MaşaAllah, BarakAllah. Dilerim bu neşen testden sonra katlanarak devam eder.
Mühümm olan senin ne hiss ettiğin. Vücut sıcağın etkisinden gevşiyor, rahim de öğle. Soğukta ise aksine. Senin için hangisi daha rahatsa o da doğru seçimdir. Tabii ayarı fazla kaçırmamak gerekir.
3 kez başarılı geçen tedavilerin ardından kocaman neqatifler aldım. Sonrasında 4. tüp denememiz pgt eşliğinde oldu. Bu sefer de 3 embrio birden tutdu. Biri önceden durdu, biri 7. haftada kalb atışı görüldükten sonra durdu, 3. bebek 17. haftaya kadar qayet güzel gelişti. Her şey çok güzel derken, bir akşam suyum geldi. 5 gün sonra da 2 temmuzda suni doğumla 18 haftalık bebeğimi kayb ettim. Böğle işte. Rabbim kimseye yaşatmasın, yaşatığına da dayanma gücü versin.
Senin vurdurduğun iğne tam olarak ne? Bu ağrı tarifi progestan iğnenin etkisine benziyor da.
Eğer progesteron iğne ise yardımcı fikirler vere bilirim. Mesela iğne vurulduktan hemen sonra bir süre yürümek çok iyi geliyor. Yaptırırken her gün farklı tarafa vurmak daha iyi. Hatta ben arada bacaklarıma da vuruyordum, popo dinlensin diye, çok işe yarıyordu. Bir de vurulduktan 1 saat sonra kolonyalı mendille pansuman yapmak iyi geliyormuş, ben pek denemedim. En etkili olanı ise haraket etmek.
Sana gerekli olmasa bile belki başka biri için faydalı olur.