- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #1.521
:))) ben tam 1,5 senedir haftada 2 gün ordayım, kesin karşılaşmışızdır seninle :) hatta bu transfer yapılan yumurtayı Erbil bey topladı, Mustafa bey şehir dışındaydı... Ve bana elim uğurludur dedi gerçekten de öyle oldu. İlk kez 2 yumurta alındı, genelde 1 olur. Ve ilk kez 5. Güne gitti:) son 2 aydır o kadar mutluyum ki... Şimdi 4 gündür içimde ve ben kötü şeyler hissediyorum( Allah hepimizin yardımcısı olsun... Senin durumun nedir?
yumurtalalar ilgili canim.netten bitkisel kur veriyo arkadaslarBen o değerin ne olduğunu bile bilmiyorum maalesefama panik olma hemen, netten araştırdın mı?
kızlar bugün kontrolüm vardı 4 yumurtam iğnesiz oluştu çok şükür... eğer gelişirse p.tesi günü yumurta toplamak için gün verecekler... en son 2 yumurtam oluşmuştu şuan 4 yumurta olması beni çok mutlu etti bir de büyüyüp döllenirse değmeyin keyfime :)
Kızlar nasıl bi duygu hala anlayamadim.saat 12 de hastanedeydim su içtiğim halde idrara sıkışık değildim biraz yürümemi söylediler yarim saat kadar yürüdüm. Sonra transfer odasina indik ben coj heyecanliydim aglamamak icin kendimi zor tuttum sürekli ya musavvir (allahin bi ismi bebek isteyenlerin söylemesi iyi olur dediler ) dedim doktorum cok başarılı bi transfer oldugunu söyledi orda 5 dk durdum odada 7 dk filan durdum istesem tuvalete gidebilecegimi söylediler hemen gitmek zorunda kaldim maalesef dayanacak gücüm kalmamış tihastanede 2 saat 45 dakika durduk toplamda 4 kere tuvalate kalktim sorun olmaz dediler ama endiseliyim suan eve geldim bi kase çorba icip uzandim ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum ağrı sizi olmadigi icin cok kendimi sakınamiyorum onerilerinizi beklerim kizlar simdilik yasadiklarim bunlar
Kızlar nasıl bi duygu hala anlayamadim.saat 12 de hastanedeydim su içtiğim halde idrara sıkışık değildim biraz yürümemi söylediler yarim saat kadar yürüdüm. Sonra transfer odasina indik ben coj heyecanliydim aglamamak icin kendimi zor tuttum sürekli ya musavvir (allahin bi ismi bebek isteyenlerin söylemesi iyi olur dediler ) dedim doktorum cok başarılı bi transfer oldugunu söyledi orda 5 dk durdum odada 7 dk filan durdum istesem tuvalete gidebilecegimi söylediler hemen gitmek zorunda kaldim maalesef dayanacak gücüm kalmamış tihastanede 2 saat 45 dakika durduk toplamda 4 kere tuvalate kalktim sorun olmaz dediler ama endiseliyim suan eve geldim bi kase çorba icip uzandim ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum ağrı sizi olmadigi icin cok kendimi sakınamiyorum onerilerinizi beklerim kizlar simdilik yasadiklarim bunlar
ankara12;
Eylülün 7. sinde yumurtalarım toplandı ve donduruldu. 2-3 güne adet olurum sanırım, yaklaşık 20 gün sonrasında da transfer gerçekleşecek. İnşallah o tarihte senin gebelik haberini çoktan almış oluruz :)
Yapılan bir araştırmaya göre tüp bebek transferinden sonuç alınıncaya kadarki süreç içinde kadının stresi, sen kansersin denilen bir hastanınki gibi olurmuş. Ama bebeğimizi üzmemek için güzel şeyler düşünmemiz gerekiyor :)
Ay hadi inşallah... Adetin 2. Günü ilaca başlatırlar. Bana Mustafa bey gebelik aşısı da yaptı, gerçi işe yaradı mı bilmiyorum henüz ama tutunmayı kolaylaştırıyomuş. Bir konuş istersen sen de...:44:
Crinone jelden dolayı sanırım pütürlü kahverengi olarak tekrar gelmiş sabah az yürümüştüm sanırım bu yüzden oldu tecrübeli olan var mıııı
gebelik aşısı ney kızlar bnmde cumaya kadar transferm yapılacak telefon beklıyorm çok heyecanlıym ben
Haklısın, çok zor geçiyor gerçekten de... Ben sadece ilk gün sağa sola dönmeden yatabildim:) 2. Günden itibaren uykuda gerilmeye başlamıştım bile, bir de kanepede yatıyorum üstelik, koca yatağı eşime bırakıyorum. Hem eşim kolunu bacağını atıvermesin diye, hem da rahat olmasın da sağa sola kolayca dönüvermeyeyim uyurken diye ama ne fayda:) aynı malak moduna kanepede devam:)
Yatma konusunda ise ben sürekli yatmamak gerektiğini düşünüyorum. Vücudun esnememesine ve ağır kaldıramaya dikkat etmek yeterli sanki. Hem bana doktorum rahime kan gitmesi önemli demişti, hareketsiz olursak kan pompalanmaz. Ben evde ayaktayım ve işlerimi yapıyorum 3 gündür... Ama herkes kendini nasıl güvende hissederse öyle tabii... Hayırlısı olsun İnşallah
Merhaba Sultan,
Gebelik aşısı ne tam bilmiyorum. Bana doktorum yapayım mı bile demedi, transferden 5 gün önce gel dedi gittim, 5 tüp kan aldılar ve sanırım o kan bazı işlemlerden geçti. Transferden 3 gün önce de tıpkı transfer işlemi gibi rahim içine verdiler o sıvıyı. Tutunmayı kolaylaştırman bir şeymiş, öyle dedi doktor... Sen de konuş doktoruna istersen...
aynen bende canım sağa sola dönmeden edemiyorum 2 saate 1 ayağa kalkıyorum kan dolaşım olsun diye sürekli su içtiğim için idrarım çok geliyor her geldiğinde kalkmalıyım sence yoksa tutsam sorun olurmu onu bilemiyorum.aynen bizde eve geldiğimizden beri karşılıklı çekyatlar da yapıyoruz sanırım bikaç gün böyle devam ederiz.
canım banada ovitrelle çatlatma ignesi aldırdılar transfer günü yada 1 gün sonra vurulacakmş oda bebişin tutunmasına yardımcı oluyormuş bende çok şaşırdım duyunca onu yapmaz yaniii:26:hayırlısı hakkımızdaallah bizede göstersim hamileligi
Bak bunu da ilk kez duydum, ama doktorlarımıza güvenmek zorundayız ve bu beni çok rahatlatıyor, hatta yarın doktora gidip orada beklemeyi düşünüyorum test gününü:) o kadar güveniyorum ki onlara, uzakta olunca endişem artıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?