanlım nişanımızda bu şarkıyı istedi ve bu oldu.
düğün için ise daha karar veremedim.
bende dans şarkıma karar veremedim ama süper bir çıkış müziği buldum
henüz bulamayanlara özelden linkini atabilirim ..
dans müziğim mustafa ceceli sevgilim olur diye düşünüyordum ama 2012 de hep bu müzikle dans edilmiş o yüzden vazgeçtim.
bakalım halen arıyorum..
daha pasta müziğide lazım
bir tek çıkış müziğim hazır ama ona BAYILDImüziğin ismini bilmediğim için yazamıyorum kızlar ama isteyen olursa özelden link atabilirim
bana atabilir msin canım merak ettim çıkış müziğini
tamam canım hemen atıyorum dinledikten sonra yorumlarını yazarsan sevinirim..biraz hareketi gelebilir ama giriş müziği olduğu için biraz coşkulu olsun istiyorum..umarım beğenirsin..
güzelmiş canım :)
dans müziğim mustafa ceceli sevgilim olur diye düşünüyordum ama 2012 de hep bu müzikle dans edilmiş o yüzden vazgeçtim.
bakalım halen arıyorum..
bir tek çıkış müziğim hazır ama ona BAYILDImüziğin ismini bilmediğim için yazamıyorum kızlar ama isteyen olursa özelden link atabilirim
canım banada atar mısın çıkış müziğini merak ettimtamam canım hemen atıyorum dinledikten sonra yorumlarını yazarsan sevinirim..biraz hareketi gelebilir ama giriş müziği olduğu için biraz coşkulu olsun istiyorum..umarım beğenirsin..
canım banada atar mısın çıkış müziğini merak ettim
bakalım halen arıyorum..