• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 gelinleri, hadi bizde toplaşalım...

helinciq

onla olmaktı isyanım!
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
66
0
86
İstanbul
sanırım 2013 de evlenicem..

bir mucize olursa 2012de evlenirim

hayalimdeki tarihse 2011 di.. ama şartlar el vermediği için 2 sene daha uzucak gibi..

bekle Allah bekle mafoldumben

2012 gelinleri diye konu açtım ama hiç belli olmaz 2013 gelini de olabilirim kaydirigubbakcemile3

evet benimde küçük bir ihtimalle 2012 gelini olma durumumda var ama mucize gerekli tabi...

2013 de ben gelin olurum artık diye düşünüyorum , umarımda olurum kendi kendime gelin güvey olmuyorumdur burda inşallah :Saruboceq:

kızlar 2012 de dünyanın sonu gelcek diyolar
sırnaşık şey
şaka bi yana her gün biraz daha uzatma kararı alıyoruz her an 2013 olabilirim
normalde 2010 ramazan öncesi diye düşünüyoduk şimdi sonraya kaldık.. bakalım ne olucak halimiz

şartlar el versede hemen yarın gidip evlensek canım ama malum ..

beklle beklle durr

ama beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır değil mi :) :)

Ay ben de beklemekten sıkıldım artık :icecream:
2011 sonbahar gelini olmayı planlıyorum, ama bakalım kısmet
2012de olabilir tabi

Aşkımla hesaplarımızaa qöreee 2012 haziran yada temmuzda evleniyoruzzzzzz.. sonunda yaaaa keşke bi an önce o zman gelsede hep kocişimle olsammm .. Çok seviyorum ben onu yaaaa

Aşıqımmmmmm.. <3

sabRımla ve aşkımla bekLicemm.. &#223;iliyoruzkii beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır..

evet bizim grubumuzun felsefesi bu olsun kızlarr

Beklenen Gün Gelicekse Çekilen Çile Kutsaldır kaydirigubbakcemile3

gel 2013 gel 2012 gellllll

2012de dnyanın sonu geliyor çabuk evlenin kızlar:roflol: bari 1 yıl öncesinden evleninki görün yaşayın evliliğikaydirigubbakcemile3lülülülülülü

Back