2012de dnyanın sonu geliyor çabuk evlenin kızlar:roflol: bari 1 yıl öncesinden evleninki görün yaşayın evliliğikaydirigubbakcemile3lülülülülülü
tabi canım kesin öyledirkaydirigubbakcemile3 bnde öyle diyodum ama malesef bekarlık sultanlık filan olmuyo yaninaniknanik yalnız yaşa nereye kadar? heralde şaka yaptın:))evlilik de neymiş kiii:dilcikar:
bekarlık sultanlık. sultan sultan ölelim daha güzelllülülülülülü
tabi canım kesin öyledirkaydirigubbakcemile3 bnde öyle diyodum ama malesef bekarlık sultanlık filan olmuyo yaninaniknanik yalnız yaşa nereye kadar? heralde şaka yaptın:))
benimkide askerdekaydirigubbakcemile3 ohh iyi canım çok sevindim:) ben öyle anlamışım.bizde nişanlıyız işte gelince evlenicez.çanakkalede yapıyo askerliğini.önceden yanımda istanbuldaydı ama malesef gönderdilersenağlama daha 9.5 ay var
ah canım keşke dediğin gibi 9.5 ay kalsa evliliğe:) askerliğe canım.uzun dönem yapıyo malesef.2 yıllık üniv okudu ama 15 ay yapması çok saçma haksızlık iştesenağlama yinede şükrediyoruz tabi:) geçen temmuzda nişanımız oldu 2011 yazıda düğün olcak canım kısmetse.öyle işte:1hug:yine çok uzağa gitmemiş, o da güzel kaydirigubbakcemile5
uzun dönem mi ? yoksa evliliğe mi 9.5 ay var?
sizin daha varmış yaahh benimki daha ağustosta gidecekben napiim 2 yıl okudu aynen...ewliliğe 2 yıl gözüküo :)
ah canım keşke dediğin gibi 9.5 ay kalsa evliliğe:) askerliğe canım.uzun dönem yapıyo malesef.2 yıllık üniv okudu ama 15 ay yapması çok saçma haksızlık iştesenağlama yinede şükrediyoruz tabi:) geçen temmuzda nişanımız oldu 2011 yazıda düğün olcak canım kısmetse.öyle işte:1hug:
muhabbet koyulmuş kızlarrrr
herkes dertli anlaşılan :)
seninde çabuk gelir merak etmeyerimsenibenen azından tarih belli ona da şükretmek gerek
durumunuz bizimki gibi havada değil :lepi:
sayılı gün tez geçermiş kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?