• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 gelinleri, hadi bizde toplaşalım...

aynen 1 belirsizlik cok zor .. neden umutsuzsunuz peki? okul yuzunden mi? mesela dun bir arkadasim nisanlisini askere gonderdi 15 ay askerlik var gelincede biraz bekleyecekler 2013 ü bulacak evlenmeleri ama nisanlilar birseyler kesin beklemek daha kolayy :gitme:

2014-2015 de ben gelin olurum heralde :) 2012 de okul bitcek pat diye hemen evlenmek istemiyorum :1no2: ama o beni bu kadar bekler mi bilmem bilmiyorumkismile beklemezse keyfi bilir hihoyyyt

2012 evlilik senesi benim için artık ondan sonrası ve öncesi olmayacak inş haziran 2012de evlenicezzz

sanirim bende 2012 haziraninda evlenicem...2012 1. ayda okulum bitiyor.. o senede hemen evlenmeyi düsünüyorz... ya mayis ya haziran ya temmuz tam ayina simdiden karar vermedik daha :)) ama ben haziran yada temmuz istiyorum..

Selam KK'nın güzel bayanları.a.s.
Bende varım bendee.2013 hatta belki de 2014 olabilir.Yani 2013 nisan olursa,dügün seneye olur.Nasıl gececek zaman hic bilmiyorum.:gitme:

aynen 1 belirsizlik cok zor .. neden umutsuzsunuz peki? okul yuzunden mi? mesela dun bir arkadasim nisanlisini askere gonderdi 15 ay askerlik var gelincede biraz bekleyecekler 2013 ü bulacak evlenmeleri ama nisanlilar birseyler kesin beklemek daha kolayy :gitme:

Katılıyorum.Nisanlı olmak bil yeterdi yani.Ahh bir adı konsa.:çok üzgünüm:

Katılıyorum.Nisanlı olmak bil yeterdi yani.Ahh bir adı konsa.:çok üzgünüm:

Hiç de öyle değil canım ya
Ben nişanlıyım uzun süredir
Evet, iş biraz daha ciddiye biniyor
Ama nişanlılık süresi uzadıkça problemler de çıkmaya başlıyor ailesiyle falan
Ben nişanlımla tanışmadan önce görümcemle can ciğer kuzu sarmasıydık, bizi o tanıştırdı
Asla aklıma gelmezdi o görümcemle sorun yaşayacağım
Ama oldu işte, şuan konuşmuyoruz
Zor zor çok zoorr, beklemenin her türlüsü zor boshayallersmile

Hiç de öyle değil canım ya
Ben nişanlıyım uzun süredir
Evet, iş biraz daha ciddiye biniyor
Ama nişanlılık süresi uzadıkça problemler de çıkmaya başlıyor ailesiyle falan
Ben nişanlımla tanışmadan önce görümcemle can ciğer kuzu sarmasıydık, bizi o tanıştırdı
Asla aklıma gelmezdi o görümcemle sorun yaşayacağım
Ama oldu işte, şuan konuşmuyoruz
Zor zor çok zoorr, beklemenin her türlüsü zor boshayallersmile

Bilirim öylelerini bende yengesinden artık haz etmiyorum topu topu bes kez görmüsümdür.:umursamaz:

Bastan cok sevmisti canım,simdi ne olduysa onu anlamadım.

Bir tek buna takıldım suan gerisi faso fiso.Erkek arkadasım anlatmıstı.

Bahsettigim yengesine diger yengesi onbes gün gitmesin yengesinin hemen suratı asılıyormus.

Baksana gelmiyorlar,kac gün oldu hala ugramadılar,ne yaptık sanki vs. diyormus.:1shok:

Diger yengesinin haberi oldu ki simdi alıskanlık edinmisler haftada bir kere mutlaka oturmaya giderlermis.

Ay cok sacma ya zaten karı-koca calısan insanlar hatta evleneli daha bir yıl oldu.

Niye hemen altında birsey arıyorsun ki.Mutlaka sana gelmek zorunda diye bi kaide mi var?

Demekki evlendigim de ben 1 ay görmessem onu neler üretir kafasından neler.

Elti sonucta kardesim degil ki!!:delphin:

En iyisi basta mesafeyi koymak..:lepi:

Son düzenleme:
Bilirim öylelerini bende yengesinden artık haz etmiyorum topu topu bes kez görmüsümdür.:umursamaz:

Bastan cok sevmisti canım,simdi ne olduysa onu anlamadım.

Bir tek buna takıldım suan gerisi faso fiso.Erkek arkadasım anlatmıstı.

Bahsettigim yengesine diger yengesi onbes gün gitmesin yengesinin hemen suratı asılıyormus.

Baksana gelmiyorlar,kac gün oldu hala ugramadılar,ne yaptık sanki vs. diyormus.:1shok:

Diger yengesinin haberi oldu ki simdi alıskanlık edinmisler haftada bir kere mutlaka oturmaya giderlermis.

