• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Sağol canım teşekkür ederim ama gunler geçmeyecek gibi daha 10 saat olmadi zaman gecmiyor bide sağa dönme sola dönme ayagi cok kalkma ondanda zor olacak sanirim allahım isteyen herkezin kucagini doldursun canim:42:

Sağa sola dönememek mi gerek neden en baştan sölemediniz:52::52::52:ben sola dönüp yatıorum ayrıca jimnastikçi gibi geriniyorum
Neyse napalım nasip artıkkkkk:49:

Selam, bugün transferimin 4. Günü. Transfer öncesi vajinal jel di progesteronum, salından yani transfer gününden beri akşam 6 da 2 tüp birden iğne oluyorum ve popom mosmor oldu 4 günde:) sancım çok sanki adet olacakmışım gibi ve fakat göğüslerde tık yok. Şişkinlik gaz filan da yok, tek olan sancı :( bu da korkutuyor, umutsuzlaştırıyor insanı...

Belirtilere takılma bence olan gebe çıkmadı olmayan gebe çıktı sen rahat ol gerisini allaha bırak:49:

Küsük mü oldun doktoruna?:))))) Hemşire hanımın telefonu var, doktorun değil ama yarın arayıp en azından mesaj atıp sorarım. Bugün konuştum üstelik ama unuttum bunu. Bu tedaviler bizi balık hafızalı yapıyor olabilir mi?:))

Hala çok kızgınım bu transfer ve dondurma olayından dolayı geçendi inan hatta dün aradılar açmadım bi süre duymak istemiyorum hiçbirini
ankara12 Ben de Bahçeci fulya da Erbil beyin hastasıyım :)

:))) ben tam 1,5 senedir haftada 2 gün ordayım, kesin karşılaşmışızdır seninle :) hatta bu transfer yapılan yumurtayı Erbil bey topladı, Mustafa bey şehir dışındaydı... Ve bana elim uğurludur dedi gerçekten de öyle oldu. İlk kez 2 yumurta alındı, genelde 1 olur. Ve ilk kez 5. Güne gitti:) son 2 aydır o kadar mutluyum ki... Şimdi 4 gündür içimde ve ben kötü şeyler hissediyorum:(( Allah hepimizin yardımcısı olsun... Senin durumun nedir?

Kötü şey hissetmek yasak herşey iyi ve hayırlısı olucak :34:

selam kızlar
transferden en erken kac gun sonra hamılelıgı ogrenebılıyoruz. 12 gunden once ogrenen var mı... ben 1 hafta sonra cıkar dıye duydum. acaba dogru mudur....

3.gün embiryosuysa 12.gün 5.gün embiryosuysa 10.gün deniyor

Crinone jelden dolayı sanırım pütürlü kahverengi olarak tekrar gelmiş sabah az yürümüştüm sanırım bu yüzden oldu tecrübeli olan var mıııı

Çok normal sıkıntı yapma opudan kalan kan o renk alıyor bikaç güne geçer:34:

Sanırım herkes uyuyor :)

Ben bütün gün ara ara uyukladığımdan gece uyuyamıyorum böyle. Fakat dün ve bugün o kadar umutsuz ve kötüydüm ki, sadece birkaç saat siteye takıldım ve birkaç arkadaşla konuştum ve bu bile bana çok iyi geldi gerçekten. Hatta öyle iyi geldi ki; şimdi bile sanki siz karşımda uyuyorsunuz da ben yine de size konuşuyor gibi hala anlatıyorum.:35:

Hiç birinizi tanımıyorum ama nedense hepinizin beni anlayacağını düşünüyorum. Hatta sizlerden başka çevremde kimse anlamaz gibi geliyor. Gerçi benim çevremde bilen kimse yok eşimden başka ve eşimde gece gündüz çekimde ama daha önceki denemelerimde bildikleri zaman da anlamamışlardı, boş boş bakıyorlardı :41:

İnsan aynı duyguları yaşayan kişilerle olunca farklı bakıyormuş olaya. Yalnız değilim diyormuş... şimdi bu satte başka birileri de aynı sebepten edişeli, heyecanlı ve ben bu birilerini tanıyorum demek sakinleştiriyormuş insanı. Keşke 4 gün önce katılsaydım aranıza. :17:

Umarım 2 günkü ağlamalarım bebişimi etkilememiştir. Ama son 2 geceki huzursuzluktan sonra bu gece rahat geçecek benim için :1:

