• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

:))) ben tam 1,5 senedir haftada 2 gün ordayım, kesin karşılaşmışızdır seninle :) hatta bu transfer yapılan yumurtayı Erbil bey topladı, Mustafa bey şehir dışındaydı... Ve bana elim uğurludur dedi gerçekten de öyle oldu. İlk kez 2 yumurta alındı, genelde 1 olur. Ve ilk kez 5. Güne gitti:) son 2 aydır o kadar mutluyum ki... Şimdi 4 gündür içimde ve ben kötü şeyler hissediyorum:(( Allah hepimizin yardımcısı olsun... Senin durumun nedir?

Eylülün 7. sinde yumurtalarım toplandı ve donduruldu. 2-3 güne adet olurum sanırım, yaklaşık 20 gün sonrasında da transfer gerçekleşecek. İnşallah o tarihte senin gebelik haberini çoktan almış oluruz :)
Yapılan bir araştırmaya göre tüp bebek transferinden sonuç alınıncaya kadarki süreç içinde kadının stresi, sen kansersin denilen bir hastanınki gibi olurmuş. Ama bebeğimizi üzmemek için güzel şeyler düşünmemiz gerekiyor :)

kızlar bugün kontrolüm vardı 4 yumurtam iğnesiz oluştu çok şükür... eğer gelişirse p.tesi günü yumurta toplamak için gün verecekler... en son 2 yumurtam oluşmuştu şuan 4 yumurta olması beni çok mutlu etti bir de büyüyüp döllenirse değmeyin keyfime :) :10:

Crinone jelden dolayı sanırım pütürlü kahverengi olarak tekrar gelmiş sabah az yürümüştüm sanırım bu yüzden oldu tecrübeli olan var mıııı

kızlar bugün kontrolüm vardı 4 yumurtam iğnesiz oluştu çok şükür... eğer gelişirse p.tesi günü yumurta toplamak için gün verecekler... en son 2 yumurtam oluşmuştu şuan 4 yumurta olması beni çok mutlu etti bir de büyüyüp döllenirse değmeyin keyfime :) :10:

ne kadar şanslısın canım hiç iğneye gerek olmadan yumoşların olmuş :16:benim iğnelerden göbeğim delik deşik oldu kanıyo bile bazen :50:inş bu çektiklerimiz son bulur canım :26:

selam kızlar
transferden en erken kac gun sonra hamılelıgı ogrenebılıyoruz. 12 gunden once ogrenen var mı... ben 1 hafta sonra cıkar dıye duydum. acaba dogru mudur....

Kızlar nasıl bi duygu hala anlayamadim.saat 12 de hastanedeydim su içtiğim halde idrara sıkışık değildim biraz yürümemi söylediler yarim saat kadar yürüdüm. Sonra transfer odasina indik ben coj heyecanliydim aglamamak icin kendimi zor tuttum sürekli ya musavvir (allahin bi ismi bebek isteyenlerin söylemesi iyi olur dediler ) dedim doktorum cok başarılı bi transfer oldugunu söyledi orda 5 dk durdum odada 7 dk filan durdum istesem tuvalete gidebilecegimi söylediler hemen gitmek zorunda kaldim maalesef dayanacak gücüm kalmamış ti :( hastanede 2 saat 45 dakika durduk toplamda 4 kere tuvalate kalktim sorun olmaz dediler ama endiseliyim suan eve geldim bi kase çorba icip uzandim ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum ağrı sizi olmadigi icin cok kendimi sakınamiyorum onerilerinizi beklerim kizlar simdilik yasadiklarim bunlar ;)

inşallah en güzel haberleri alırsın. Rabbim yüzünü güldürsün:)

Kızlar nasıl bi duygu hala anlayamadim.saat 12 de hastanedeydim su içtiğim halde idrara sıkışık değildim biraz yürümemi söylediler yarim saat kadar yürüdüm. Sonra transfer odasina indik ben coj heyecanliydim aglamamak icin kendimi zor tuttum sürekli ya musavvir (allahin bi ismi bebek isteyenlerin söylemesi iyi olur dediler ) dedim doktorum cok başarılı bi transfer oldugunu söyledi orda 5 dk durdum odada 7 dk filan durdum istesem tuvalete gidebilecegimi söylediler hemen gitmek zorunda kaldim maalesef dayanacak gücüm kalmamış ti :( hastanede 2 saat 45 dakika durduk toplamda 4 kere tuvalate kalktim sorun olmaz dediler ama endiseliyim suan eve geldim bi kase çorba icip uzandim ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum ağrı sizi olmadigi icin cok kendimi sakınamiyorum onerilerinizi beklerim kizlar simdilik yasadiklarim bunlar ;)

inşallah en güzel haberlerle dönersin. Rabbim yüzünü güldürsün:)

BuketAk38]9 ekimde tek embryo transferim oldu bahçeci kliniği mustafa bahçeci doktorum rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin

