2013 gelinleri ilk dans şarkınızı buldunuz mu acaba?

Gülben Ergen-Teşekkür ederim
Seferad:Seni Ne çok sevdiğimi
Mustafa Cecili: Hastalıkta Sağlıkta
Yalın:Meleklerin sözü var
ben de Türkçe olmasından yanayım...

ben yaşardan bulabılırım sanırım..

daha hıç düşünmemiştim..

Gülben Ergen-Teşekkür ederim
Seferad:Seni Ne çok sevdiğimi
Mustafa Cecili: Hastalıkta Sağlıkta
Yalın:Meleklerin sözü var
ben de Türkçe olmasından yanayım...

Benim Nisanimda ilk dansimiz Gülben Ergen Tesekkür ederimdi.. hala o sarkiyi dinledigimde tüylerim diken diken olur gözlerim dolar..
kesinlikle tavsiye ederim ilk dans olarak o sarkiyi..

dügünümde yine dans etmek istiyorum o sarkiyla..

bizim şarkımız soner arıca deniz gözlüm kesinlikle kullanıcaz bunu.. ama ben düğünümde iki ya da üç tane istiyorum dans şarkısı :)

benim listemde şöyle ;
Atakan Ilgazdağ - Hayat Arkadaşım
Mustafa Ceceli - Sevgilim
Sefarad - Seni Ne Çok Sevdiğimi
Pınar Aylin - Aşkın En Güzeli
Özdemir Erdoğan - Bana Ellerini Ver
Candan Erçetin - Bahar
Funda Arar - Aşkın Bana Değdi Değeli
Gülşah Tütüncü - Dua Ediyorum
Nalan - Aşk
Nilüfer - Ta Uzak Yollardan
Tugay Ören - Saygım Var
Soner Arıca - Seni Seviyorum

Son düzenleme:
bende dans şarkıma karar veremedim ama süper bir çıkış müziği buldum
henüz bulamayanlara özelden linkini atabilirim ..
dans müziğim mustafa ceceli sevgilim olur diye düşünüyordum ama 2012 de hep bu müzikle dans edilmiş o yüzden vazgeçtim.
bakalım halen arıyorum..
daha pasta müziğide lazım
bir tek çıkış müziğim hazır ama ona BAYILDImüziğin ismini bilmediğim için yazamıyorum kızlar ama isteyen olursa özelden link atabilirim

Son düzenleme:
lara fabian - je t'aime düğün için istiyodum ama nişanlım nişanımızda bu şarkıyı istedi ve bu oldu.
düğün için ise daha karar veremedim.

lara fabian - je t'aime düğün için istiyodum ama nişanlım nişanımızda bu şarkıyı istedi ve bu oldu.
düğün için ise daha karar veremedim.

azönce googledan bulup dinledim bu şarkıyı..zaten bildiğim bir şarkıydı ama hiç aklıma gelmedi...şöyle alıcı gözüyle bi dinleyim dedimçook hoş gerçekten..tam düğün dans müziği..Aslında sözleri etkili olan , herkesin anlamsı içinde dilimizden bi şarkı ile hep dans etmek istemişimdir ama şimdi çok kararsız kaldım yaaa (

bana atabilir msin canım merak ettim çıkış müziğini

michel fugain-une belle histoire olacak bızım sarkımız
ılk bulustugumuz yerde bu sarkı calıyodu, cok romantık bı atmosferdı o nedenle bu sarkı bızım ıcın ozel oldugundan onu sectıkkk

bana atabilir msin canım merak ettim çıkış müziğini

tamam canım hemen atıyorum dinledikten sonra yorumlarını yazarsan sevinirim..biraz hareketi gelebilir ama giriş müziği olduğu için biraz coşkulu olsun istiyorum..umarım beğenirsin..

ben isterim müziğin adını canım

Bizim ki;

Zerrin Özer - O Yaz (tam bizim hikayemiz)

Özcan Deniz & Niran Ünsal -Aklım Hep Sende (bu şarkıda çok güzel)

neler yazılmıs actıgım konuyu kaybetmıstım sımdı buldum ama herkes bıseler yazmıs tsk ederım herkese bende bıseler buldum liste yaptım ama henuz karar veremedım sevgılım sarkısı ıcıme ıslıyor benım nedendır bılmıyorum sevgılım gıbı ıcıme ıslemesı lazım sarkının :)

acaba çıkış müziğinizi bende öğrenebilir miyim?? dans müziğini 2 tanesi içinden seçeceğiz galiba ama çıkış müziği hakkında bir fikrim yok da dans müziğide soner arıca seni seviyorum, birde bana ellerini ver nerdeyse hiç duymadım ben ikisininde sözleri ve müzikleri çok derin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…