Hepinize tatlı rüyalar, herkes bebeğini görsün rüyasında e mi:) ben uyuyamazsam yine gelir takılırım kendi kendime burda:))) şarkı söylerim size şiir falan okurum artık:1:

Bir de şu aşağıdaki suratlar çok hoşuma gitti habire deniyorum birşeyleri kendi kendime :54:

Zombi zom zom uyumaz hep ayaktadır hatta sen uyumuşşsundur bile ama bak ben uyumadım:46::52::32::33:
Hoşgeldin demedim sanırsam sana hoşgeldinnnnnnnnnn iyiki geldinnnnnnnnnnn:54:

hanımlar bir şey soracağım :)

şimdi ben puregon 225 ünite kullanıyorum 4 gün kullanıp gidicem, 3. kez yaptırdım iğneyi, bu kartuşu ne zaman değiştirmem lazım?

225X4= 900 ama kartuşun üzerinde 840 ünitedir diyor yani yarında aynı kartuşumu kullanıcam ama ozaman eksik oluyor bu hesaba göre *.*

hastaneyi aradım 4ten sonra çıkıyormuş herkes kimseye ulaşamadım yarında pazar hiç bulamam herhalde

225 ünite kullanan vardır belki benim gibi dedim :) yardımcı olursanız sevinirim ^^

Benimde gonal f im öle olmuştu yarın yenisini aç pazratesi ver hemşirene birleştirip halldio onlar :34:

Zombi zom zom uyumaz hep ayaktadır hatta sen uyumuşşsundur bile ama bak ben uyumadım:46::52::32::33:
Hoşgeldin demedim sanırsam sana hoşgeldinnnnnnnnnn iyiki geldinnnnnnnnnnn: :34:

Teşekkür ederiiiim, hoş buldum..

uyumadım tabiiki :) 2 gündür herkeste bir sürü belirti var, bende neden yok diyodum hatta neden gaz yok, şişkinlik yok diye kafamı takıp uyuyamıyodum. Bugün gaz olsun diye lahmacunları yedim, şimdi de kafam rahat ama gaz var diye uyuyamıyorum iyi mi :1:

kaldı 5 o zaman darısı bana yaaa canm bnm kaçıncı gün embriosu sennki kaçtane transfer ettn kaçıncı deneme?

Benim 9. Deneme :) tek embriyo transferi. Aslında hikayemi uzunca yazmıştım bugün siteye geldiğimde. Bir kaç sayfa önce olmalı. Okuyacak halin olduğunda oku, şimdi gece gece şişirmeyeyim kafanı ama kısaca zor hastaymışım ve doktor başta en fazla % 8 ihtimal anne olursun demişti.

Hadi transferin olsun senin de hayırlı hayırlı inşallah...

uyumadım tabiiki :) 2 gündür herkeste bir sürü belirti var, bende neden yok diyodum hatta neden gaz yok, şişkinlik yok diye kafamı takıp uyuyamıyodum. Bugün gaz olsun diye lahmacunları yedim, şimdi de kafam rahat ama gaz var diye uyuyamıyorum iyi mi :1:

ayyyy kızlar siz beni güldürdünüz allah da sizleri güldürsün valla ya hayırlı haberlerinizi alırız inşalah size bir öneri nohut yiyin :52:

Benim 9. Deneme :) tek embriyo transferi. Aslında hikayemi uzunca yazmıştım bugün siteye geldiğimde. Bir kaç sayfa önce olmalı. Okuyacak halin olduğunda oku, şimdi gece gece şişirmeyeyim kafanı ama kısaca zor hastaymışım ve doktor başta en fazla % 8 ihtimal anne olursun demişti.

Hadi transferin olsun senin de hayırlı hayırlı inşallah...

inşallah tatlım teşekkürler banada

%85 dedi de ne oldu ilk denem tuttu ikiz 21 haftalık gitti allah bilir allah verecek olduktan sonra hiç ihtimal vermese yine olur onu kafaya takma okurum tabiki allah bu yola baş koymuş herkezi kucagını doldursun inşallah:nazar:

