• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 gelinleri ilk dans şarkınızı buldunuz mu acaba?

begümcüm linki attım ama msj kutun dolu olduğundan gitmedi msj kutunu boşaltırsan gelicektir msjım

nişan müziğimiz ebru gündeş - beyaz 'dı herkes çok beğendi bizimle özdeşleşti ikinci dans şarkımız da
rafet el roman sakla beni olmuştu :16:

pasta gelirken gusttavo lima balada boa çaldı çok hareketli bu da sevıyorum bu şarkıyı

düğün için aklımdakiler

ceran ayhan iyi ki varsın
rafet el roman ömrümün sahibi

bir de şimdidye kadar yazdıklarınızı kaydettim dinlicem hepsini :)))

Son düzenleme:
Ya ayrıca düğünde kesinlikle gelinle damat Erol Evginin söyle canım şarkısında da coşmalı çünkü çok tatlı görünüyorlar o zaman :)

Bana kalırsa ilk dans şarkısı, çiftin kendi şarkıları olmalı. Her çiftin evlatlık edindiği bir şarkısı vardır değil mi? :)

Bu tarz şarkılar genelde slow seçilir, maksat romantizm ya. :)

Biz ilk dans şarkımızı hiç konuşmadık ama ikimiz de biliyoruz ne olacağını: Bizim şarkımız. O da bu: UMUT AKYÜREK - GÜLÜ SUSUZ SENİ AŞKSIZ BIRAKMAM - YouTube

Ne zaman dinlesem tüylerim diken diken olur. Bi' yabancı şarkı değil, bi' popüleritesi yok, hatta unutulmuş bir tür sayılabilir. Belki de bu yüzden seviyorum bu şarkıyı. Kimse sevmese de nişanlım ve ben senelerdir çok seviyoruz onu.

İlk dans şarkınıza sahip çıkın kızlar. Sadece size ait bir şey olmalı. :)

bende mustafa ceceli - hastalıkta sağlıkta diye düşüdüm ama sizin önerdiklerinizde güzelmiş değerlendirmek lazım :)

Tabiki Mustafa Ceceli - SEVGILIM

2ay önce evlendim ve bizim hem kinada hem dügünde ilk dans müzigimizdi....

bende hem müzik hem sözler hemde anlamı bakımından bu sarkıyı cok seviyorum ama ritmi beni biraz düsündürüyor =)

aşkım ailesinin yanında evlenme teklifi yapmıştı. o an ''KUTSİ - BENİMLE EVLENİRMİSİN'' şarkısı çalıyordu (tabi bu şarkı hazırlamış olduğu evlilik teklifi paketine dahildi ehüehüü :p )

kesin bizim bu şarkı olacak. bize ait bişey olmuş olacak :))

mrb önceliklere herkese 2013 geliniyim ve ilk dans şarkısı arıyorum bulan yada fikir vermek isteyen varsa buyursun:)

canım bizim ilk dans müzigimiz belli oldu,tarkan AŞK.. ilk 40.sn yeden sonra başlayacak, farklı figürlerde dans edicez.. bazı yerlerde ben dönecegim falan öyle hazırlandık ama çok hoş bi kareografi ortaya çıktı, provalarda gayette begenildi, eger sende farklı degişik bi dans müzigi istersen düşün derim.. ikincide daha slow romantik bi sarkı sececegiz ondada karla bonoff all my life düşünüyorum.. giriş müzigi olarak melih kibar mesaj, slayt müziği olarak oya-bora sevmek zamanı... slayt hazırlayacak olanlara enn büyük tavsiyemdir...
eger tarkan aşk'ı keşfetmeseydik kenan dogulu gelinim sarkısıyla çıkacaktık o sarkıda evlilik teklifi almıştım :)

SONER ARICA - SENİ SEVİYORUM

Seni güneşten daha fazla ısıtabilirim
olur olmaz dertlerinden sıyırabilirim
denizlerden dağlardan uçurabilirim
nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum

bir ömrü bir yastıkta paylaşabilirim
iyi ve kötü günde yanında durabilirim
bu hayatın sonunu senle bitirebilirim
nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum

yolun neyse hesapsızca yürüyebilirim
senin için bitmez nöbetler tutabilirim
korktuğun her ne varsa ondan koruyabilirim