• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 gelinleri ilk dans şarkınızı buldunuz mu acaba?

Kizlar, 2014 evlenecegim, ama simdiden aklimda Rafet El Roman'in sarkisi - Hep Yanimda Kal..
Sizce bu sarki, ilk dans icin uygunmudur. Hepinize simdiden mutluluklar diliyorumm. :)

Sezen Aksu-Seyirlik Değil Ömürlük Olsun
inanılmaz etkileyici sözleri ve müziği var biz nişanda bu şarkıyı kullandık düğünde bile giriş müziği yapabilirim o kadar etkileniyorum her dinlediğimde :)

Bu arada Seferad'ın Seni ne çok sevdiğimi şarkısı da çok güzel..

kızlar bnde 2011de evlendim dans şarkım soner arıca ''Seni Seviyorum '' oldu şiddetle tavsiye ederim:16:
diğer önerilerim de hülya avşar ''sonsuza dek''
rafet el roman ''ömrümün sahibi''
özcan deniz ''hayat arkadaşım ''
bunları bi dinleyin derim :34::34:

hepinize mutluluklar canlar:)))):16:

soner arıca 'seni seviyorum' bizim şarkımız ve bu şarkıda dans etmek istiyoruz ama biraz hareketli gibi siz nasıl dans ettiniz nasıl oldu yani merak ettim :)

soner arıca 'seni seviyorum' dan başka birde burcu güneş 'ateş ve suyun aşkı' nı öneriyorum sözler çok güzel

Sezen Aksu-Seyirlik Değil Ömürlük Olsun
inanılmaz etkileyici sözleri ve müziği var biz nişanda bu şarkıyı kullandık düğünde bile giriş müziği yapabilirim o kadar etkileniyorum her dinlediğimde :)

Bu arada Seferad'ın Seni ne çok sevdiğimi şarkısı da çok güzel..

Nisan ayında evlenicem kesinlikle benım düğün müziğimde sezen aksu:hoşgeldin muhteşemmmmm çok etkileyici.....

Kesinlikle KUTSI-ILANI ASK EDIYORUM...
Iyiki dügünümüzde bunu tercih etmisiz esimle,dinledikce hala duygulanirim...

Tabiki Mustafa Ceceli - SEVGILIM

2ay önce evlendim ve bizim hem kinada hem dügünde ilk dans müzigimizdi....

bende cok kararsızım bi turlu begenemiyorum farklı fikirlerinize ihtiyacım var :)

düğünüm 29 haziranda olacak

Benim nişanımda önce nilüfer ta uzak yollardan sonra da bitime yakın nişanlımın isteği süprüz oldu biraz kayahan seninle herşeye varım çaldı
ama nilüferi herkes çok beğendi sordu nişandan sonra :16::16:

Nisanlim dusunmus gecen soyledi mustafa ceceliden sevgilim olsun mu dedi bende sen dusunduysen olsun dedim :) o olcak muhtemelen

bizim nişanda ilk dansmız seferad seni ne çok sevdiğimi oldu düğünde seven ne yapmaz:16::16::16:
herkes eşlik etmiş ve çok beğenmişti:21::21:

Selammmmm :3: bizde düğünde dans şarkısı olarak Bora Öztoprak- Seni seviyorum kullanacağız.Çok romantik ve insanın tüylerini diken diken ediyor bence :16: ama çıkış müziği icin hic fikrim yok biraz daha hareketli coskulu ve baskın bir müzik istiyorum ama fikrim yok :44: Sonucta herkes dönüp baktıgında fişeklerin arasından geçerken alkışlarla gümbürgümbür çıkmak istiyorum :9: çok şey istiyorum galiba :9: Umarım burdan bir fikir edinebilirm

Yonca Lodi - Emanet
Mariah Carey - Withney Houston - When you believe
Michael Bolton - When a Man Love a Woman
Farid Farjad - Fikrimin İnce Gülü
Zuhal Olcay - Pervane
Aslı Güngör - Aşk her şeye değer
Yeni Türkü - Sezenler olmuş
Zakkum - Destina
Funda Arar- aşkın bana değdi değeli
Sıla - Seni görmeseydim (bu biraz yavaş :s )
Yalın - şimdi senden vaz mı geçmeli? (bu da biraz hızlı :) )
Onur Akın - Seviyorum seni
Louis Armstrong- La vie en rose (jazz sever bir aileyiz :) )
Evanescence - My Immortal
Maria Dolores Pradera - El tiempo que te quede libre
paul mccartney - my valentine
Kutsi - ilanı aşk

benim listem böyle şimdilik bir seçim yapmadım :s

kutsi harıc guzel bır lıste bırde zuhal olcay degılde pervaneyi özdemir erdoğan soylese daha guzel our :8:

bende eylül gelini olucam inşallah ama ilk dans sarkısına karar wermek cok zor ya bir sürü sarkı begendım ama sadece birini secebilicem ve tekrarı yok o anın o yuzden çok iyi arastırıp karar wermek lazm sanırım cok kararsızım cok :(

bende eylül gelini olucam büyük ihtimal :) Ebru Gündeş yada gökhan Tepe den teşekkür ederim böyle baktığın için şarkısını düşünüyoruz arkadaşlar

Back