- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #1.541
Sağol canım teşekkür ederim ama gunler geçmeyecek gibi daha 10 saat olmadi zaman gecmiyor bide sağa dönme sola dönme ayagi cok kalkma ondanda zor olacak sanirim allahım isteyen herkezin kucagini doldursun canim![]()
Sağa sola dönememek mi gerek neden en baştan sölemediniz

Neyse napalım nasip artıkkkkk

Selam, bugün transferimin 4. Günü. Transfer öncesi vajinal jel di progesteronum, salından yani transfer gününden beri akşam 6 da 2 tüp birden iğne oluyorum ve popom mosmor oldu 4 günde:) sancım çok sanki adet olacakmışım gibi ve fakat göğüslerde tık yok. Şişkinlik gaz filan da yok, tek olan sancıbu da korkutuyor, umutsuzlaştırıyor insanı...
Belirtilere takılma bence olan gebe çıkmadı olmayan gebe çıktı sen rahat ol gerisini allaha bırak

Küsük mü oldun doktoruna?:))))) Hemşire hanımın telefonu var, doktorun değil ama yarın arayıp en azından mesaj atıp sorarım. Bugün konuştum üstelik ama unuttum bunu. Bu tedaviler bizi balık hafızalı yapıyor olabilir mi?:))
Hala çok kızgınım bu transfer ve dondurma olayından dolayı geçendi inan hatta dün aradılar açmadım bi süre duymak istemiyorum hiçbirini
ankara12 Ben de Bahçeci fulya da Erbil beyin hastasıyım :)
:))) ben tam 1,5 senedir haftada 2 gün ordayım, kesin karşılaşmışızdır seninle :) hatta bu transfer yapılan yumurtayı Erbil bey topladı, Mustafa bey şehir dışındaydı... Ve bana elim uğurludur dedi gerçekten de öyle oldu. İlk kez 2 yumurta alındı, genelde 1 olur. Ve ilk kez 5. Güne gitti:) son 2 aydır o kadar mutluyum ki... Şimdi 4 gündür içimde ve ben kötü şeyler hissediyorum( Allah hepimizin yardımcısı olsun... Senin durumun nedir?
Kötü şey hissetmek yasak herşey iyi ve hayırlısı olucak