2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Ya arkadaşlar dün şiddetligeçimsiz test yaptıracaktı, bilen var mı sonucu? Ben bu topikteki herkesin bebeği tutsun istiyorum, sanki güzel haberler duyunca hepimize uğur getirecekmiş gibi geliyor. İnşallah sevinçten siteye girmeye fırsat bulamamıştır.

benm 3 dogal gebeligim oldu hepsindede kan geldi üstüne görme diyorlar ona adetm basladı dıyorm kilot kirleniyor sadece bi bakıyorm kesilmiş bitek tüp bebek te olmadı

arkadaşlar merhaba.transfer gününü saymassak benim bugün 8. günüm transferimin.5 günlük iki blastokist yerleştirdiler.bu sabah dayanamadım idrar testi yaptım.negatif çıktı.çok çok moralim bozuldu.test de aşılama zamanından kalmıştı.ta mayıs ayından.bayat olabilir ondan olabilir mi.aranızda var mı benim gibi 8. gün idrarda negatif daha sonra kanda pozitif gören...rahatlamaya ihtiyacım var arkadaşlar tutmadı mı acaba...

evet aynen de katılıyorum yazdıklarına oysa bekledğimiz sizinde olacak allahın izni ile denmesini tedavileriniz olun denmesi vs yoksa o söylenen gerçeklerle biz her an her dakika yüz yüzeyiz zaten

CANIM DEFALARACA TÜP BEBEK DENEMİŞ BİRİSİ OLARAK:26::26::26: BU SÜRECİ BEKLEMEK NE KADAR ZORDUR BİLİRİM :18::18::18::18ELİ GİBİ TEST YAPMAK İSTERİZ AMA İDRAR TESTİNE GÜVENMEMELİYİZ :26::26::26:SAKIN BU TESTE GÜVENİP KENDİNİ ÜZME KANDA GÖR (inşş pozitif görürsün) SONRA NEGATİFSE ÜZÜLECEK VAKTİN OLUR AMA EĞER POZİTİF DE KENDİNİ BOŞUNA ÜZÜYORSAN HADİ SENİ GEÇTİM YA BEBİĞİNİ ÜZÜYORSAN ALLAHIM GÜLDÜRÜSÜNHİÇ TAKILMA İDRAR TESTİNE ŞANSIN BOL OLSUN İNŞ

tabiki canm üzülmeme hemen normalde günü geçen insanların bile çıkmıyo maral bozma bebişi üzme git yarın kanına baktır

teşekkür ederim arkadaşım..ama anlıyorsun derdimi aynı şeyleri yaşamışsın..rabbim yardım etsin bize..sen bana bu güzel şeyleri söyledin ya Allah ım seninde en kısa zamanda kucağını doldurur inşallah...

tabiki canm üzülmeme hemen normalde günü geçen insanların bile çıkmıyo maral bozma bebişi üzme git yarın kanına baktır

yarın kanda çıkar mı acaba..ama eşim izin vermiyor test günü diyor..öyle bi yerde yaşıyorum ki kanda baktırmaya gitsem sonuç iki gün sonra geliyor.il merkezine gitmem gerek.gizli gizli de gidemem ki..offf perşembeye de daha çok var...

valla bende burda okudum 9. günü baktırıp çıkanlar var hatta bazı merkezler test tarihini 9 gün sonraya vermişler buda demek oluyorki çıkıyo bekleme git baktır

Sırt üstü yatarken berbat aciyor yanda yatmayim transfer cok yeni diye bana 5 tane verdi senin isin zor ama bi yandanda bebekler icin iyi bi durum tabi birazdan sağlık ocağına gidip yaptircam cok korkuyorum ; (

valla bende burda okudum 9. günü baktırıp çıkanlar var hatta bazı merkezler test tarihini 9 gün sonraya vermişler buda demek oluyorki çıkıyo bekleme git baktır

kanıma giriyorsuunnbugünkü idrar testi beni frenledi.yarın sabah uyandığımda cesaretim gene gelirse gidecem:44:

rica ederim ben yıllar önce bu yola çıktığımda İLK TÜP BEBEK MERKEZİNE GİTTİĞİMDE HİÇ BİR ŞEY BİLMEDEN SORAMADAN (soracak kimse olmadığından)KONUŞAMADAN(insanlar anlamadıları için) İLK TEDAVİME GİRMİŞTİM8hiç sorun olmadan hemen hamile kalacağımı bebeğimi kucaklayacağımı zanederek) SONRA 1DAHA 1 DAHA DERKEN 6 TEDAVİ OLDU HEPSİNDE BİR ŞEY ÖĞRENDİM(keşke hiç öğrenmek zorunda kalmasaydık diyorum bizde bir kez iki kez eşimizle birlikte olup hamile kalabilseydik ) VE ÖĞRENİRKEN (ve kk konuşup dertleşirken)SÖZ VERDİM KENDİME BU KONUDA HERKESE YARDIMCI OLACAĞIM DİYE EN AZINDAN TECRÜBELERİMİ PAYLAŞACAĞIM DİYE (sana yazdıklarımda tecrübelerim bende yaptım çünki ) BİRDE GÜZEL DUAN KALŞILIKLIDIR RABBİM BO YOLDAKİ ÜM DOSTALRIMIN YÜZÜNÜ GÜLÜDRÜSN İNŞ

muhtemelen çıkar ama merkezin verdiği günü beklemek iyidir

Son düzenleme:

aminn canım inşallahhhh....çok çok teşekkür ederim...şu an tedavidemisin.oldumu transfer falan dinlenmede misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…