Ya o belirtilerin hepsi her ay yaşadığımız adet belirtileri değil mi allah aşkınaaaa boşveeeeerrrrrrrrr:34:
Buluttan nem kapar halde olduumuz için ay kasığım ağrıdı ay gazım geldi yok mememe iğne battı paranoyak olup çıkacaz zaten yakında :27:bende banyo yapmıorum yakında belediye gelecek çöp ev diye zaten bize sen düşün manyaklığın boyutunu ahahahahaha:52:

hoşgeldin şekerim :)))) inşallah güzel haberlerini alırız. :49::49::49: hatta hep beraber böyle oluruz :D :29::7:

Ya o belirtilerin hepsi her ay yaşadığımız adet belirtileri değil mi allah aşkınaaaa boşveeeeerrrrrrrrr:34:
Buluttan nem kapar halde olduumuz için ay kasığım ağrıdı ay gazım geldi yok mememe iğne battı paranoyak olup çıkacaz zaten yakında :27:bende banyo yapmıorum yakında belediye gelecek çöp ev diye zaten bize sen düşün manyaklığın boyutunu ahahahahaha:52:

Ay evet ya, paronayaklık kısmını kabullendim de banyo olayına daha ne kadar direnebilirim biimiyorum vallahi. 4-5 gündür eşim yaklaşmasın diye yapmadığım soytarılık kalmadı :) bu gün site girişindeki kuaföre gidip saçımı bari yıkatayım dedim sonra vazgeçtim, kızım dedim otur oturduğun yerde başına iş açma. Ama yarın duş da alıcam, dışarı da çıkıcam artık :emir_bebek: hatta böyle takla bile atabilirim :)

naznaznaz6 okudum senin hikayeni tatlım hatırladım allah yardımcın olsun allah gönlümüze göre versin kızlar hepinize iyi geceler

Allahım hepimizin gönlüne göre olanını ve hayırlısını versin arkadaşım. Konuşuyoruz, geyik yapıyoruz, gülüyoruz ama ne kadar zor ve sabır gerektiren, sıkıntılı bir iş olduğunu da hepimiz biliyoruz. Evlenip herkes gibi bir süre sonra eşine ve ailene çocuğum olacak diyememenin ne olduğunu biliyoruz ve bunun için uğraşmanın ağırlığını yaşıyoruz. bir yandan da ilişkilerimizdeki eksik kısmı başka şeylerle doldurmaya çalışıyor, evliliklerimizin sağlıklı gitmesi için uğraşıyoruz. Allah hepimize sabır versin.... İyi geceler, tatlı rüyalar...

Ay evet ya, paronayaklık kısmını kabullendim de banyo olayına daha ne kadar direnebilirim biimiyorum vallahi. 4-5 gündür eşim yaklaşmasın diye yapmadığım soytarılık kalmadı :) bu gün site girişindeki kuaföre gidip saçımı bari yıkatayım dedim sonra vazgeçtim, kızım dedim otur oturduğun yerde başına iş açma. Ama yarın duş da alıcam, dışarı da çıkıcam artık :emir_bebek: hatta böyle takla bile atabilirim :)

Senin gözüne uyku gitmiyor qaliba. Bütün gece uyanıksın. Ne kadar rahat olursan o kadar iyi. Olucağı varsa hiç bir şey engel olamaz. Ne taklalar atan gördüm, ne yüksekten atlayanlar, düşsün diye ağırlık kaldıranlar. Yapışacağı varsa hiç bir şey koparamıyor. Transferden sonra bile duş yapa bilirsin demişlerdi. Duş olayına o kadar kafayı takmıştım ki, (aman ne çok sıcak olsun, ne de çok soğuk diye çok tedirgin oluyordum), bebek gittikten sonra bile uzun süre duş almaya nefret ettim.

Bu arada neredeyse hamile kalan her kes adet belirtilerini bire bir yaşıyor, hatta bazılarında kan geldiği bile oldu. Allah hayırlı zamanda, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin.

Bir de söylemeyi unuttum. Bana ne olduysa yatarken oldu. Bir saat 20 dakikalık sabah yürüyüşü (oysa hamilelere en fazla yarim saatlik yürüyüş öneriliyormuş), en az yarım saatlik mesafede bulunan ticaret merkezine ayakla gidip gezip gelmeler, şişliden fulyaya ayakla gitmeler, hatta salıncakta bile sallandım da bir şey olmadı. Kanamalarım olmadı, ne olduysa yatarken oldu, (çoğu zamanım evde geçdiği için çok istirahat ederdim) suyum bile yatış pozisyonunda kitap okurken geldi. Demem o ki, benim yaptığım gibi olmasa da haraket sağlıkı bir gebeliğe engel değildir. Tabii bazı durumlar istisna. O durumlar da ileri haftalar için geçerli. Biz yerimizde dönmeğe, apşırmaya korkarken, 6 aylık hamile atlet ağırlık kaldırarken doğum yapıyor ve hamile olduğunu bilmiediğini söylüyor:26::26::44::30: ...insanlar bizi niye anlasınlar ki...

