• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 gelinleri ilk dans şarkınızı buldunuz mu acaba?

düğünde zerrin özer herşey seninle güzel olacak dans müziğimiz. ama nişanı seçemedim nilüfer ta uzak yollardan olabilir

düğünde zerrin özer herşey seninle güzel olacak dans müziğimiz. ama nişanı seçemedim nilüfer ta uzak yollardan olabilir

ben giriş müziğini hareketli istiyorum o yüzden "füsun önal - senden başka" düşünüyorum. ilk dans olarak da "candan Erçetin - bahar" istiyorum, o da çok ağır değil. nişanlım özdemir Erdoğan dan pervane yi istiyor, onu da ikinci dans şarkısı yapabiliriz.

Merhaba arkaşlar,

girişte çalacak müzik pasta keserken çalak muzıgı hepsını hallettım fakat bır türlü slaytta şöyle bibirimize hitap şeklinde olacak eskilerden güzel bir müzik bilinen ama çokta kullanılmayan şarkılar bulamadım tahmın ettıgınız gibi önce bebeklık cocukluk unv sonra kendı resımlerımız olan bı slayt yapacağım ama müzik yok :((lütfen acill yardımmm

Merhaba arkadaşlar
Benim de düğünüm 25 ağustosta..
Dans şarkılarımdan biri mutlaka Michel Fugain - Une Belle Historie olsun istiyorum, çok hoş ve romantik bi parça.. tek sıkıntı ıssız adam filmi yüzünden biraz klişe olmuş olabilir..:( sözlerinin anlamında "bu tanrının bi lutfuydu" kısmına da bayıldım.. karşılaşıp ayrılıyorlar ama o kadar da anlam yüklememek lazım sonuçta:)
İlk dans şarkım için So beatiful in white şarkısını beğendim ama kararsızım..

Giriş ve pasta müziği ayarlamadım ama ablamın düğününde "Rumeli Hisarı-can atilla" giriş müziğiydi, harika bi atmosfer yarattı diyebilirim, girişte onu düşünüyorum..
beğenenler olabilir diye yazdım, bi dinleyin bence..

Merhaba arkaşlar,

girişte çalacak müzik pasta keserken çalak muzıgı hepsını hallettım fakat bır türlü slaytta şöyle bibirimize hitap şeklinde olacak eskilerden güzel bir müzik bilinen ama çokta kullanılmayan şarkılar bulamadım tahmın ettıgınız gibi önce bebeklık cocukluk unv sonra kendı resımlerımız olan bı slayt yapacağım ama müzik yok :((lütfen acill yardımmm
arkadasım öncelikle mutluluklar dilerim. ben slayt müziği olarak gökhan tepe adı aşk olsun şarkısını seçtim istersen sen de yapabilirsin sözleri çok anlamlı :)

merhba arkadaşlar..az önce bnde karar verdim nişanlımda onayladı sanırım ilk dans sinan özen seni çok ama çok seviyorum olucak.
giriş ve pasta keserken daha karar vermedik ama bn kenan doğlunun gelinim şarkısını istiyorum..giriş şarkısı önerisi olan varmı?

Nişanda Özgür Kurum - Senden Başka dans şarkımız olarak düşünüyorum.Sizce nasıl???

Son düzenleme:
arash ve helena broken angel şarkısını bizde ilk dans şarkısı olarak belirledik ama asıl çıkış parçasını bulamadık :(

Back