Hoşgeldiin Buket:)
Ben de bugün katıldım arkadaşlara... Benim de tek embriyo transferi 20 Ekim'de oldu ve. Benim de okurum Mustafa bey:) nasılsın? Senin 5. Günün, var mı rahatsızlığın?

ankara12;
Eylülün 7. sinde yumurtalarım toplandı ve donduruldu. 2-3 güne adet olurum sanırım, yaklaşık 20 gün sonrasında da transfer gerçekleşecek. İnşallah o tarihte senin gebelik haberini çoktan almış oluruz :)
Yapılan bir araştırmaya göre tüp bebek transferinden sonuç alınıncaya kadarki süreç içinde kadının stresi, sen kansersin denilen bir hastanınki gibi olurmuş. Ama bebeğimizi üzmemek için güzel şeyler düşünmemiz gerekiyor :)

Ay hadi inşallah... Adetin 2. Günü ilaca başlatırlar. Bana Mustafa bey gebelik aşısı da yaptı, gerçi işe yaradı mı bilmiyorum henüz ama tutunmayı kolaylaştırıyomuş. Bir konuş istersen sen de...:44:

ankara12;

Ay hadi inşallah... Adetin 2. Günü ilaca başlatırlar. Bana Mustafa bey gebelik aşısı da yaptı, gerçi işe yaradı mı bilmiyorum henüz ama tutunmayı kolaylaştırıyomuş. Bir konuş istersen sen de...:44:

gebelik aşısı ney kızlar bnmde cumaya kadar transferm yapılacak telefon beklıyorm çok heyecanlıym ben

Crinone jelden dolayı sanırım pütürlü kahverengi olarak tekrar gelmiş sabah az yürümüştüm sanırım bu yüzden oldu tecrübeli olan var mıııı

Benim jeli, transfer günü iğneye çevirdi doktor. Ama transfer öncesi birkaç gün kullandım jeli ve hala içimden geliyor az az.
Hatta 2. Gün mercimek gibi jel geldi ama rengi siyahtı ve doktoru aradım, o da transfer sırasında küçük bir kan olur, o kalmıştır içinde ve jelle birlikte gelmiştir dedi. Muhtemelen seninki de öyledir. Ama endişelenme, sen yürüdükçe rahim duvarlarına yapışıyo zaten ve bir kısmı mutlaka çıkıyor sonra. Rahat ol. Senin kaçıncı gün embriyosuydu?

gebelik aşısı ney kızlar bnmde cumaya kadar transferm yapılacak telefon beklıyorm çok heyecanlıym ben

Merhaba Sultan,
Gebelik aşısı ne tam bilmiyorum. Bana doktorum yapayım mı bile demedi, transferden 5 gün önce gel dedi gittim, 5 tüp kan aldılar ve sanırım o kan bazı işlemlerden geçti. Transferden 3 gün önce de tıpkı transfer işlemi gibi rahim içine verdiler o sıvıyı. Tutunmayı kolaylaştırman bir şeymiş, öyle dedi doktor... Sen de konuş doktoruna istersen...

Haklısın, çok zor geçiyor gerçekten de... Ben sadece ilk gün sağa sola dönmeden yatabildim:) 2. Günden itibaren uykuda gerilmeye başlamıştım bile, bir de kanepede yatıyorum üstelik, koca yatağı eşime bırakıyorum. Hem eşim kolunu bacağını atıvermesin diye, hem da rahat olmasın da sağa sola kolayca dönüvermeyeyim uyurken diye ama ne fayda:) aynı malak moduna kanepede devam:)

Yatma konusunda ise ben sürekli yatmamak gerektiğini düşünüyorum. Vücudun esnememesine ve ağır kaldıramaya dikkat etmek yeterli sanki. Hem bana doktorum rahime kan gitmesi önemli demişti, hareketsiz olursak kan pompalanmaz. Ben evde ayaktayım ve işlerimi yapıyorum 3 gündür... Ama herkes kendini nasıl güvende hissederse öyle tabii... Hayırlısı olsun İnşallah

aynen bende canım sağa sola dönmeden edemiyorum 2 saate 1 ayağa kalkıyorum kan dolaşım olsun diye sürekli su içtiğim için idrarım çok geliyor her geldiğinde kalkmalıyım sence yoksa tutsam sorun olurmu onu bilemiyorum.aynen bizde eve geldiğimizden beri karşılıklı çekyatlar da yapıyoruz sanırım bikaç gün böyle devam ederiz.

Merhaba Sultan,
Gebelik aşısı ne tam bilmiyorum. Bana doktorum yapayım mı bile demedi, transferden 5 gün önce gel dedi gittim, 5 tüp kan aldılar ve sanırım o kan bazı işlemlerden geçti. Transferden 3 gün önce de tıpkı transfer işlemi gibi rahim içine verdiler o sıvıyı. Tutunmayı kolaylaştırman bir şeymiş, öyle dedi doktor... Sen de konuş doktoruna istersen...

canım banada ovitrelle çatlatma ignesi aldırdılar transfer günü yada 1 gün sonra vurulacakmş oda bebişin tutunmasına yardımcı oluyormuş bende çok şaşırdım duyunca onu yapmaz yaniii:26:hayırlısı hakkımızda :49:allah bizede göstersim hamileligi

aynen bende canım sağa sola dönmeden edemiyorum 2 saate 1 ayağa kalkıyorum kan dolaşım olsun diye sürekli su içtiğim için idrarım çok geliyor her geldiğinde kalkmalıyım sence yoksa tutsam sorun olurmu onu bilemiyorum.aynen bizde eve geldiğimizden beri karşılıklı çekyatlar da yapıyoruz sanırım bikaç gün böyle devam ederiz.