Ay cok sacma ya zaten karı-koca calısan insanlar hatta evleneli daha bir yıl oldu.

Niye hemen altında birsey arıyorsun ki.Mutlaka sana gelmek zorunda diye bi kaide mi var?

Demekki evlendigim de ben 1 ay görmessem onu neler üretir kafasından neler.

Elti sonucta kardesim degil ki!!:delphin:

En iyisi basta mesafeyi koymak..:lepi:

Canım kesinlikle mesafeni koy
Başlarda zırp pırt gitmeye alıştırırsan sana da laf eder gitmediğinde
Ayy nefret ediyorum böylelerinden ya
Bırakın herkes mutlu mesut yaşasın, nasıl biliyosa öyle yapsın,
Ne diye sinir bozuyosunuz dimi ama :kızgın:
Benim gördüğüm kadarıyla her ailede muhakkak biriyle az da olsa problem oluyo şekerim
En iyiis hiç takmamak:kahve:

Canım kesinlikle mesafeni koy
Başlarda zırp pırt gitmeye alıştırırsan sana da laf eder gitmediğinde
Ayy nefret ediyorum böylelerinden ya
Bırakın herkes mutlu mesut yaşasın, nasıl biliyosa öyle yapsın,
Ne diye sinir bozuyosunuz dimi ama :kızgın:
Benim gördüğüm kadarıyla her ailede muhakkak biriyle az da olsa problem oluyo şekerim
En iyiis hiç takmamak:kahve:

Mesafem hep vardı zaten bu yüzden zaten en fazla 5 kez görmüsümdür.Hic gitmek adetim degildir.Hep erkek arkadasım yüzünden.Dogru söylyürosun bu yeni evlenen yengesi annesiyle veya ailecek ilk evrelerde cok gidip gelmisslerdi.Sevgilimle arastıgımızdan biliyorum.yerimseniben

Sonrasıda malum tabii.Ben artık yüzünü ne zaman görürüm Allah kerim.Söz'de nisan'da,dügün'de.:delphin::lepi:

Mesafem hep vardı zaten bu yüzden zaten en fazla 5 kez görmüsümdür.Hic gitmek adetim degildir.Hep erkek arkadasım yüzünden.Dogru söylyürosun bu yeni evlenen yengesi annesiyle veya ailecek ilk evrelerde cok gidip gelmisslerdi.Sevgilimle arastıgımızdan biliyorum.yerimseniben

Sonrasıda malum tabii.Ben artık yüzünü ne zaman görürüm Allah kerim.Söz'de nisan'da,dügün'de.:delphin::lepi:

ewtt :lepi:
Arada eşinin hatırı için gitmen doğal tabiki ama mesafe her zaman olmalı
Hatta bence kayınvalideyle bile olmalı ama ben yapamıyorum ona

ewtt :lepi:
Arada eşinin hatırı için gitmen doğal tabiki ama mesafe her zaman olmalı
Hatta bence kayınvalideyle bile olmalı ama ben yapamıyorum ona

Benimkiler il dısında yasıyor seneden seneye görürüm artık ama iyi biri bunu biliyorum.Gelinleriyle arasında gecen bir husumet duymadım hic.yerimseniben

Benimkiler il dısında yasıyor seneden seneye görürüm artık ama iyi biri bunu biliyorum.Gelinleriyle arasında gecen bir husumet duymadım hic.yerimseniben

Sevindim
Benim kayınvalidem de iyidir. 3 adet görümcem var. İkisi pırlanta gibi sağolsunlar
Ama o ikisyle iyi olmamın sebebi yine mesafeli oluşumuzdandır diye düşünüyorum. Tek gelinim.
Kayınvalidem de aşırı sessiz ve etkisizdir ailede
Bu, bi anlamda iyi olmakla beraber kötü yönleri de olan bi durumr:)

Sevindim
Benim kayınvalidem de iyidir. 3 adet görümcem var. İkisi pırlanta gibi sağolsunlar
Ama o ikisyle iyi olmamın sebebi yine mesafeli oluşumuzdandır diye düşünüyorum. Tek gelinim.
Kayınvalidem de aşırı sessiz ve etkisizdir ailede
Bu, bi anlamda iyi olmakla beraber kötü yönleri de olan bi durumr:)

Allah nazardan saklasın canım. Mesafe gercekten cok önemlii !! Dengeyi iyi kurmak gerekiyor.kaydirigubbakcemile5

bende 2013te evleneceğim daha aileler tanışascak ,söz ,nisan ,para biriktireceğiz..offf offff korkuyorum bir sorun olur diye,evliliktende korkuyorum..pöffff

benimde erkek arkadşaım askerde.ocakta terhis olacak inşşşş.... ve nisan mayıs gibi de nişan yapıp ağustos sonu düğünü planlıyoruz...umarım istediğimiz gibi gelişir herşey..aileler çok öenmli kızlar her iki tarafın ailelerinde.denge kurmak arayı bulmak da zor...kolay gelsin hepimizeee:17:

Back