Ablam 8 aylık hamile haliyle iki adet 10 litrelik kovanla su taşıyordu (köyde su donuca, yardım edecek kimse olmayınca, eşide asker geceleri anca gelince mecburen). Bebek zamanından bir az da geç oldu. Bunu örnek olarak vermedim, sadece bir misal olsun.

Son düzenleme:

Herşey bir tarafa, banyo olayına kesinlikle dayanamıyorum. Transferin ertesi günü sabrettim ama ikinci gün girdim duşun altına. Ilık duş alabilirsiniz, demişlerdi ama benin ılık anlayışım onlarınkine pek uymuyor. Kaynar su seviyorum ben :))

hanımlar bir şey soracağım :)

şimdi ben puregon 225 ünite kullanıyorum 4 gün kullanıp gidicem, 3. kez yaptırdım iğneyi, bu kartuşu ne zaman değiştirmem lazım?

225X4= 900 ama kartuşun üzerinde 840 ünitedir diyor yani yarında aynı kartuşumu kullanıcam ama ozaman eksik oluyor bu hesaba göre *.*

hastaneyi aradım 4ten sonra çıkıyormuş herkes kimseye ulaşamadım yarında pazar hiç bulamam herhalde

225 ünite kullanan vardır belki benim gibi dedim :) yardımcı olursanız sevinirim ^^
-cnm tedavin bol bebekli hayırlı olsun, ben de aynı iğneyi aynı doz kullandım. Yeni kutu varsa onu aç. Kalanları onlar birleştirirler. Yoksa eğer kutunun üzerinde yazandan 125 ünite fazla konuluyormuş firma tarafından, benim hemşirem üstüne basa basa bikaç defa söylemişti bana, iğne sarı bir kutuda idi. Yani aynı firma ise zaten yeter iğnen, sen merkezini ara en azından tlf açacak görevli güvenlik vardır hemşirelerden birinin cep tel. alıp sor için rahat etsin canım...

BuketAk38]9 ekimde tek embryo transferim oldu bahçeci kliniği mustafa bahçeci doktorum rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin

Hoşgeldiin Buket:)
Ben de bugün katıldım arkadaşlara... Benim de tek embriyo transferi 20 Ekim'de oldu ve. Benim de okurum Mustafa bey:) nasılsın? Senin 5. Günün, var mı rahatsızlığın?

Heyecandan yanlış yazmışım 9 eylül yazacaktım hafif sol kasıgımda agrı dolgunluk var gögüslerimde de dolgunlaştı bunun dışında vakit yaklaştıkca heyecan artıyoooo sende sanırım transfer gününü yanlış yazmışın senin kaçıncı günün embryon nasıldı hepimiz inşallah umdugumuza nail oluruz

Herkese günaydın arkadaşlar. Zor da olsa uyuyabildim gece. Mesaiye kalkar gibi altı buçukta ilaçlardan dolayı ayaktaydım. İğnelendim, jellendim, haplandım ve üçüncü günüme hazırım. Akşam uykusu kaçanların yazdıklarını okudum. Naznaz6'ya katılıyorum, buradakiler kadar hiç kimse anlayamaz bizi. Hekimden sorma, çekenden sor yani. En empatik yaklaşmaya çalışan dahi (ki çok iyi niyetliler, bundan asla kuşkum yok) güya rahatlatmak adına "herkesin çocuğu olacak diye bir şart yok, çocuk o kadar da önemli değil, Allah vermeyince ne yapacaksın, evlat edinirsin" diye sıralıyor. Ya ben de biliyorum çocuğu olmayan bir sürü insan var, mutsuz da değiller. Ayrıca evlat edinmeye de karşı değilim. Ama bu tarihlerde duymak istediklerim bunlar değil ki! İstediğime kavuşacağıma dair sözler duymak istiyorum.
Neyse, umarım güzel bir gün olur. Umarım çok pozitif bir modda oluruz. Bebeklerimiz bugün bize daha sıkı tutunur inşallah ve muradımıza ereriz.

Back
X