Bana sorarsan çişini tutma derim. Mesanen dolu olunca rahim duvarına baskı yapar ve tutunmaya çalışan bebişi zorlar. Neticede düşünsene neden transferi mesane doluyken yapıyorlar, çünkü mesafenin baskısıyla rahim duvarı geriliyor ve doktor transferi doğru noktaya yapması için rahim duvarını net görüyor. Ama şimdi rahim duvarını rahat bırakalım artık dimi :) bebeişin işini koşaylaştıralım:34:
Çok su içmen ve sık çile gitmen iyi bişe. Hem sindirim sistemini rahatlatırsın hem de kan dolaşımı için hareket yapmış olursun.

Bunlar tamamen kendi yorumlarım ve yaptıklarım arkadaşım, kimseyi yanıltmak istemem, ama bol su iç kesinlikle...:46:

canım banada ovitrelle çatlatma ignesi aldırdılar transfer günü yada 1 gün sonra vurulacakmş oda bebişin tutunmasına yardımcı oluyormuş bende çok şaşırdım duyunca onu yapmaz yaniii:26:hayırlısı hakkımızda :49:allah bizede göstersim hamileligi

Bak bunu da ilk kez duydum, ama doktorlarımıza güvenmek zorundayız ve bu beni çok rahatlatıyor, hatta yarın doktora gidip orada beklemeyi düşünüyorum test gününü:) o kadar güveniyorum ki onlara, uzakta olunca endişem artıyo :)

Sanırım herkes uyuyor :)

Ben bütün gün ara ara uyukladığımdan gece uyuyamıyorum böyle. Fakat dün ve bugün o kadar umutsuz ve kötüydüm ki, sadece birkaç saat siteye takıldım ve birkaç arkadaşla konuştum ve bu bile bana çok iyi geldi gerçekten. Hatta öyle iyi geldi ki; şimdi bile sanki siz karşımda uyuyorsunuz da ben yine de size konuşuyor gibi hala anlatıyorum.:35:

Hiç birinizi tanımıyorum ama nedense hepinizin beni anlayacağını düşünüyorum. Hatta sizlerden başka çevremde kimse anlamaz gibi geliyor. Gerçi benim çevremde bilen kimse yok eşimden başka ve eşimde gece gündüz çekimde ama daha önceki denemelerimde bildikleri zaman da anlamamışlardı, boş boş bakıyorlardı :41:

İnsan aynı duyguları yaşayan kişilerle olunca farklı bakıyormuş olaya. Yalnız değilim diyormuş... şimdi bu satte başka birileri de aynı sebepten edişeli, heyecanlı ve ben bu birilerini tanıyorum demek sakinleştiriyormuş insanı. Keşke 4 gün önce katılsaydım aranıza. :17:

Umarım 2 günkü ağlamalarım bebişimi etkilememiştir. Ama son 2 geceki huzursuzluktan sonra bu gece rahat geçecek benim için :1:

Hepinize tatlı rüyalar, herkes bebeğini görsün rüyasında e mi:) ben uyuyamazsam yine gelir takılırım kendi kendime burda:))) şarkı söylerim size şiir falan okurum artık:1:

Bir de şu aşağıdaki suratlar çok hoşuma gitti habire deniyorum birşeyleri kendi kendime :54:

Bak bunu da ilk kez duydum, ama doktorlarımıza güvenmek zorundayız ve bu beni çok rahatlatıyor, hatta yarın doktora gidip orada beklemeyi düşünüyorum test gününü:) o kadar güveniyorum ki onlara, uzakta olunca endişem artıyo :)

yarınmı test günün hayırlı haberler al canm aynen öylle bende güveniyorm doktoruma ilk denememde de tutmuştu sonuçta:2:

hanımlar bir şey soracağım :)

şimdi ben puregon 225 ünite kullanıyorum 4 gün kullanıp gidicem, 3. kez yaptırdım iğneyi, bu kartuşu ne zaman değiştirmem lazım?

225X4= 900 ama kartuşun üzerinde 840 ünitedir diyor yani yarında aynı kartuşumu kullanıcam ama ozaman eksik oluyor bu hesaba göre *.*

hastaneyi aradım 4ten sonra çıkıyormuş herkes kimseye ulaşamadım yarında pazar hiç bulamam herhalde

225 ünite kullanan vardır belki benim gibi dedim :) yardımcı olursanız sevinirim ^^

Back
X