2013 gelinleri, hadi bizde toplaşalım...

2012de dnyanın sonu geliyor çabuk evlenin kızlar:roflol: bari 1 yıl öncesinden evleninki görün yaşayın evliliğikaydirigubbakcemile3lülülülülülü

evlilik de neymiş kiii:dilcikar:

bekarlık sultanlık. sultan sultan ölelim daha güzelllülülülülülü

evlilik de neymiş kiii:dilcikar:

bekarlık sultanlık. sultan sultan ölelim daha güzelllülülülülülü
tabi canım kesin öyledirkaydirigubbakcemile3 bnde öyle diyodum ama malesef bekarlık sultanlık filan olmuyo yaninaniknanik yalnız yaşa nereye kadar? heralde şaka yaptın:))

tabi canım kesin öyledirkaydirigubbakcemile3 bnde öyle diyodum ama malesef bekarlık sultanlık filan olmuyo yaninaniknanik yalnız yaşa nereye kadar? heralde şaka yaptın:))

ölene kadarrr :lepi:

kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş ya, benimki de o hesap iştedelikafadulden

önünde uzunnnnnnnnnnnnnnnnn bir yol olunca, "bekarlık sultanlık" diyerek avunmak en iyisi.gamyoncuiremsu

e doğru tabi şimdilik özgürlüğünün tadını çıkarmak en iyisi:lepi: sadece göründüğü gibi değil aşk,sevgi, evlilik. sorumluluk var daha birsürü. öyle kolay değil tabikaydirigubbakcemile3 ama seviyosan katanırsın zorluklara:) tadını çıkarmaya bak canikom senyerimseniben

sevmesem zaten hiç bulaşmam. bi de değmeyecek bi adam olduğuna inansam da işte aşk mı desem sevgi mi desem akılsızlık mı desem... tutulduk gidiyoruz. sultanlıktan hatunluğa geçişi bekliyoruz naniknanik

bende bi fikirde sabit kalamadım bi türlü -tatlicadiarzu-

off çok özledim :a015:

nedenki seni üzüyomu? birde neden özlüyosun askerdemi senin sevdiğin? ya seni üzen biriyse hiç uğraşma değmez dicem çok klasik olcak.eğer öyleyse kendin görceksin zaten istemesende.ama gerçekten seven,değer veren birisi için değil 2 katını 10 katını yaparım. yapıyorumda ama ben 10 kat yaptıkça o 20 kat daha fazla yapıyo:) yani onu geçemiyorum.:)aklımda en ufak bir ? bırakmadı.erkek böyle erkek olursa işte o zaman evlenilmeli.birde ailesinden,yetiştirilme tarzından anlaşılır zaten herşey önemli olan budur. böyle erkeklerde çok nadir olur.onun için o tip bir erkeği bulanlar kıymetini bilsinler. çok uzattım konunun dışına çıktı birazkaydirigubbakcemile3

askerde. yanlış anlattım galiba
öpüp öpüp başıma koymam lazım. her yönden bi tane maşallah. gerçekten seviyo, değer veriyo bunu bildiğim için sırf onunla olabilmek için çok zor olan evliliğin sorumluluğunu bile alacağım. bu gücü bana o verdi ,ondan başkası da veremezdi :lepi: hayatımın tek şansı zaten kendileri

bizbize konuşuyoruz şurda canım, konu dışı değildir. ortada bizden başka kimse yok zaten kaydirigubbakcemile2

benimkide askerdekaydirigubbakcemile3 ohh iyi canım çok sevindim:) ben öyle anlamışım.bizde nişanlıyız işte gelince evlenicez.çanakkalede yapıyo askerliğini.önceden yanımda istanbuldaydı ama malesef gönderdilersenağlama daha 9.5 ay var

yine çok uzağa gitmemiş, o da güzel kaydirigubbakcemile5
uzun dönem mi ? yoksa evliliğe mi 9.5 ay var?

yine çok uzağa gitmemiş, o da güzel kaydirigubbakcemile5
uzun dönem mi ? yoksa evliliğe mi 9.5 ay var?

ah canım keşke dediğin gibi 9.5 ay kalsa evliliğe:) askerliğe canım.uzun dönem yapıyo malesef.2 yıllık üniv okudu ama 15 ay yapması çok saçma haksızlık iştesenağlama yinede şükrediyoruz tabi:) geçen temmuzda nişanımız oldu 2011 yazıda düğün olcak canım kısmetse.öyle işte:1hug:

ahh benimki daha ağustosta gidecek ben napiim 2 yıl okudu aynen...ewliliğe 2 yıl gözüküo :)

ahh benimki daha ağustosta gidecek ben napiim 2 yıl okudu aynen...ewliliğe 2 yıl gözüküo :)
sizin daha varmış ya yenimi bitiricekde okulu ağustosta gidicek? baya geç kalmış.sen onu hemen yollamaya bak:) ne kadar erken giderse o kadar iyi olur. ya askerlik herşeye engel oluyo ya

en azından tarih belli ona da şükretmek gerek

durumunuz bizimki gibi havada değil :lepi:

sayılı gün tez geçermiş kafamçokkarıştı

kızlarr bende katıldım size inş. kısmetse bende 2013 gelini olucam (rabbim nasip ederse inş.)
daha ortada fol yok yumurta yok ama biz aramızda böyle düşünüyoruz bakalımm ama daha çook var yaa ve benimki askere gidecek ne zaman belli değill öff
napalımm beklices herkesin dediği gibi Beklenen Gün Gelicekse Çekilen Çile Kutsaldır :gitme:

bu topiğin genelinin işi belli değil
herkes kafasına göre 2013 te evleniceğini umuyor dimi
tıpkı benim gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…